Starity

Susan Boyle: „Szíj Melinda tehetséges”

2010. december 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szíj Melindát, a Megasztár egykori versenyzőjét a magyar Susan Boyle-ként emlegetik. A Bors napilap kíváncsi lett, vajon az igazi Susan Boyle mit gondol a magyar hölgy produkcióiról...

hirdetés
Susan Boyle: „Szíj Melinda tehetséges”

Szíj Melindát már a magyar tehetségkutató kezdetétől a Britain's Got Talent harmadik szériájának versenyzőjéhez – az esetlen, és elsőre bizarr külsejű – Susan Boyle-hoz hasonlították. Azonban míg a skót énekesnő egészen a döntőig menetelt, a győri asszony kénytelen volt megelégedni a harmadik hellyel.

A Bors című napilap nemrég úgy döntött, összehozza a két tehetséget, és kiküldte Boyle-nak Melinda két megasztáros videóját. A válasz pár nappal ezelőtt érkezett meg a szerkesztőségbe.

„Nyilvánvalóan egy nagyon tehetséges hölgyről van szó! Azt kívánom neki, hogy legyen nagyon sikeres, és remélem, az ő álmai is beteljesülnek!” – küldte vissza a választ a háziasszonyból lett ünnepelt sztár, Susan Boyle.

Melinda nagyon meghatódott, mikor értesült Boyle üzenetéről. Mint mondta, nem méltó arra, hogy összehasonlítsák Susannal. Szerinte a brit nő teljesen más technikával énekel, amit ő maga képtelen lenne megtanulni.

A magyar Susan Boyle-ként emlegetett versenyzőt rengetegen támadták a tehetségkutató alatt. Többen úgy vélték – köztük Mester Tamás is –, hogy a 41 éves asszony nem sztáralkat, ráadásul számtalan kritika érte, míg ő maga könyörgött, szavazzák ki a Megasztárból. Az mindenesetre biztos, hogy Melinda mára jelenség lett Magyarországon, és egyben ő a legmegosztóbb szereplő is a tehertségkutató történetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek