Starity

Érkezik az új Hupikék Törpikék

2010. december 21. 17:05   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elég sok gyermek – mostanra már felnőtt – fejében maradt meg a Hupikék Törpikék című mese, amely világhírűvé vált az elmúlt évtizedek alatt. A rendezők ezúttal is kaptak az alkalmon, mivel hamarosan érkezik a rajzfilm moziváltozata is.

hirdetés
Érkezik az új Hupikék Törpikék

Bár a film csak jövő nyáron lesz látható, mostanra már egyre több információt kitálaltak róla, sőt, még egy plakátot is bemutattak, amiből sokan következtethetnek a történetére is.

A filmet nem más, mint Raja Gosnell fogja rendezni, aki olyan alkotásokat készített már el, mint a Gagyi mami és a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül.

Már az is kiderült, hogy körülbelül mikorra várható a teljes film. Amerikában augusztus 31-én lesz látható, nálunk pedig hat nappal előbb, azaz augusztus 25-én kezdik vetíteni.

Az animált törpök melett természetesen igazi színészek is csatlakoztak a munkához. A főbb szerepekben láthatjuk többek között Neil Patrick Harrist, Jayma Mayst, Sofía Vergarát és Hank Azariát – utóbbi lesz Hókuszpók, a törpök hangjait pedig olyanok fogják szolgáltatni, mint Katy Perry, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Paul Reubens, B.J. Novak, Jeff Foxworthy, Wolfgang Puck és Tim Gunn. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek