Starity

Jason Mraz megkérte barátnője kezét

2010. december 24. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes mostantól a december 23-át valószínűleg az egyik legszebb napjaként fogja emlegetni, hiszen csütörtökön tette fel a nagy kérdést barátnőjének, Tirstan Prettymannek.

hirdetés
Jason Mraz megkérte barátnője kezét

Felkészülhetünk sok-sok új szerelmesdalra az I'm Yours énekesétől, Jason Mraztól: a 33 éves énekes-dalszövegíró ugyanis tegnap este tette fel a nagy kérdést 28 éves barátnőjének, a szintén zenész Tristan Prettymannek, aki boldogan elfogadta az ajánlatot.

Miután a leánykérés megvolt, mindketten a Twitter-oldalukat használták, hogy bejelentsék a nagy hírt a rajongóknak és a követőknek.

„Igent mondott” – pötyögte be a rövid mondatot Jason a telefonjáról, miközben Tirstan is frissítette az állapotát: „Életemben először nem tudok mit mondani... Jól tettem! Úristen! Álmaim férfija, életem végéig!!!”

Jason egyébként egy múlt évben tartott interjújában azt vallotta, még úgy érzi, nem áll teljesen készen a teljes elkötelezettséghez, viszont szerinte már hamarosan itt az idő. „Még nem házasodtam össze, de azt hiszem, megtaláltam az igazit.”

Gratulálunk a boldog párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek