Starity

Johnny Depp rockban is utazik

2010. december 30. 11:11   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén legtöbbet kereső filmsztár eddig nem igazán adott ki jótékonykodásra pénzt – inkább személyes tárgyakat ajánlott fel árverésre. Most azonban fordul a kocka: ismeretlen, de tehetséges rockbandákat segít.

hirdetés
Johnny Depp rockban is utazik

Talán csak ki kellett érdemelnie a legtöbbet kereső filmsztár címet (ami nem meglepő, hiszen csak Az utazó című mozival kaszált 15 millió dollárt), hogy elkezdjen jótékonykodni. Bár eddig is lépett pár nemes cél érdekében, eddig azonban csak személyes tárgyakat szánt árverésre, kivéve akkor, amikor 2 millió dollárt utalt át egy kórháznak, akik megmentették életveszélybe került lányát.

Azonban most Johnny (talán filmbeli partnere, Angelina Jolie hatására), mint hobbirockzenész, úgy döntött, hogy segíti az ismeretlen, de annál tehetségesebb bandákat abban, hogy saját lemezük és karrierjük legyen. Mindezt az Unison Music kiadónál teszi, ami szerződésben áll feleségével, Vanessa Paradis-val, de a színész Sweeney Toddban való éneklését is az Unison intézte.

A rockbandák jelentkezését a kiadó a saját honlapján várja, és ha Depp fantáziát lát valamelyik csapatban, akár az álmukat is valóra válthatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek