Starity

Taylor Swift szabotálta Billie Eilish albumát?

2024. május 20. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Rajongók szerint Taylor Swift direkt egy nappal Billie Eilish legújabb lemeze előtt jelentette meg az övét.

hirdetés

Taylor Swiftet sokan kritizálják az interneten, miután a The Tortured Poets Department című albumának három új kiadását mindössze egy nappal azelőtt jelentette meg, hogy Billie Eilish kiadta legújabb, Hit Me Hard and Soft című lemezét.

A Tortured Poets Department változatai csütörtök este váltak elérhetővé digitálisan. Mindegyik kiadás három Swift-dal egyikének bónuszverzióját tartalmazza, ezek a The Black Dog, a Who's Afraid of Little Old Me? és a Cassandra. Eilish eközben már április óta tervezgeti a Hit Me Hard and Soft megjelenését. A megjelenések után egyes rajongók azzal vádolták Swiftet, hogy átlátszó módon próbálja megelőzni a Hit Me Hard and Softot a slágerlistákon.

Az X-en, azaz a korábbi Twitteren egy személy a következőket írta:

szeretlek taylor, de ez egyszerűen mohóság. nem tudtad volna ezt kiadni múlt héten vagy jövő héten? de most, hogy tudod, hogy ezen a héten verseny van az #1 helyért, neked kell és ilyen trükkökkel kell játszanod. ez őszintén fárasztó.

Néhányan azt fejtegetik, hogy Swifttől ez egy visszavágás, amiért Eilish korábban kritizálta azokat a zenészeket, akik úgy döntöttek, hogy albumukat és kislemezüket többszörösen kiadják bakeliten a magasabb eladási számok miatt, ezzel pedig megtehelik a környezetet. Mások azonban Swift védelmére keltek, hogy a zeneipar egyszerűen csak így működik. 

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek