Starity

Fókuszban az egészség, az infraszaunák világa

2024. május 11. 13:01   |   

A szaunázás manapság már egy olyan élmény, amelyért nem feltétlenül szükséges ellátogatni egy wellness-szállodába vagy wellness központtal felszerelt edzőterembe, hanem otthonunk kényelmében is hódolhatunk ennek a szenvedélynek.

hirdetés
Fókuszban az egészség, az infraszaunák világa

A Wellis webshopjában infraszaunák széles kínálatából válogathatunk, a piacon elérhető legmagasabb minőségben.

Kedvező árfekvés, könnyű telepítés

Az infraszaunák nagy előnye, hogy árfekvésük elérhetővé teszi őket a nagyközönség számára. Nem kell értük egy kisebb vagyont kifizetni, így ha nincs időnk, kedvünk vagy lehetőségünk esténként, munka után eljárni wellnessezni, akkor sem kell lemondanunk a szaunázás élményéről és jótékony hatásairól.

Kedvező ára mellett további fontos és praktikus előnye ezeknek a terméknek, hogy könnyen telepíthetőek az otthonokba. A kisebb, egyszemélyes modellek kis helyet foglalnak és csupán arra kell figyelni, hogy megfelelő elektromos csatlakozó legyen a közelben, amivel be lehet kötni őket a hálózatba.

Arra szintén érdemes figyelni, hogy a javítási, karbantartási munkálatok miatt jól hozzáférhető legyen az infraszauna, ez azonban a visszafogott méretek miatt szintén nem lehetetlen feladat. Amennyiben nagyobb hely áll rendelkezésre, és a családban többen is szívesen szaunáznak, érdemes nagyobb, akár 6-7 személyes változatot választani.

Kedvező élettani hatások

A szaunázásnak számos pozitív élettani hatása van, különösen igaz ez az infraszaunákra. Ezeknek nagy előnye a hagyományos finn szaunákhoz képest, hogy jóval alacsonyabb hőmérsékleten üzemelnek, így a szervezet számára sokkal kevésbé megerőltető a bennük való hosszabb idejű tartózkodás. Használatuk pozitív hatással bír a szív- és érrendszerre, serkenti a sejtek anyagcseréjét, élénkítő, energetizáló hatással rendelkezik.

Továbbá remek kiegészítő tevékenység edzés és diétázás mellé. Az infraszaunában való tartózkodás során rengeteg kalóriától és méreganyagtól lehet megszabadulni, ezáltal sokkal könnyebben leszaladnak a nem kívánt kilók.

Csúcsminőségű termékek minden kategóriában

Számos méretben és kivitelben elérhetőek infraszaunák, ezek közül is vannak kiemelkedően népszerű modellek.

  • Heliosz: A Heliosz névre hallgató modell egy rendkívül praktikus, egyszemélyes infraszauna, amely bármely otthonba könnyedén telepíthető. A legmodernebb technológiát alkalmazza, amely testi lelki feltöltődést kínál használójának. Modern, letisztult dizájn jellemzi, könnyedén beilleszthető az otthon harmóniájába.

  • Solaris: A Solaris egy kétszemélyes típus, ami lehetővé teszi, hogy a szaunázás közös élménnyé váljon. Minőségi anyaghasználat, modern technológia és kifinomult stílus jellemzi.

  • Sundance: A Sundance egy kiváló minőségű 3 személyes szauna. Amennyiben otthonunk méretei ezt lehetővé teszik, biztosan nem bánjuk meg, ha emellett a termék mellett döntünk.

Bármelyik típust és méretet is válasszuk, az infraszauna mindenképp éreztetni fogja pozitív élettani hatásait, rendszeres és következetes használat mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek