Starity

Februárban startol a Gyilkos elmék spinoffja

2010. december 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS hivatalosan is megerősítette, hogy a nagy sikerű Gyilkos elmék spinoffja Criminal Minds: Suspect Behaviour címmel 2011. február 16-án indul hódító útjára.

hirdetés
Februárban startol a Gyilkos elmék spinoffja

A népszerű bűnügyi drámasorozat kistestvére az eredeti széria új epizódja után, szerdánként este tíz órától lesz látható az egyik legnézettebb országos tévécsatorna műsorán.

A CM: SB főszerepében – többek közt – a Szellemkutya című sikerfilmből ismert Forest Whitakert láthatjuk, de feltűnik – hogy csak az ismertebb színészeket említsük – Richard Schiff (Deep Inpact; Az elnök emberei) és Janeane Garofalo (Romy és Michele) is, míg az alapsorozat rajongói a vagány hackerlányt, Penélope Garcíát alakító Kirsten Vangsnessnek is örülhetnek.

A sorozat fókuszában lévő csapat már bemutatásra került a Gyilkos elmék ötödik évadjának egy epizódjában, ennek ellenére mindeddig meglehetősen döcögősre sikeredett a még el sem kezdődött menetelése. A legelején teljes szezonosra tervezett szériát végül 13 részesre csökkentették, és a tévés szezon közepén kapott helyet, köszönhetően a korábbi meglehetősen negatív hangvételű kritikáknak is. Talán ennek köszönhető, hogy a készítők nem bíztak semmit sem a véletlenre, és közvetlenül bombasikerű elődje után fogja – a producerek reményei szerint – a tévé elé szögezni a nézők figyelmét.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek