Starity

Tóth Ádám és Yvette között dúl a szerelem

2010. december 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár 5 két üdvöskéje fülig egymásba zúgott, és egyre erősebb a kapcsolatuk.

hirdetés
Tóth Ádám és Yvette között dúl a szerelem

Az Adam's Comedy frontembere nyílt őszinteséggel vallott a Star magazinnak arról, hogy még csak a csókig jutottak, de jelenleg nem is vágyik többre, hiszen nagyon boldog. Úgy érzi, az első éjszakára bármeddig várna. 

Arra a kérdésre, hogy szerelmes-e, félénk választ adott: „Igen, vagyis nagyon afelé hajaz a dolog. És így, hogy vége a Megasztárnak, könnyebben tudunk találkozni, minden szabad percünket együtt töltjük. Eddig csak a klubkoncerten tudtunk találkozni, de ott is, ha már egymáshoz szóltunk, készültek a fotók. De így, hogy még jobban megismertem Yvette-et még jobban megszerettem.”

Természetesen a pár másik fele sem titkolja érzéseit. A 16 éves énekesnő futtában annyi választ tudott adni, hogy igen, ő is szerelmes.

Bizonyára így is van, hiszen Ádám már ott is alszik barátnőjénél, és sülve-főve együtt vannak. Úgy látszik, már Lakatos apuka is megbékélt, hogy lányának egy kicsivel idősebb barátja van, mivel tudja, hogy Ádám nagyon szereti és óvja lányát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek