Starity

Michelle Rodríguez: „Ide nekem a géppuskát”

2010. december 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbb színésznőt megpecsételik egy-egy filmje után, és egy bizonyos karakter tulajdonságaival ruházzák fel. Ám ezt Miss Rodríguez egyáltalán nem bánja.

hirdetés
Michelle Rodríguez: „Ide nekem a géppuskát”

A Machete színésznője elárulta, szereti azt a skatulyát, amit a filmvilágban ráhúztak, mivel pontosan ez is volt a célja.

„Az egész karrierem ezekre a keménycsajos jelenetekre épül. Nem zavar a skatulya, mert tudom, hogy mi az alternatíva. Igyekszem olyan szerepeket választani, amik tökéletesen a férfi és a nő határvonalán vannak. Tudom, hogy ezek lecsupaszított, nagyon hardcore csajok, de tudjátok mit, néha egy-két pasi annyira gyenge a filmekben, hogy akkor inkább adják nekem a puskát” – mesélte Rodríguez.

Való igaz, az akciójelenetekben elsöprően alakít, és nem kell kifestett csinibabának lennie ahhoz, hogy az ember azt mondja rá, gyönyörű. A Machetéről megoszlottak a vélemények, de azt biztosan állíthatjuk, Michelle fantasztikusan alakította a keménycsajt, aki megmenti az ártatlanokat, és abban is biztosak lehetünk, hogy az elkövetkezendő alkotásokban is remekül fogja játszani a fiús csaj szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek