Starity

Will.I.Am csalódott Cher Lloyd szerződésében

2010. december 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd a Syco-val írta alá első lemezszerződését, ám ez nem mindenkinek tetszik, többek között Will.I.Amnek sem, a rapper inkább magának akarta volna a lányt.

hirdetés
Will.I.Am csalódott Cher Lloyd szerződésében

Simon Cowell Cher Lloydnak 2 millió angol fontot érő lemezszerződést ajánlott, melyet az énekesnő el is fogadott, ám ezzel nem csak Cher irigylői nem értenek egyet, hanem a The Black Eyed Peas sztárjának sem tetszik túlságosan. A rapper köztudottan rajong Cherért, éppen ezért sajnálja a történteket.

Will.I.Am magának szerette volna az énekesnőt, legalábbis azt, hogy a saját kiadójánál szerződtethesse le, éppen ezért már Cher családjával is beszélt a dologról. „Megesküdött, hogy segít neki felnőni és kibontakoztatni belőle az előadóművészt. Továbbá megígérte a családnak, hogy próbál belőle világsztárt faragni – nyilatkozta egy bennfentes.

Will.I.Am azért továbbra is segíteni fog Chernek, hiszen ő lesz a kreatív igazgatója a munkálatoknak. Már most komoly tervei vannak, az albumnak biztosan egyedülálló hangzásvilága lesz: „Erős hip-hopot szeretnék egy kevés poppal és electróval vegyítve.

Ezek alapján Cher Lloydnak szomorúságra nincs oka, hogy nem ő nyerte meg az X Factort, hiszen talán a mezőnyből ő lett a legszerencsésebb munkaügyileg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek