Starity

Miley nincs rossz hatással Kelly Osbourne-ra

2010. december 27. 15:03   |   Szerző: TheBettyna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Osbourne a közelmúltban azt írta Twitter-fiókjára, hogy Miley Cyrus egyáltalán nincs rá rossz hatással – mások gondolatával ellentétben.

hirdetés
Miley nincs rossz hatással Kelly Osbourne-ra

Úgy látszik, Kelly Osbourne és Miley Cyrus igencsak összebarátkozott az elmúlt időkben, talán a két csillag közös filmjének köszönhetően, mely a So Undercover címet kapta.

Talán mások nem örülnek kettőjük barátságának, a múlt héten például az a hír járta, hogy Kelly édesanyja, Sharon Osbourne nagyon aggódik lánya miatt, hogy rossz hatással van rá a Can't Be Tamed énekese, főleg, amikor az ifjú tinicsillagról a hónap elején napvilágot látott egy bizonyos videó, mely nagy kavarodást idézett elő: Miley ugyanis vízipipával ünnepelte születésnapját, és láthatóan nagyon jól érzte magát. Ennek ellenére úgy tűnik, a 26 éves színésznő nem foglalkozik ezzel, Twitter-oldalára ezt az üzenetet jegyezte be:

„Csak olvasom a rongyokat, hogy anyám szerint Miley nyilvánvalóan rossz hatással van rám, mert »nem lehetett apja«. Miley és én igazán közel kerültünk egymáshoz, elegem van az összes iránta való előítéletből, ez egy őrült hiba, higgyétek el nekem, megtanulta a leckét!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek