Starity

Sayaa profilja

Sayaa white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. május 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • április 30.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Mikor mi... Zenehallgatás, hülyülés, írás, olvasás és így tovább.
  • Zenei stílusom
  • JPop, KPop (de hallgatok még sok mindent, de ezek a fő xD)
  • Imádom
  • Ázsia! Barátokkal hülyülni, írni, olvasni, videókat nézni és zenét hallgatni.
  • Utálom
  • Na az attól függ... elég sok mindent, legfőkébb azokat, akik azért szidják a másik ízlését, mert nem egyezik az övével. Legfőkébb az Ázsia ellenesekre gondolok! .. ananász, bunkók, magasság, sötétség, csak hogy néhányat említsek.
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Sayaa még nem állította be a státuszát

Sayaa
Utoljára aktív: 2015.10.06. 15:03Státusz módosítva: 2013.08.19. 00:12

Bemutatkozás

Új profilt írok, mert a régit már meguntam…

Annyeong!

A nevem Kitti, de sokan Sayaanak hívnak, a barátnőim pedig Titának. (A nevem cicát jelent és az öcsém Titinek szólít, ebből a szóösszetétel)

18 éves vagyok, Szabolcs megyében, egy piciny faluban élek.

Fontos! Ha nem szereted Dél-Koreát, vagy a Kpop világát, ne is olvass tovább. Ne sértődjetek meg, én csak nektek akarok jót! :3

Mi is jelent számomra a Kpop?

Számomra a K-pop több egyszerű zenénél. Az életem fontos részévé vált, jobb ember lettem tőle, azóta vagyok sokkal boldogabb és azóta szemlélem az élet boldogabb oldalát. Megtanítottak arra, hogy ne adjam fel, hogy küzdjek az álmaimért, éljem és élvezzem az életet, ne pazaroljam el, hogy mindig legyek vidám és pozitív, hisz ez megkönnyíti az életet. Szép kis mesét kerekíthetnék, hogy mi az, ami miatt ennyire szerettem, és az előbb felsoroltak csak egy töredéke mindennek. Aki egyszer megismeri a Kpopot, örökre szerelmese lesz! Velem is ez történt. 2011. Június 02. óta vagyok K-pop fan, akkor hallottam meg a BigBang - Haru Haru című számot. Köszönöm fiúk, örökre hálás leszek, hogy megszerettették velem ezt a műfajt! ><

A külsőm?

Nem érdekes, átlagos lány vagyok.

A belsőm?

Nem mondanám magam különlegesnek, hisz én is ember vagyok, hibázok és vétkezem, de úgy hiszem, felül tudok emelkedni az ilyen dolgokon, úgy érzem a jó tulajdonságaim sokkal fontosabbak, mint a rosszak. Úgy gondolom egy életvidám, segítőkész, nyitott lány vagyok, aki bár még fiatal, érettebb a koránál, viszont néha képes vagyok öt évesként viselkedni. Érzékeny vagyok, könnyű megbántani és megnevettetni, könnyű velem összebarátkozni, de kevesen néznek az "álarc" alá, melyet én is - mint minden ember - hordok. Szörnyen rossz memóriám van, így könnyen elfelejtek dolgokat, úgyhogy folyton emlékeztetni kell mindenre. De ennyit a bensőmről.

Mit nem szeretek: Az olyan embereket, akik ócsárolják azt, amit a másik szeret. Hogy nem ismerik az adott dolgot/illetőt, mégis szidják, mert az milyen menő már. Hogy nem ismeri a K-popot, nem tudja, hogy a sok sztár mennyire küzd azért, hogy jól teljesítsenek, hogy mennyire keményen dolgoznak, mégis szidja őket és a hozzátartozóikat. Csak szánni tudom az ilyen embereket!
Valamint gyűlölöm a bunkó, nagyképű embereket, akik többnek hiszik magukat a másiknál, mert van, amiben jobbak mint mások. A plázacicákat, akik miatt a fiúk azt hiszik, minden nő egyforma. A divatbuzikat, akik miatt a lányok ilyenek lettek. (Elnézést a csúnya szavakért)
Hogy mit szeretek? o.O Hát ez eléggé tág fogalom, ugyanis eléggé sok mindent, talán fel sem tudnám sorolni mindet, de majd igyekszem xD.

Mi a kedvenc időtöltésem?


Imádok írni, kiönteni a lelkem és beleírni az érzelmeim, gondolataim egy-egy sztoriba, átruházni ezeket egy-egy szereplőre. Mikor írok, egy teljesen más világban vagyok, azt írok, amit csak szeretnék és úgy, ahogy csak szeretném. Olyan, mintha filmet néznénk, néhány órára más lehetek, mint aki vagyok, az lehetek, akit én megalkottam egy olyan világban, melyet én teremtettem. Ezért annyira jó az írás.


És a többi dolog:


Kedvenc könyv: Nincs, mindenevő vagyok. Horrortól kedve a misztikuson át egészen a romantikáig minden jöhet.
Kedvenc író: Nora Roberts, Amanda Quick, Julia Quinn, Vavyan Fable, Leslie L. Lawrence
Kedvenc film: Itt sincs különösebben kedvenc filmem, de sok mindent szeretek a horror persze kizárva... így is félek a sötétben, nem kell hozzá még ijesztő filmeket is néznem o.o
Kedvenc sorozat: Merlin kalandjai, Jóbarátok, amit mindig nézek, a többit csak akkor, amikor épp elkapok egy-egy részt.
Kedvenc színész/színésznő: No ebből már tudnék sorolni... Johnny Depp, Jackie Chan, Adam Sandler, Rob Schneider, Robin William és még sorolhatnám xD Nő az különösebben nincs, csak egy: Sandra Bullock. Legalábbis amerikaiak. Az ázsiaiakat el nem kezdem sorolni, mert se vége, se hossza. :D
Na jó, ezek voltak az unalmas dolgok.


Jöjjenek azok, amiért mindenki itt van. Sztárok! :D

Mint írtam, az életem a Kpop, ezért csak dél-koreai sztárokat hallgatok/nézek.

Először is. Miért olyan különleges a Kpop?

Mert már mint a többi zene. Az előadók közelebb kerülhetnek hozzánk a show műsorok által, beleshetünk a hétköznapjaikba, megtudhatunk róluk különleges dolgokat. Aki Kpopper lesz egyszer, az örökre az is marad, teljen el bármennyi év, legyen akárhány éves. A Kpop fanok közössége összetartó, ízig-vérig védelmezi a kedvenceit, ajándékokat/adományokat küldenek nekik, megvendégelik őket és a stábot (Ha jó vagy a kedvencemhez, én is jó vagyok hozzád alapon). És ez csak egy töredéke a nem mindennapi világnak, melynek én is a részese vagyok.

 

Legfőkébb Baby vagyok:

Amióta debütált a B.A.P nyomon követem őket (Sőt, picikét hamarabbról is, gondolok itt a Never Give Up-ra és az I remember-re). Hat remek előadóról van szó, egy különleges stílussal rendelkező bandáról, mindegyikük külön egyéniség, mégis remekül összetartanak. Mindenféle és fajta stílust kipróbáltak már és mind egytől- egyik remekül állt nekik. Keményen dolgoznak azért, hogy elismerjék őket, és bár az egyik legsikeresebb bandává küzdették fel magukat, számukra nincs megállás. Kicsit féltem őket, hogy túlhajszolják magukat, de tudom, hogy erősek és kitartóak, nem kell aggódnom miattuk. Azt csinálják, amit szeretnek, és élvezik, amit csinálnak. Egyre többet harcolnak az álmaik megvalósításáért. Elismerésre méltó az erejük és a kitartásuk, a tehetségük pedig megkérdőjelezhetetlen. Minden egyes számuk sláger, nincs jó vagy rossz. Csak egyszerűen csodálatos!



Nehezen választok Biast, így itt is nehezen tettem, de végül is mégis találtam valakit, akit egy iciri-picivel jobban szeretek a többieknél. Zelo drágát *-* Egy évvel fiatalabb nálam, de olyan kis aranyos személyisége van. A színpadon nagymenőnek mutatja magát, ő a nagy rapper, de a színfalak mögött: szelíd és ártatlan, tiszteli a többieket és igyekszik jól kijönni a többiekkel. >< Imádom az LTE rappjét, azt, ahogy táncol, ahogy beszél és nagyon aranyos a mosolya... A gyakori pislogása ellenállhatatlan, ahogy azt mondja: Nekoya! (Enyém!) Ő még gyerek (méghozzá jó nagyra nőtt gyerek), aki igyekszik boldogulni a showbiznisz világában, és nagyon nagy hálával tartozok a többieknek, ahogy átkarolják és támogatják őt (mikor debütáltak, akkor ő volt a legfiatalabb idol). Még hosszú órákon át olvashatnátok, hogy miért is szeretem őt, de felesleges, aki ismeri, az úgy is tudja, aki meg nem, őt meg nem érdekli.  



Másik nagy kedvencem: Himchan. Folyton mosolyog, ő a kis anyuka a családban. Ő a legaranyosabb Zelo mellett, és isteni a mély hangja, sajnálom, hogy nem kap több szerepet. Rengeteg selcát készít, aminek én csak örülni tudok. Vigyáz a többiekre, és amikor a többiek kötekednek vele, nekik támad, de látszik rajta, hogy csak szeretetből teszi. Ő a leghülyébb a bandában, pedig ha rá néznek, az ember nem hinné el. Egykoron ulzzang volt, amit nem is csodálok, hisz csak rá kell nézni. :) Egyszóval: Ő egy üdítően hülyegyerek, aki egy nagy anyuka és egy totális idióta egyben.  






Többek között A+ is vagyok.


Mivel alig vagyok másfél éve K-pop fan, így azt nem mondhatom, hogy kezdetektől fogva imádom az MBLAQ-et, de amióta szeretem a K-popot, azóta őket is >< Gondoljon mindenki azt, amit akar, de szerintem ők a leghülyébb idolok, akiket valaha láttam. Mindig sírógörcsöt kapok a röhögéstől, ha megnézek tőlük egy showműsort, ráadásként iszonyú tehetségesek. (Gondolok itt Seungho hátra szaltójára és zongorázására, LeeJoon táncára, G.O énekhangjára, Mir és Thunder rappjére). Rain nagyot alkotott, mikor összeállította ezt a bandát, nagyon jól járt velük, hisz egy imádnivaló, tehetséges, és karizmatikus bandát hozott össze.  


Kedvenc tagom egyben az én fő biasom: LeeJoon. Totális idióta, tény, hisz a többiek is muszklis idiótának nevezik. De emellett nagyon lelkes, és érzékeny (szegénykém mikor sírt a showműsoron :3) mindig becsületesen készül a munkákra, keményen dolgozik, iszonyatos jó táncos és énekes. LeeJoon bár tényleg egy idióta, imádom a humoráért, hogy milyen nyitott és közvetlen, hogy amit egyszer eltervezett, azt véghez is viszi. Keményen dolgozik, hogy a rajongói szeressék, és az életvidámsága mellett ez is megfogott. A gyerekekkel is nagyon jól bánik (hello baby) és amellett, hogy ő az egyik legcukibb férfi, akit valaha láttam, nagyon jó teste van… Persze ez csak másodlagos a személyisége mellett. Ő egy őszinte, kicsit idióta, de igazi idol, aki nagyon kedves, meleg szívű, gondoskodó és humoros. Megtanított arra, hogy ne féljek önmagam lenni, hogy merjem megmutatni az igazi énem, hogy ne rejtsem el azt, aki és ami vagyok, Hálás vagyok érte, hogy mindezt megtanította nekem. Örök álmom, hogy egyszer élőben láthassam, remélem egyszer ez sikerül :) 

Persze tudnék még sorolni jellemzőket, de nem teszem, így is sokáig tartott. >< De imádom a mosolyát! *-*




Csak nemrég lettem Beauty, de azóta is tart xD

Sokáig kerülgettem a Beastet, nem nagyon akartam meghallgatni a számaikat, vagy a banda után nézni. De hülye is voltam. Őket is imádom, ők is tehetségesek és imádnivalóak, szeretem a zenéjüket (a Breath számukba szerettem bele *.*) Még viszonylag friss ez az ismeretség, így róluk nem tudnék annyit rizsázni, mint az előző két bandáról, de azért tudnék :D 

 

Kedvencem itt kettő van: Kikwang és Yoseob. Haláli páros! :D Nem tudok közülük választani! ><





Nemrég kezdtem el foglalkozni a U-Kiss nevezetű bandával, és ahogy egyre több showt nézek meg tőlük, annál inkább kezdem őket megkedvelni. Úgyhogy hivatalosan is Kiss Me lettem. Igazándiból még nem ismerem őket annyira, hogy kilométeres véleményt írjak, de szimpatikusak, kedvesek, tehetségesek és segítőkészek. Nagyon viccesek és mindig jó kedvem lesz tőlük.

 

 

Kedvencem itt is kettő van (kilencen vannak - én még a régi tagokat is hozzájuk veszem - szóval nem könnyű választani közülük) A két kedvencem: Kevin és Kiseop. Kevin a kedvességével, aranyosságával és nyugalmával fogott meg, hogy mindig vidáman állt hozzá a dolgokhoz. Kiseop: Ő pedig rettentően hasonlít rám. Kerüli a konfliktusokat, őszinte és ő is kedves (és retteg a magasságtól, akárcsak én :D). Mind a kettejüket becsülöm a tulajdonságukért (bár a maradék hét tagot is ><).




Nemrég megismertem egy új bandát. Úgyhogy Sayaa nemrég hivatalosan is MYgirl lett. :D

Nagyon sajnálom, hogy a MYNAME nem annyira ismert Magyarországon, hisz mind az öten remek fickók. Tehetségesek, kedvesek, nyitottak, lököttek és nagyon szeretik a rajongójukat. :) Azért szerettem meg őket, mert ahogy néztem a showműsorokat, egyre inkább beléjük szerettem. Bár a Leader és a Maknae között több, mint 8 év van, mégis annyira látszik, hogy szeretik egymást. Folyton egymást ugratják, de az is feltűnik a nézőknek, hogy csupa testvéri szeretetből teszik. Nagyon a szívemhez nőtt a banda, nagyon rövid idő alatt. Szeretném, ha ismertebbek lennének hazánkban, és több Mygirl szaladgálna a világon. :) Ha nem ismeritek őket, érdemes időt szánni rájuk, hisz csupa szív emberek, jókat tudok kacagni rajtuk és nagyon összetartóak. Imádom őket <3 


 

Ahogy szépen lassan haladtam a banda megismerésével, úgy egyre inkább a szívemhez nőtt egy különleges tag. JunQ. Már a Just that little think-ben kiszúrtam, azonnal megtetszett, ahogy rappel, aztán ahogy néztem a showműsorokat, úgy egyre inkább kezdtem rájönni, hogy ő nem az a fajta nagymenő, akinek mutatja magát. Rettentően félénk, nem mer közel mászni a kamerában, imád hülyülni, és szereti szívatni a többieket (noha ő a második legfiatalabb), de mégis tiszteli őket. Istenien rappel, istenien táncol, istenien énekel (bár többet tenné), isteni a humora és isteni az egész személyisége. Nagyon örülök, hogy megismerhettem őt :3

/Kérem vissza a kék hajadat T.T/






Ahogy telnek a napok úgy ismerek meg egyre több K-pop bandát. És bátran kijelenthetem, hogy Bana vagyok! :D Végignéztem róluk jó pár videót, és ahogy telt az idő, úgy szerettem egyre inkább beléjük. Nagyon hamar, nagyon megkedveltem őket. Hatalmas szívük van, óriási idióták és rengeteg tehetség szorult beléjük. Mikor megláttam őket, azt hittem CNU a leader, főleg mivel ő a legidősebb, de rájöttem, hogy Jinyoung tökéletes vezető. CNU kis félénk cukipofa, Jinyong karizmatikus vezető, Baro egy menő idióta, Sandeul egy cuki idóta, Gongchan meg egy troll maknae! Imádom őket! Tehetségesek, szorgalmasak, idióták, jószívűek, cukik és menők. B1A4 forever!  

 

Hogy ki a kedvencem? Gongchan! Hogy miért? Mert egy írtó jó pasi! Imádom a hangját, főleg mikor a What's happeningben ezt énekli: "Geureol jul arasseo " Ahh, meghalok *-* Vicces kedves, aranyos és egy igazi troll! Folyton átveri az idősebbeket, akik nem szólnak semmit, csak a fejüket ingatják, mialatt a kis maknae jókat kacag. Mikor megtudtam, hogy model is volt, nem lepődtem meg, hisz tökéletes alkata és arca van. Annyira menőnek néz ki, mégis annyira kis érzékeny Szegénykémet annyira sajnáltam, mikor véletlenül kicsukta magát az épületből annyira félt, hogy sírva fakadt. Megszakadt érte a szívem. T-T Röviden: Imádom úgy, ahogy van! (Azt hiszem erre tökéletes a mondás: Olyan cuki, hogy belehaloook!)




Továbbá kedvenc bandáim még: (vannak, kiknek csak a zenéjüket ismerem ><)

- BigBang (örök hála a Haru Haru-ért, hisz e miatt lettem K-pop fan ><)

- Shinee

- Boyfriend

- F.T Island

- Teen Top

- SS501

- SuJu

- BtoB

- Block B

- JYJ

- Bangtan Boys


Ha szimpatikusnak tűnök, nyugodtan írj, nem harapok :) (de Korea ellenesek kíméljenek, hisz nekem ők az életem fontos részei, nem szeretném, ha mások sértegetnék)

Ne feledjétek: Love, Peace, Happines!

Byee ~

Utoljára frissítve: 2013.08.17.