Starity

A Bridgerton család sztárjai, Nicola Coughlan és Luke Newton randiznak?

2024. május 08. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Internetes pletyka kering arról, hogy Nicola Coughlan és Luke Newton randevúzhatnak.

hirdetés

Az interneten terjed egy pletyka, mely szerint Nicola Coughlan és Luke Newton randizhat. A Bridgerton sztárjai Penelope Featheringtont, illetve Colin Bridgertont alakítják, és hamarosan a sorozat harmadik évadában ők lesznek főszereplők.

Egy forrás azt nyilatkozta a People-nek, hogy nincsenek együtt. A bennfentes szerint ők "csak barátok" és "egymást támogató kollégák".

Bár a színészek között a való életben nincs romantikus viszony, hamarosan a rajongók megtapasztalhatják, hogy milyen a kémia közöttük a képernyőn. Az intim jeleneteik különösen sokakat érdekelnek, mivel Coughlan megosztotta, hogy egy szexjelenet forgatása közben összetörtek egy bútordarabot, és a forgatási folyamatot "nagyon viccesnek" találták. Hozzátette, hogy megvan az előnye annak, hogy évek óta ismerték egymást, így könnyebben feloldódtak, többször is meztelenek maradtak két jelenet között

A harmadik évad hamarosan debütál: az első rész (amely négy epizódból áll) május 16-án jelenik meg, az utolsó négy epizód pedig június 13-án lesz elérhető.

via Just Jared, People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek