Starity

Cher Lloyd lakókocsiban töltötte korai éveit

2010. december 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A manapság legnépszerűbb angol tini, Cher Lloyd és családja elárulták, hogy néhány évvel ezelőtt korántsem volt könnyű életük, komoly megpróbáltatásokkal küzdöttek.

hirdetés
Cher Lloyd lakókocsiban töltötte korai éveit

Mostanság Cher Lloyd igen népszerű az angoloknál, ám a szép 17 éves lánynak és szüleinek nem volt mindig könnyű élete. Ennek egyik oka, hogy Cher anyai ágon roma felmenőkkel rendelkezik, s a család a hagyományokat tisztelvén, illetve anyagi gondok miatt folyamatosan utazott.

Az énekesnő a tehetségkutató negyedik döntőjében énekelte az 1992-es Shakespears Sister-dalt, a Stay-t, amit meg is könnyezett, és nemrégiben elhunyt dédnagymamájának ajánlott. Az előadást Simon Cowell a széria legjobb produkciójának titulálta akkor.

Chernek a dal szövege miatt sikerült érzékenyebbre a produkció, majd még aznap este kiderült, hogy négyhónapos korától kezdve utazott szüleivel és tágabb családjával, valamint a rokonsággal.

Jessy Smith, Cher nagybátyja nyilatkozott a The Mirrornak, melyben az is olvasható, hogy szerinte nehéz, veszélyes élet volt.Cher nagyon kicsi volt akkoriban, ám már kétévesen tudta, hogy énekesnő akar lenni.

A család folyamatos pénzhiánnyal küzdött, karácsonyra is olykor-olykor csak egy plüssmackó jutott, ám szülei Darren és Diane úgy döntöttek majd egy évnyi utazgatás után, hogy visszaköltöznek egy házba, többek között Cher miatt. Ekkoriban vásároltak egy kétszobás házat Malvern városában.

A család dolgai azóta rendeződni látszódnak, ám a helyzet még közel sem idilli. Jessy nagybácsi szerint ha Chernek lesz annyi pénze, akkor az első dolog, amit megvesz, az egy ház a szülőknek és a testvéreinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek