Starity

Most már biztos! Első gyermekét várja Justin és Hailey

2024. május 10. 01:01   |   Szerző: LexiCobain

Mióta az énekes és a modell 2018-ban házasságot kötött, több ízben is találgatták rajongóik, hogy vajon mikor érkezik el életükben a családbővítés ideje. Már nem kell sokat várni, ugyanis a Bieber bébi már úton van – a hírről szülei a közösségi médiában számoltak be.

hirdetés

 

Az Instagramon keresztül megosztott legfrissebb posztjukban annak lehetünk szemtanúi, hogy Justin Bieber és Hailey Bieber megújítják korábban tett fogadalmukat Hawaii-on. A felvételen a 27 éves modell egy csodálatos Saint Lauren ruhakölteményt visel, ami látni engedi kerekedő pocakját.

A Grammy-díjas énekes 2018 szeptemberében, New Yorkban vette feleségül a gyerekkora óta ismert modellt, mindössze két hónappal azután, hogy megkérte a kezét. Egy évvel később ismét kimondták egymásnak az igent egy dél-karolinai szertartás keretein belül. Justin korábban sem titkolta, mennyire szeretne apává válni, ugyanakkor egy 2020-ban Zane Lowe-nak adott interjúban azt is elmondta, hogy mielőtt belevágnának a családalapításba, szeretnének kicsit kettesben lenni, utazgatni és a kapcsolatukat építeni. Adott a kérdés, hogy vajon hány csemetét szeretne a sztárpár? Ez sem titok többé, miután a Love Yorself előadója Ellen DeGeneresnek bevallotta: „Annyi gyerekünk lesz, amennyit Hailey a világra szeretne hozni. Ami engem illet, szeretnék egy egész klánt, de ez az ő testéről szól és arról, hogy ő mit akar.”

Fotó: Diggzy/Shutterstock

via E! Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek