Starity

Nem tesznek fogadalmat a Nyári lányok

2010. december 28. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nyári lányoknak alig van idejük az ünnepekre, fogadalmat sem tesznek, inkább babonából énekelnek.

hirdetés
Nem tesznek fogadalmat a Nyári lányok

A Nyári lányok karrierje is beindult az X-Faktort követően. A versenyből viszonylag hamar kiestek, de ez fellépéseik számát nem befolyásolta. Most már egyetlen perc szabadidejük sincs, az ismerettségnek köszönhetően.

Az ünnepi időszakot sem élvezhetik ki maradéktalanul. A bevásárlást is az utolsó pillanatra hagyták, mert nem értek rá. Aliz a következőt mondta: „A karácsonyfát együtt díszítettük, és kivettük a részünket a sütésből is. Anyukánk csodás pulykát, töltött káposztát készített. A mi feladatunk a mézeskalácssütés volt. Annál kellemesebb nincs, mint amikor a mézes fűszerek illata bejárja a konyhát. Az már szinte a karácsony előszobája.” 

A családi hagyomány szerint a lányok édesapja, Nyári Károly zongoraművész karácsonyi koncertet ad, amin a testvérpár is fellép.

„Néhány éve már mi is fellépünk a december 27-ei hangversenyen. Mindig hatalmas a siker, és jó érzés, hogy ezt együtt érhettük el – mesélte Edit, aki azt is elárulta, hogy soha nem tesz újévi fogadalmat. – Inkább a babonákra figyelek. Azt mondják, amit az év első napján teszel, azt csinálod majd egész évben. Mi végigénekeljük a napot, így remélem, egész évben énekelünk, a fellépéseink egymást követik majd.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek