Starity

Jennifer Aniston és Adrien Brody együtt?

2011. január 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már tudjuk, Aniston kisasszony együtt töltötte a karácsonyt Courteney Coxszal, viszont az még csak most derült ki, hogy férfi társa is akadt a színésznőnek.

hirdetés
Jennifer Aniston és Adrien Brody együtt?

Újra pasizik a szingli Jennifer Aniston. Többen látták, hogy egy karácsonyi buliban flörtölt majd megcsókolta Adrien Brodyt.

Ez a flörtölés nem egyszerű szórakozás volt. Végig egymást nézték, fogták egymás kezét, nevetgéltek, majd egy csók is elcsattant! – mesélte egy szemtanú a National Enquirer amerikai magazinnak.

Nos, ez nem egyszerű pletyka, Jennifer egyik ismerőse megerősítette a hírt, bár Aniston kisasszony azt kérte, egyelőre ne kotyogjon ki semmit a sajtónak.  Mindenesetre elmondta, hogy Jennifer bukik a nyers férfiasságot sugárzó intelligens fickókra, és Brody pont ilyen.

Tény, hogy Brody sokkal férfiasabb, mint volt, mivel A ragadozók című film miatt több kiló izmot szedett magára. Jennifert egyébként legközelebb a Kellékfeleség című vígjátékban láthatjuk Adam Sandlerrel, Brody pedig A kísérlet című thrillerben lesz látható. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek