Starity

Ikerbabákat vár Hailey Bieber?

2024. május 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Még csak néhány órája derült fény a nagy újságra, miszerint Bieberék szülői örömök elé néznek, máris az a hír járja, hogy nem egy, hanem egyszerre két baba érkezik a családba.

hirdetés

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber nemrég jelentették be, hogy családjuk hamarosan bővül, ugyanis a modell várandós. A rokonokkal és barátokkal szinte madarat lehetne fogatni, annyira örülnek a fiatalok boldogságának, és máris akadt valaki, aki a kotyogásával találgatásokra adott okot. Hailey édesapja, Stephen Baldwin ugyanis egy szeretetteljes bejegyzés keretein belül tudatta az Instagramon, hogy mennyire örül, hogy nagyszülő lesz és egyúttal gratulált is a szerelmeseknek.

Justin édesanyja, Pattie Mallette nem tudott szó nélkül elmenni a poszt mellett és a következőképp reagált rá:

Gratulálok, Nagypapi! Nekünk lesznek a legcukibb unokababáink!

A rajongók erre teljesen megvadultak és máris arra gondoltak, hogy Bieber-mama elszólta magát és rögtön két bébi lát napvilágot hamarosan, de Pattie lehűtötte a lelkesedésüket és tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem, nem ikrek lesznek. lol. Remélem. Úgy általánosságban értem. Remélhetőleg egynél több [babájuk] is lesz majd végül. Gyönyörű babákat fognak csinálni, jöjjenek azok a babák bármikor is, de egyelőre egy is elég.

Fotó: Instagram (screenshot)

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek