Starity

Vastag Csaba öccsének ajándékozza nyereményét

2010. december 21. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztese, Vastag Csaba öccsének, Vastag Tamásnak ajándékozza nyereményautóját.

hirdetés
Vastag Csaba öccsének ajándékozza nyereményét

Vastag Csaba a népszerűségen kívül komoly nyereményekkel is gazdagodott az X-Faktor megnyerésével. Egy évig havi egymillió forintot, egy thaiföldi utazást és egy csodálatos luxusautót is nyert. A tehetséges énekes azonban nem szállt el a sikertől, és családjával is meg akarja osztani nyereményét. 

A luxusautót öccsének, Vastag Tamásnak ajándékozza, hogy ezzel is kárpótolja a fiatal énekest, amiért kiejtette a versenyből.

„A kocsit odaadom Tomikának, nekem van már egy, ő pedig régóta vágyott egy autóra – nyilatkozta Csaba, majd később megerősítette, hogy nem csak meggondolatlan kijelentés volt, és betartja ígéretét. – Még most is úgy gondolom, hogy amint megkapom, átadom neki a kulcsot.”

A felajánlást természetesen Tomi boldogan elfogadta:

Ha valóban én vezethetem, annak nagyon fogok örülni. Remélem, így is lesz!

A győztes a pénzjutalmat sem szeretné egyedül élvezni.

Még nem tudom, hogy mit csinálok a teljes összeggel, majd eldöntöm, mi lesz vele, de egy biztos: nagyon szeretnék segíteni olyan embereken, akiknek nincsen pénzük, hogy egyenesbe jöjjön az életük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek