Starity

Tóth Vera felháborodott

2010. december 21. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő felháborodott a tehetségkutató műsorok végeredménye miatt. Sem a Megasztár, sem az X-Faktor győztesével nem ért egyet.

hirdetés
Tóth Vera felháborodott

Az egész országot megosztotta a Megasztár és az X-Faktor végeredménye. A profi zenészek biztosak voltak Kökény Attila és Takács Nikolas győzelmében, de a nézők másképp döntöttek. Tóth Vera is felháborodott a tehetségkutató műsorok végeredményét látva.

Az énekesnő a következőt nyilatkozta: „Már nem tudom, mi történik ebben az országban zenei téren! Az a helyzet, hogy a zenei ízlésem nagyon nem egyezik a többségével, és ez zavar picit.”

Véleményéhez hozzáfűzte: „Zenészként figyeltem mindkét csatorna tehetségkutatóját, de a szavazóknak elég volt egy-egy csábos mosoly vagy pillantás, hogy eldöntsék Nikolas és Attila sorsát. Valahogy helyre kéne már rakni a közízlést idehaza. Vasárnap este azt éreztem, hogy igazságtalanság történt. Megint sikerült valami kommersznek teret engedni. Csaba biztosan remek ember, de minden mozdulata megcsinált, és nekem nem jött át semmilyen érzelem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek