Starity

Gwyneth Paltrow nem szereti a rivaldafényt

2010. december 25. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt még összeházasodott volna a brit rockerrel, Chris Martinnal, Gwyneth egyike volt Hollywood legférfifalóbb színésznőinek – aki párjaként emlegethette Brad Pittet és Ben Afflecket. Velük járni Gwynethnek nagyon szokatlan volt.

hirdetés
Gwyneth Paltrow nem szereti a rivaldafényt

A 38 éves Gwyneth Paltrow-t mindig is kedvelték a hollywoodi hírességek. Jelenleg a férje a Coldplay frontembere, Chris Martin, akivel két gyermekük született: a 6 éves Apple és a 4 éves Moses, akiket ritkán látni paparazzifotókon, mivelhogy anyjuk próbálja a rivaldafényen kívül tartani őket. Ám az Oscar-díjas színésznő előtte még több sztárral is járt, ami neki nem tűnt túl természetesnek. Sőt, azok a 90-es évek végi románcai kifejezetten furcsák voltak.

„Furcsa volt a nyilvánosság részének lenni” – nyilatkozta a legfrissebb interjújában, amit december 22-én adtak le az amerikai csatornákon.

Az interjúban Gwyneth Hollywoodba tartó útjáról is megtudjuk, hogy nem volt annyira egyszerű, mint ahogy várta. Bár Blythe Danner színésznő és Bruce Paltrow producer lánya, nem kapott ingyen lehetőségeket, amíg a nagy áttörésre várt.

„Fizethettünk volna neki mindent, és elkényeztethettük volna, de szerintem nagyon fontos, hogy az emberek megtanuljanak keményen dolgozni” – mondta az édesanyja, Danner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek