Starity

Birbus profilja

Birbus white white  
  • Csatlakozott
  • 2009. szeptember 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1994. június 15.
  • Lakhely
  • Balatonkeresztúr, Somogy megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Szeretek ... olvasni, netezni, képeket szerkeszteni, tv-t nézni, viccet hallhgatni
  • Zenei stílusom
  • jazz, blues, grunge, indie
  • Imádom
  • Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest
  • Utálom
  • hmm.... valamit biztos utálók, de most egy se jut eszembe =P
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

I want to be Barbie. That bitch has everything...

Birbus
Utoljára aktív: 2022.05.05. 11:11Státusz módosítva: 2012.07.17. 18:06

Mi újság nála?

2018.07.24. 15:03Birbus új kedvence Emma Roberts

2014.05.12. 20:08Birbus új kedvence Caversaccio Aurelio

2014.05.03. 13:01Birbus új kedvence Audrey Hepburn

2014.02.21. 16:04Birbus új kedvence Ireland Baldwin

2013.08.26. 14:02Birbus új kedvence Sky Ferreira

Bemutatkozás


Bemutatkozás. Életemben már olyan sokszor mutatkoztam be, hogy az már ihaj. Úgy vagyok ezzel is minden mással: érdekel egyáltalán valakit? Lehet, hogy valakit igen, de a többség elsiklik e fölött és úgy jelölget be barátnak és kéri a szavazatom. Ki kíváncsi ezek után még rá? Kezeket fel! Magasra!
Mivel így monitoron keresztül nem látom és tudom, hogy illene ezt is megírnom hát belekezdek.

Életem

középső vagyok én =)
..... múlt
1994-ben láttam meg a napvilágot, vagyis az orvost. Boldog gyermekkorom volt [szüleim szerint ]. Mindenem megvolt, amit csak kívánni lehetet: család. Egy kis községben [vagy inkább falúban] éltem és élek. Az itteni oviba jártam. Katica volt az ovis jelem. [Érdekel valakit? Nem? Sebaj.] A helyi általános iskolában tanultam 8 hosszú évig. Az alsós osztályfőnököm haláli volt! A felsős pedig szuper! Elég visszahúzódó gyerek VOLTAM. 5. osztályos koromtól fogva kezdtem kicsit megváltozni. Sokkal nyitottabb és bátrabb lettem. Eltelt 8 év az áltiba és a ballagás valami nagy sz×r volt! Még ma se néztem meg a ballagási videót! Egy hosszú, akarom mondani rövid nyár után elkezdődött gimis időszakom.


..... jelen
A fonyódi MKG-be járok. Egy éve még 10.b-s voltam, de idén már 11. b-s leszek. Szeptembertől már 11.b-s!!! Miért voltam e-s? Az első évem a gimiben egy nyelvi előkészítő volt ahol az angolt vagy a németet napi 14 órán keresztül tanultuk. Én németes voltam. 8-an voltunk 1 csoportban és az angolosokkal együtt 42 fős volt az osztályunk. Nagyon sok JÓ barátot szereztem magamnak. Pár volt e-s osztálytársammal is együtt fogok járni 9. b-be. Emelt angolos leszek. Várom már, hogy megismerkedhessek az új osztálytársaimmal!
Egy szókimondó, barátságos, vicces, mosolygós, szimpatikus [szerintem], hülye lány vagyok. Szeretek álmodozni, de egy lábbal mindig a földön járok.


..... jövő
Mi leszek, ha nagy leszek? ... Szerettem volna én már állatorvos, tanár és könyvelő is lenni, de még talán én se tudom biztosan, hogy mi leszek. Majd az idő eldönti, de azért már körvonalazódik egy újabb lehetőség. Fotós lennék. Nah? Mit szoltok hozzá?


..... suli
Most egy 4+1 osztályos gimibe járok [+1 év volt a nyelvi előkészítő, németes voltam]. Ha minden jól megy, akkor már csak 4 évet kell tanulnom és akkor végre nekiláthatók álmom megvalósításának. Lehet, hogy addigra rám talál az igaz szerelem, vagy eljön a világ vége, de nem adom fel! Mindent megteszek, hogy álmom valóra válhasson.
Szeretek iskolába járni, de nem a tanulás miatt, hanem azért mert ott együtt lehetek a barátaimmal. A tanulást se rühellem, de még se vagyok oda érte annyira.


..... álom
Nekem is mint mindenkinek, vannak álmaim, amiket előbb vagy utóbb valóra is fogok váltani. Egyetlen egy álmom van csak csupán: LONDON. Londonban szeretnék élni [mint a velem egyidős lányok többsége] és ott szeretném megtalálni a számomra megfelelő életet. Lehet, hogy merészet álmodtam, de nem hiszem, hogy megvalósíthatatlan.


..... hobbi
Szabadidőmben gyakran olvasok [ifjúsági regényeket], gitározok, rajzolok, írok és fényképezek. Nem szeretek sportolni, ezért választottam ezeket a kreatív hobbikat. Talán egyikben sem vagyok valami jó, de mégis csinálom, mert ebben lelem az örömöm.
Lassan már 1 éve gitározom. Nagyon lenyugtat, de közben a ki××szott húrok vágják az ujjaimat.
Nemrég kezdtem el rajzolni. Pontosabban az egyik művész táborban kezdtem el és nagyon megszerettem.
Írni kb. 3 hónapja kezdtem. Van már 2 történetem és elkezdtem írni egy könyvet is. Az íráshoz és a rajzoláshoz a "tehetségemet" apukámtól örököltem. Nagyon jól rajzol, fest és ír.

A fényképezés már elég rég óta a hobbim. Kedvenceim a természet fotók, mert az ember beáll és mást mutat mint aki, de a természet mindig önmagát mutatja.

[Nézd meg a képeimet.]

Tumblr-em...1. = Where is the Freedom
2. = Passion is thegenesis of genius
3. = Pictures About My Life

Szeret/nem szeret

..... szeretem a(z)
Londont, életemet, barátaimat, kutyáimat, családomat, Netbookomat, kiegészitőket, telefonomat, mozikat, könyves boltokat, zenét, alkotást, gitárom, érzelmeket, esőt, telet, galambokat ijesztegetni, nyalókát
..... nem szeretem a(z)
túl sok alkoholt, 'a' betüket a nevemben, cigit, szunyogokat, csi-s szavakat, kiközösítést, megbélyegzést, hazugságot, kétszínűséget, rivalizálást, csokit [nyalóka párti vagyok], nyarat, hőséget

Sztárok
Eljött ennek is az ideje. Véleményem a sztárokról csak annyi, hogy maguknak köszönhetnek mindent. Egy részről irigylem is őket, de van, akit csak sajnálni tudok. Érdekes ízlésem van a sztárok körében. Először is letisztáznám, hogy ANGOL fan vagyok, ezért is szeretem annyira Robert Pattinsont. Most lehet ezért szeretni és utálni. Ez vagyok én. Így kell elfogadni. Minden mennyiségben jöhetnek a cuki fiúk, de isten ments, hogy élőben lássam Justin Biebert. Bocsi lányok, de nekem ő nem favorite. Most nem fejteném ki, hogy miért, mert az antiknak egyértelmű, a fanok meg nem értenének meg.

Példaképem Mary-Kate Olsen. Isteni egy lány. Amit elért Ashleyvel az írígylésre méltó. Tisztelem és a stílusát megprobálom követni, hisz az is fantasztikus.

Még van pár személy - például Maggie Stiefvater, vagy Lana Del Rey -, akit tisztelek, de most semmi időm és kedvem felsorolni a nevűket. Ha kíváncsi vagy azokra, akiket - Facebook szlogennel élve - lájkolok, nézd meg a kedvenceimet, és ha esetleg ízlésünk megegyezne, akkor ne habozz barátnak jelölni, de tudd, hogy ez kötelességgel jár: beszélned kell velem. Mondjuk, nem kell, de akkor goodbye my friend....

Kedvenc sztárok

1 Vanessa Hudgens
2 Robert Pattinson
3 Kellan Lutz
4 Xavier Samuel
5 Andrew Garfield
6 Matthew Gray Gubler
7 Sarah Butler
8 Ben Barnes
9 Kiss Ádám
10 Jackson Rathbone
11 Douglas Booth
12 Marilyn Monroe
13 Stephenie Meyer
14 Emilia Clarke
15 Kathryn Prescott
16 Taylor Momsen
17 Adam Brody
18 Anja Rubik
19 Natalia Kills
20 Jessica Lowndes
21 Teresa Moore
22 Lucy Hale
23 Jaime King
24 Ellie Goulding
25 Julia Stiles
további kedvencek

Randomképek

me...
me...

Barátok

prue
prue

új tag

Üzenőfal

Péter22 szia szavaztam

2020.01.21. 16:04

Birbus Kedves AngieLively! Nagyon szépen köszönöm :)

2012.07.17. 18:06

AngieLively Szia! Szavaztam, mert nagyon szép a profilod!

2012.07.03. 17:05

Birbus Rendben, de úgy gondolom, hogy nem csak én tudtam volna beszélgetést kezdeményezni. :)

2011.09.03. 13:01

Szia. Azért töröltelek mert nem is beszélgetünk,és mert nem vagyunk barátok.:/

2011.09.03. 12:12