Starity

Újabb Disney-film van készülőben

2010. december 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical sikerén felbuzdulva a stúdió újabb tiniszíveket megnyerő ötletet dolgozott ki, az eredmény pedig Prom címmel mutatja majd meg magát.

hirdetés
Újabb Disney-film van készülőben

A High School Musical sikere után a Disney egy újabb romantikus filmmel készül 2011-re, igaz, a filmben kevesebb zenés-táncolós-éneklős jelenet lesz, mint elődjében.

A sztori maga a szalagavatóra készülő gimisekről fog szólni. Az alkotásban a főszerepeket Aimee Teegarden és Nicholas Braun kapták, de még számos sikeres híresség mutatja meg tehetségét az új Disney által készített filmben.

A Randiztam egy sztárral című filmből ismert Danielle Campbell kapta Simone szerepét, míg Jonathan Keltz Brandon Roberts bőrébe bújik, emellett a Vámpírnaplók Slaterje, Trevor Peterson is helyet kap a stáblistán.

A film pontos premierje 2011. április 29-ére van kiírva az Egyesült Államokban, míg Európában várhatóan csak a 2011-es év végén fog mutatkozni.

Az előzetes már felkerült az internetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek