Starity

Károly király bejelentette: visszatér a feladataihoz

2024. április 26. 20:08   |   Szerző: Four

A brit királyi család feje rákkal küzd, de úgy tűnik, jobban van és folytatja a munkáját.

hirdetés

Károly király hivatalos bejelentést tett: visszatér a kötelezettségeihez, miután kényszerpihenőt kellett tartania a februárban kiderült rákbetegsége miatt. 

A kezelése és a felépükése után Őfelsége a király rövidesen visszatér a nyilvános elkötelezettségeihez, a nemrégiben megállapított rákdiagnózisát követően. 

- olvasható a Buckingham-palota közleményében, amelyben szó esik arról is, hogy a király Camilla királynővel együtt jövő kedden egy rákgyógyító központba fog ellátogatni, ahol találkozik az orvosokkal illetve a betegekkel is. 

A Buckingham-palota bejelentése szerint Károly az elkövetkezendő hetekben több hivatalos programot tervez, illetve júniusban fogadják a japán császárt és császárnét. 

A királyi pár emellett megköszönte a jókívánságokat és a kedves üzeneteket, amelyeket Károly az utóbbi hónapokban kapott, és új hivatalos fotót posztoltak. 

A bejelentés azt követően érkezett, hogy a Daily Beast elég borús jövőt festett fel a brit uralkodóról: egy cikk szerint sokkal nagyobb a baj, mint azt a család mutatja, és azt is pedzegették, hogy Károly király rosszabodó állapota miatt tárgyalták újra a temetési tervét. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek