Starity

Ben Affleck nem kísérte el Jennifer Lopezt a Met-gálára - ez is a gondjaikra utal?

2024. május 08. 19:07   |   Szerző: Four

A két híresség még sosem mutatkozott együtt a Met-gála vörös szőnyegnén.

hirdetés
Ben Affleck nem kísérte el Jennifer Lopezt a Met-gálára - ez is a gondjaikra utal?
Fotó: hu.depositphotos.com

Míg a celebvilág apraja-nagyja felvonult hétfőn a Met-gálán, Ben Affleck hiányzott a résztvevők közül, pedig felesége, Jennifer Lopez nem csak vendég, hanem az est egyik házigazdája volt. 

Habár Bennek van mire hivatkoznia, mert jelenleg dolgozik, de elég sok kérdést felvetett, hogy nem volt jelen. Még a gála riporterei is összezavarodtak, mert sokan azt gondolták, hogy végig Jennifer nyomában lesz. Ehelyett Jen szólóban érkezett.

- mesélte az egyik ismerőse. 

Korábban írtunk róla, hogy úgy néz ki, egyre jobban előjönnek a két híresség házasságban az ellentétek: míg Ben Los Angelesben forgat, Jennifer egy bennfentes szerint elvárja, hogy férje szüntelenül éreztesse vele, mennyire imádja. Ben azonban ilyenkor hajlamos bezárkózni és defenzívvé válni. 

Lopez egy Schiaparelli Haute Couture estélyiben jelent meg a rendezvényen, amelyet mint kiderült, több mint 800 óra volt megvarrni. A színésznő a "Garden of Time" azaz "az idő kertje" tematikára is figyelt: a ruhája különleges nyakrésze elmondása szerint lepkeszárnyakat idézett. 

Ben és Jennifer habár már 2021 óta egy párt alkotnak, de sosem vonultak fel együtt a Met-gálán: 2021-ben mindketten jelen voltak ugyan, de Ben kihagyta a vörös szőnyeges fotózást és inkább bent találkozott a kedvesével. 

Embed from Getty Images

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek