Starity

Kate Winslet a Titanic utáni hírnévről beszél

2010. december 22. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több mint egy évtizede annak, hogy Kate Winslet szinte ismeretlen színészként játszott a Hollywoodban akkor már híresnek számító Leonardo DiCaprio partnereként a Titanicban, ám a színésznő most végre beszélt az akkori életéről.

hirdetés
Kate Winslet a Titanic utáni hírnévről beszél

Kate Winslet, akit a legtöbben csak a Titanic című filmből ismerhetnek, a tegnapi nap folyamán nyilatkozott a francia Madame Figaro nevezetű magazinnak, melyben megvitatták eddigi karrierjét.

„Olyanok voltunk Leóval, mint két kismadár az ágon, zsúfoltan egymás mellett, kéz a kézben. 21 éves voltam. Nagyon fiatal. Ez izgalmas volt számomra, hiszen mindenki csak azt rebesgette, hogy az életem változni fog, de ezt sosem hittem el – nyilatkozta a színésznő – végül azok a bizonyos ajtók kinyíltak előttem, amik azelőtt szorosan zárva voltak, s az eddigi kis életem örökre megváltozott.”

Winslet végül azzal folytatta, hogy amikor 2009-ben elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A felolvasóban nyújtott alakításáért, ezzel együtt ő lett generációjának egyik legfelkapottab színésznője, ám azt is hozzátette, hogy legfőbb vágya az, hogy kitörhessen abból a skatulyából, melybe a Titanic belekényszerítette, és ő legyen korunk egyik legfelejthetetlenebb színésznője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek