Starity

Vastag Csaba egyedi ékszert kapott

2010. december 23. 22:10   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztese, Vastag Csaba egy rendezvényen fekete gyémántot kapott. Az énekes barátnőjét is szívesen lepi meg ékszerrel.

hirdetés
Vastag Csaba egyedi ékszert kapott

Vastag Csaba megnyerte az X-Faktort, és ezzel sok előnyre tett szert. Körülötte forog a világ, mindenki neki akar kedveskedni. Az énekest legutóbb egy egyedi ékszerrel lepték meg egy rendezvényen.

Az ajándékáról a következőt mesélte a tehetségkutató győztese: „Nekem kicsit újdonság, mert én még azt sem tudtam, hogy van fekete gyémánt, egy dal van, azt én tudom, de azt hittem, hogy ez nem valós alapokon nyugszik, de ez egy nagyon érdekes dolog, nagyon tetszik.”

Az énekes azt is elmondta, hogy nem igazán szokott ékszert hordani. „Nem vagyok az az ékszeres típus. Vannak még gyűrűjeim maximum, de azt hiszem, hogy túlestem ezen a korszakon, kicsi koromban tele voltam gyűrűvel, ezüst nyaklánc, de most már nem annyira fontos.”

Csaba barátnőjét viszont szívesen lepi meg gyönyörű ékszerekkel. Az első alkalom, amikor ékszert ajándékozott egy hölgynek, balul sült el, mert a lánynak egyáltalán nem tetszett az ajándéka, de azóta megtanulta hogyan kell a nők kedvében járni.

„Másodszor már okosabb voltam, és együtt választottuk ki, ami kettőnk szerint nagyjából megfelelt. Azért én is beleszóltam, mert én fogom utána nézni, de másodszor sokkal jobban sikerült, és pont egy olyat választott, amit én nem is választottam volna soha” – mesélte az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek