Starity

Tavasszal érkezik a Jackass 3.5

2010. december 30. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jackass 3D-ből kimaradt jelenetekről sem fognak lemaradni a rajongók, ugyanis ezeket online fogják megosztani a készítők, később pedig DVD-n is kiadják.

hirdetés
Tavasszal érkezik a Jackass 3.5

A Jackass 3D készítői több órányi felvett anyaggal rendelkeznek, mint amennyit a nézők a mozikban láthattak, és mivel nem szeretnék, hogy ez kárba vesszen, így 2011 tavaszán Jackass 3.5 néven online fogják terjeszteni.

A harmadik rész sikerének köszönhetően a majd' egy részre elegendő kimaradt jeleneteket a készítők tavasszal, heti rendszerességel online fogják megosztani – ezek a videók különböző hosszúságúak lesznek, és új szívatásokat, ökörségeket fognak bemutatni. Továbbá az is felmerült, hogy ezeket az online epizódokat egy negyedik részként, kis késéssel DVD-n is kiadják majd. A megjelenéssel kapcsolatban Johnny Knoxville elmondta, hogy néhány részt Európában is leforgattak, kifejezetten a 3.5-höz.

„A Jackass 3D forgatása során két filmhez elegendő anyagot is felvettünk, így rengeteg rész nem fog szerepelni a filmben. Szerencsére ezeket is mindenki láthatja majd a Jackass 3.5-ben. Forgattunk néhány részt Európában is, kifejezetten a 3.5-höz” – mondta Johnny Knoxville.

A filmsorozat harmadik része az USA-ban október 15-én került a mozikba, és világszerte 155 millió dollár bevételt termelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek