Starity

Dolly-Lolly profilja

Dolly-Lolly white yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. szeptember 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1992. október 16.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • legfőképp divattervezés a rajzolásból kifolyólag
  • Zenei stílusom
  • mindenevő(komolyzene is)
  • Imádom
  • sok ilyen van..
  • Utálom
  • ebből is van egy pár.

...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))

Dolly-Lolly
Utoljára aktív: 2013.02.23. 20:08Státusz módosítva: 2012.10.31. 19:07

Mi újság nála?

2013.02.23. 19:07Dolly-Lolly és AdamsGirl mostantól barátok

2012.11.03. 08:08Dolly-Lolly és PoppyGirl mostantól barátok

2012.11.01. 12:12Dolly-Lolly új kedvence Jon Bon Jovi

2012.11.01. 09:09Dolly-Lolly új kedvence Kylie Minogue

2012.10.31. 22:10Dolly-Lolly új kedvence Paul Shane

Bemutatkozás




こんにちは(helló)

                    ようこそ(üdv)

何が新機能(mi újság)

 



Előszó:

Szia kedves, te most Dolly-Lolly adatlapját böngészed!Előszónak, csak annyit hogy próbáltam valami normális dolgot összeeszkábálni, tartalmas és szép profillal.Nos, hogy ez sikerült-e, döntsd el Te ;)



 Csak hogy tisztázzuk:

  • NEM jelölsz be barátnak ha nem ismersz, vagy ha nem beszéltünk!(aki szimpatikus nekem, és sok közös van bennünk, azt természetesen visszajelölöm ) Sokan kiírják a profilukra hogy ismeretlenek ne jelöljenek...Hát sokszor ezek a személyek jelöltek be engem, úgy, hogy még egy két ébkézláb szót sem váltottunk, vagy valami!Ajánlom hogy ilyen többet NE(!) forduljon elő!
  • NEM szavazol akkor ha azt várod hogy visszaadjam!
  • NEM írogatsz az üzenőfalamra 'szavaztam rem. visszajön'  típusú IQ-bajnok üzeneteket!
  • NEM írsz privát üzenetet hogy jelöljek be XY-t, hidd el, ha szeretném, már rég ott lenne a kedvencek között!

♥ Sweet Life, Sweet Harvard♥ 

A K-E-D-V-E-N-C-E-I-M N-E-M S-O-R-R-E-N-D-B-E-N V-A-N-N-A-K!

Avatarom saját készítésű, nem lopni, mert véged! 


(Adatlap-témában írj, de nem garantálom hogy csereberélek!)


*Rólam*


Ahogy a státuszomban is olvashattad, nem kedvelem, és nem is nagyon foglalkozok a gyerekes, tiszteletlen, negatív kommenteket/véleményeket káromkodással lereagáló emberekkel. Ez a korosztály leginkább 10-15 év között mozog, de ha úgy gondolod, te is ilyen fajtájú vagy, de fiatalabb/idősebb, ne zargass/szólj hozzám/cseszegess és ami még létezik. Vagy max. csak viselj el, ahogy én is téged, mert ha nem, rögtön nem leszel jóba' velem. Hogy ez jó e neked vagy rossz? A másodikra szavazok, mert míg te csak a buta, ostoba, és minősíthetetlen trágár szavakkal tudsz kommunikálni, addig én emberi szavakkal is depressziós állapotba tudlak varázsolni. Ilyen vagyok és kész. Tetszik, nem tetszik, leszarom, ha az utóbbi, húzz el a büdös p-be. Még ha tetszik is, de olyan vagy ahogy felsoroltam, akkor is takarodás van. ;) Pusza, én is csókollak, imádlak, gondolom ugyanúgy, ahogy ezután a rövid bevezető után te is engem. :))


Dolly vagyok, Dorka, ahogy tetszik .Egy teljesen átlagos, 19 éves, Londonban élő lány vagyok, aki éli mindennapjait. Nem írom le hogy nézek ki, mert itt éppen nem az a lényeg. Legyen annyi elég: nagyon hasonlítok Selena Gomezre. Nem kedvelem a rasszizmust, habár néha olyan mintha ezt a csoportot erősíteném. Komor, olykor-olykor flegma vagyok, de nyugodt. Imádok vitázni, hiszen az legalább olyan jó dolog mint.. a béke. Sok embert készítek/készítettem már ki, ha te nem akarsz bekerülni ebbe a sorba, akkor csak csendesen utálkozz magadban ;) Egyébként földbe és alá tudok tiporni ártatlan kis lelkeket akik azt hiszik hogy menők mert trágár és alpári a viselkedésük, de belül viszont piskóták. Látjátok, a menőség is csak egy darabig tart ;) Ha ismerkedek, az első benyomás rólam talán a kedves. Nem nagyképűseg, nem elfogultság. Ekkor még nem ismerik a sötét oldalamat. Ezek alapján álszentnek gondolnál, de csak azokkal vagyok gonosz akik kiérdemlik:))  Azaz sokakkal. Legtöbbször cinikus, bunkó, de mégsem alpári stílusban fejezem ki nemtetszésemet. Hmm.. Nem kedvelem különösebben azokat sem, akik mindenkivel kedvesek, afféle nyomik. Akik nem tudják megvédeni magukat, és legtöbbször sajnáltatják magukat. Jobban kedvelem a temperamentumos, nagyszájú, talpraesett,de átlagban kedves és kulturált embereket. Az sem baj, ha valaki kicsit egós, de nem néz le másokat(csak önmagát isteníti:énxd). Ha valaki túl egocentrikus, nagyképű, és teljes mértékben lenézi a többi tökéletlen embert, azt nem csípem. Az ilyenek azt hiszik magukról hogy tökéletesek, de a nagyképűség távolról sem jó tulajdonság. Valójában Xtina zenéje hoz nagyon lázba. senkinek sem szoktam elárulni, de Beethoven, és Bach zenéket is szoktam hallgatni,meg mindenféle komolyzenei művet, gyakorlatilag akkor, amikor az időm engedi :) Ezek talán azért vonzzanak mert 5 évig tanultam hegedűlni, és akkor már el voltam bizakodva, és eldöntöttem magamban hogy hegedűművész leszek, és mivel ha valaki az akar lenni, kötelező a zongora is, és ezért idő közben megtanultam zongorázni is.Csellózni csak 2 évig tanultam, de ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy ez a hangszer, és ennek a hangszernek a világa megszerettesse velem az olyan cselló-és nagybőgő művészeket mint Olli Varonen, Wolfram Huschke, és a többi...De kifelejthetetlen: Oda-vissza vagyok a turisztikáért, rengeteg helyen jártam eddigi életem során, többek közt, New York-ban, Los Angelesben,

Egyiptomban, Kínában, Japánban, és még sok sok helyen.Szeretek fotózni, hajtok is egy profi gépre.Imádok énekelni, járok énektanárhoz, és gitározásban is jártas vagyok már.Nagy fontossággal részesítem előnyben a helyesírást, és nagy becsben tartom annak szabályait.Ha nem vagy képes egy mondat leírására hibák nélkül, nálam nem érdemes próbálkozni ;) imádom az igényességet, gondolok itt könyvekre, filmekre, zenére, akár különböző hobbikra is.Hiszen:aki már csinálja, legalább csinálja jól!Filmek terén a sci-fit, filmdrámákat, komédiákat, és a vígjátékokat kedvelem.Szeretem az Eredetet, és sorozatokban pedig a TVD, és Árva angyal kelti fel az érdeklődésemet.Ott van még a CSI, és a True Blood.A telenovellákat is imádom.Na de a YRM azaz You Rang M'Lord? hihetetlen nagy kedencem, és az ismarad.Könyveknél pedig szeretem Agatha Christie írásait, a novellákat is, de ha fiatalabb lennék pár évvel nagy előszeretettel olvasnám Thomas Brezina, és Jacqueline Wilson irományait is.A zenével pedig úgy állok, hogy a pop, és az R&B az én stílusom-de nem az a pop, amit agyonerőltetett, tucatsztárok népesítenek, hanem az, ami valóban pop-és az rnb-vel is így állok.The King Of Pop számomra örökre MJ marad.Megérdemli ezt a titulust.De Xtina zenéjét, és magát az embert is imádom.Színészet? Johnny Depp már egész kicsi korom óta óriási kedvencem.Ez nem mutatkozik meg, de ő mindig is kedvencem volt, és szerintem az is marad. Irodalom, költészet ,egyebek ez is érdekel :)  


Van egy legeslegjobb barátnőm, akivel még ott, Magyarországon ismerkedtem meg, 5éves koromban.Viktória, Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, és egyszer biztos hogy visszaköltözök oda, ha örökre nem is, de egy-két évre biztosan :))  Felhasználiói neve: LittleBunny És persze LeyDale, akivel (nagyon) jóban lettem itt starityn , nagyon aranyos csajszi, és nagyon jól lehet vele beszélgetni (L)

PoppyGirl  - aki születésem óta boldogít unokatestvéremként.

Leydale verse rólam♥:  (100x köszönet érte, tényleg találó ;D)

Dolly-Lolly Dolly-Lolly új barátom

Legyen sikeres az életben azt kívánom.

Justin Biebert kinem állja de Miley Cyrust imádja.

Divatban az érzéke jó, ő ruha és cipő faló.

A kis jelölgetősöket nem szereti mert igazi barátok kellenek neki.

Én is az szeretnék lenni Vegyes tulajdonságaival együtt szeretni♥♥♥ 


Kiemelném egy óriási kedvencemet a You Rang M'Lord? című zseniális komédiát.Egyszerűen imádom, rögtön beleszerettem.Felűlmúlhatatlan egy sorozat.Megunhatatlan, tömérdek poén van benne, a szereplők alakítása pedig egyszerűen nagyszerű.Az angol komédiák egyik legjobb sorozata, és nem, szerintem nem túlzok: ez az eddigi legjobb!Legalábbis szerintem így van.Bemutatja miként éltek akkor a '18-as világháború után, és ezt olyan módon testesíti meg, hogy semmi sem érhet a nyomába.És akkor a Varázslók A Waverly-helyről-t tartják viccesnek...Ahogy a szlogenjükben is áll:'Hölgyek és Urak!Az angol humor tálalva van!'


Sokan ki nem néznék belőlem, hogy reggeltől estig, amikor az időm engedi nyomom a videojátékokat.Nem vagyok annyira kocka, de azért  amióta tudom, mi az a számítógép, azóta szeretek 'Csézni', CoD-ozni, és még minden ilyen 'leszkapsz' játékot szeretek.:D Na meg ahogy itt olvasgattátok a hosszú szöveget, gondolom rögtön azt gondoljátok hogy egy fapofájú gyíkarc, de nem, mert nem így van.A komoly témáknál megmondom a véleményem, nem trágárkodom, és nem használok különösebb, internetes szólásokat, amiket a mai tinik, kétség nem fér hozzá...., de azért akik a barátaim, ismernek, és ők tudják hogy nagyon sokat ökörködök, és ez néha kiakasztó.Akik nem látták még a komoly oldalamat azok pedig azt vallják rólam, hogy egyenesen komolytalan vagyok, és hülye, de hát ez van...Sok oldalam van, nem lehet velem úgy kijönni ha csak az egyiket ismered..;)És mivel én is ember vagyok, így vannak rossz tulajdonságaim is, és néhány rossz szokás is akad...Első  látásra ítélek, ez az egyik  idegesítő tulajdonságom.A másik, hogy  rágom a körmömet, így műkörmöm van :D Ez egy rossz szokás, de erős kényszert érzek arra hogy valamit rágjak, illetve hogy valami a számban legyen.Cinikus is tudok lenni, elég keményen, és ez negatív tulajdonságnak számít nálam.De vannak pozitív tulajdonságaim is, de nem kezdem el sorolni őket, hiszen aki ismer, már tudja, aki nem, az pedig ismerjen meg ;DAmi még rettentően fontos: utálom azokat a fajtípusú embereket,  akik nem a tehetségük, hanem a kinézetük miatt szeretnek egy sztárt!hA modellről van szó, persze az is számít, hogy hogyan néz ki, de nekik is kell hogy legyen tehetségük!Erről ennyit...És én ezért nem kedvelek sok JB fangörl-t....

Ezek után tekerj le, mert lesz még mit olvasnod :)



FIGYELEM!

Az adatlapomon található képek többsége saját készítésű, vagy nekem adták-csinálták!Ne lopd el, mert ha valaki rámegy az adatlapomra és a tiédre is, akkor látni fogja hogy koppintottad!Megéri? Nem hiszem...Ha nagyon rászorulsz az animációimra, avataromra, képeimre, szívesen készítek neked ha megmondod milyen legyen, de egy párat oda is adok ha KÉRSZ!




Álmok, hobbik, és a többi



Egy álom...Mit is értek ez alatt?Azt, hogy  van valakinek egy életcélja, amit nem ad fel, és küzd érte egész életében.Ezt el akarja érni.Akár világhírű sebész, rnbénekesnő,  világszerte ismert színésznő, s a többi...Az, hogy ezt elérjük-e, más tészta.Nekem mi az álmom?Furcsa, de az, hogy viághíres divattervező legyek...Egyetemen tanulok pénzügyi szakon , szóval nemhiszem hogy valaha is elérem majd.Most jön az, hogy letojom mások véleményét.Aki szerint kínos az, ha valaki érdeklődik az irodalom, költészet iránt, az most nézzen magába!Mások sem oltogatják őt, amiért például a tánc iránt érdeklődikAmint már rájöttetek, szeretem a verseket, idézeteket, és egyéb irodalmi alkotásokat.



.Szeretek  utazni, és új kultúrákat megismerni.Erre van is elég sokszor lehetőségem, ígyhát élek is velük.A danceel úgy vagyok, hogy kisebb koromban jártam akrobatikus táncra, azután néptáncoltam, most pedig rock&rollra és modern táncra járok, illetve jártam sokkal ezelőtt.Próbálkoztam a jazzbalettel is, de nem az én stílusom.A tangók, keringők, és a lassúk világa egy időben felkeltette az érdeklődésemet, deegyik órán megbotlottam a partnerem lábában, eltaknyoltam és kificamítottam a bokámat. Azóta inkább maradok a saját stílusomnál :D A stepp, és egyéb 'műfajok'at sem gondolom az én múzsámnak.  


  A következő 'páciens' az az emberi hülyeség.Egy ideig képes vagyok tolerálni, de azért tudjuk már hogy hol a határ! Nem vagyok vevő az erőltetett poénokra, egyes emberek képesek vagy 20x is elsütni ugyanazt a poént:egy embernek és egymás után! A Disney...No igen, ez az, amit inkább nem kommentálok, mert a fanok képesek kiakadni rajta.Szóval, semmi bajom a Disney-vel.Ez alatt a NORMÁLIS, ÉRTELMES, RÉGI, Walt Disney meséket értem.Félreértés ne essék, nem a mai Diznicsenelt.Hanem Walt Disney alkotásait, gondolok itt a Mickey Mouse-ra, Ariel-re, Aladinn-ra, Donaldkacsára, és egyéb jó Disney mesékre.A  mostani  agyromboló, agyonerőltetett, Wizard Of WawerlyPalace, Suite Life On Deck-Suite Life On Zack And Cody sorozatokat nem kommentálom, annyi elég is hogy már a nevük hallatán is rókáznom kell.A Hm az más tészta.


            A nagy-nagy kedvencek          

  

És mivel a starityn járunk, így mesélek azokról az emberekről akikre felnézek, tisztelem és szeretem őket, eddigi pályafutásuk miatt:


Christina Aguilera 


Őt különösen kiemelném.Óriási kedvencem.Előszöris a hangja....Egyszerűen megunhatatlan.Gyönyörű, erős hangja van, és nagyon megfogott.Szinte bármit ki tud énekelni, mindegyik hangszín fekszik neki =D Tökéletes.Nekem nagyon tetszik, nagyon tehetséges zeneileg.=)A zenéje is nagyon megfogott^^.Bármikor könnyet csal a szemembe, vagy vidámabbá tesz =) Az ő zenéje befolyásolja a kedvemet, és az ő zenéje tesz boldoggá.Nagyon szeretem amit csinál, nem egy egyslágeres kis sztárocska aki tucatot nyomat, hanem rettentően érzelmes a dallama-szövege*_*.A szövege is nagyon jó, viszi a prímet =) Nagyon imádom, a klipjei pedig szintén nagyon jók.Kis történetet mesélnek el, mind. =)Kisugárzása, a stílusa és megjelenése az valami eszméletlen számomra.*_* Ez nem arról szól, hogy tök elvakultan szeretem, mert nem így van, de a zenei stílusa, és úgy az egész személyi stílusa, lénye, megragadott.Nagyon tetszik, oltári egy nő =D Kedves, aranyos,  valamint a személyisége hasonlít az ennyémre.=) ^^ Tetszik az öltözködése, a stílusa, a divatban is, de a személyiségi stílusa elragadó.˘˘ Nagyon kedves nő ~~ 


Johnny Depp


♥ Ha férfi színészt kell választani, teljesen egyértelmű hogy Mr.Depp-et választom.Engem nagyon megfogott a színészi játéka, imádom a filmjeit is.Csodás színész.Én nagyon felnézek rá, szimpatizálok is vele, de nagyon.Aboszolút fejet hajtok előtte, mint színész, és mint ember.Végig követtem és követem a karrierjét, munkásságát.Színes, minden karaktert el tud játszani.Jó szülő, családapa, nem véletlenül óriási kedvencem.



Michael Jackson


♥ R.I.P. MJ forever.Ő a pop királya.Hihetetlen hogy milyen nagy sikereket ért el eddigi életében, és hogy milyen tehetséges.Lesokkolt a hír, miszerint Michael elhunyt.Nagyon kár érte, egy igazi tehetség volt, és a gyerekeket is imádta.A hangja elvarázsol, és bár nem a legkövetendőbb példa volt, de mindig is a pop királya marad.(Nem szólítom Jackonak mert sosem szerette ezt a nevet, ezzel 'megaláznám '.) ♥ RIP MJ ♥ mert egy legenda...


És akivel nagyon nem szimpatizálok:

JB

De még sok sztárt szeretek...


 

 




Gyengébbek kedvéért, mégegyszer elmondom hogy 9-10 éves gyerekek NE jelöljenek, mert VISSZAUTASÍTOM!Szavazni CSAK akkor szavazz, ha úgy gondolod, meg is érdemlem!Én is CSAK így szavazok rád!Írj levelet ha beszélgetni szeretnél, és ezt tedd akkkor is ha jelölni támad kedved;DJa és az, hogy ennyit ki tudtam hozni a profilomból, illetve hogy itt ilyen kifejezéseket-mondatokat tudtam alkotni az csakis a magyartanárom érdeme :)


Ha nem tetszik, nem te vagy az én emberem ;D



És legvégül egy kis apróbetűs rész:

Szerintem már megtudhattátok hogy barátkozós leányka vagyok, így várom az ismerkedő célú  üzeneteiteket.Nem baj ha 10-15 éves vagy, de a korukhoz képest érettebb emberek bemutatkozását várom, és csak akkor írj ha megbizonyosodtál róla, hogy ilyen vagy, illetve hogy már visszajelzéseket is kaptál erről.Na végső elrettentés is megvolt, legyen szép napod:)


Ha elolvastad, köszönöm, máris kedvellek ;)

Goodbye :)

DOLLY-LOLLY


Kedvenc sztárok

1 Thalía
2 Christina Aguilera
3 Cheryl
4 Michael Jackson
5 Hayley Williams
6 Nina Dobrev
7 Agatha Christie
8 Ian Somerhalder
9 Ashley Tisdale
10 Jordin Sparks
11 Adam Lambert
12 Katy Perry
13 Rihanna
14 Avril Lavigne
15 Jessica Simpson
16 Hilary Duff
17 Jessica Alba
18 Kesha
19 Britney Spears
20 Beyoncé
21 Jensen Ackles
22 Tabáni István
23 Fergie
24 Benjamín Rojas
25 Paul Wesley
további kedvencek

Barátok

Lucy-chan
Lucy-chan

яuleя oƒ αѕgαrd

brigicyy
brigicyy

Кp0p Pяiŋ¢єss

Cassie3
Cassie3

leebit♡

Hajni222
Hajni222

visszatérő vendég

Dorka40
Dorka40

visszatérő vendég

bellaswan1996
bellaswan1996

új tag

Rebeca.
Rebeca.

visszatérő vendég

Barbygirl95
Barbygirl95

'M'aime pour qui je...

Üzenőfal

Koneko Szia! :) Látszik, hogy értelmes vagy, csupán a profilod összepakolásából. Kifejezetten tetszik az írásod stílusa és hangvétele. Köszönet érte, mert ihletet adtál! :D

2018.04.21. 21:09

_ToTo_ Szia! Amíg a nálad lévő lapok kitöltetlenek (életrajz, filmográfia) addig új lapot nem tudunk jóváhagyni.

2012.11.08. 17:05

SzanduSs98 Szia.Szavaztam ,mert nagyon tetszik a profilod.

2012.11.02. 18:06

Beyla Szióka! Köszönöm szépen a szavazatot és a dicséreteket, természetesen vissza is ment.:) A frumos hozzászólásaid alapján hihetetlen értelmes csajszi vagy, amit alátámasztott a profilod is: intelligens és értelmes. Gyönyörű, hosszú a bemutatkozó szöveged, amit egyszerűen élvezet volt végig olvasni. Kicsit irigyellek, hogy Londonban éled a minden napjaidat, azért meg pláne járt a szavazat, hogy szereted a CoD-ot.:) Pusszantalak, Beyla

2012.11.02. 02:02

Gaga5000 Eggyetértek veled amit Willovról írtál :)

2012.07.15. 20:08

brigicyy BUÉK :)

2012.01.01. 20:08

Évike12 Szia ! Azért töröltem a kapcsolatot , mert nem beszéltünk még soha , és most inkább csak azokat szeretném barátnak akikkel már beszéltem, vagy tartom a kapcsolatot.Remélem nem haragszol meg miatta .

2011.11.11. 16:04

TbRéku Köszi!:D Én is örülök hogy találkozhattam olyannal.:D Szerintem akkor levelezhetünk ha neked nem baj.:) Bár én szinte mindent leírtam magamról a profilomra és úgy vélem te is mégis írd meg ha úgyérzed valamit még tudni akarsz!:D Én is megírom bár szerintem minden megtalálható a profuilodon!:D Mondjuk még mesélhetnél Angliáról egy kicsit...gondolom már sokan kérték úgyhogy bocsi csak szeretem a külföldel kapcsolatos témákat!:D

2011.11.10. 21:09

TbRéku Szia!Elolvastam a profilod és láttam az apróbetűsrészt is!Hát én 11 éves vagyok azt a profilom alapján eldöntheted hogy mennyire értelmes vagyok bár én mindig is szerettem fogalmazni és helyesen írni!:) Szívesen smerkednék veled mert nagyon kedves ék tűnsz és örülök hogy még vannak ilyen okos és értelmes emberek!Én sem szeretem a Disneyt de viszont úgy ahogy te nagyon szeretem az álatokat!:) Gratulálok ahhoz hogy már te csináltál néhány ruhát.Nagy mázlista vagy hogy Angliába élsz remélem valóra válik az álmod és divattervező leszel!:D

2011.11.06. 20:08

Lisa Veronicas Boldog Szülinapot ! :D

2011.10.16. 13:01

DisneyFans Boldog születésnapot!:)

2011.10.16. 09:09

brigicyy Köszi a visszaigazolást :) kellemes napot :)

2011.09.24. 11:11

DisneyFans Gratulálok az 1 éves tagságodhoz!:)

2011.09.15. 18:06

LeyDale Hát ez van:)Be van melíírozvaa a hajam gyáááá *-*és aliztam VELEEE*-* Jó neked:)Angliában élsz.....:)

2011.08.26. 18:06

LeyDale Az jó:)Nekem most elég sűrű lesz pá nap:)Szerdán megyek haza és még az nap go fodrász aztán csütörtökön megyek A Baarátnőmhöz Szombaton goo tata....úgyhoigy sűrű napjaim lesznek:)

2011.08.15. 13:01

LeyDale Szia:)Igen ez igaz és semmi gond:)Semmi újság megyek a nénjémhez nyaralni:)És veled mizu?:)

2011.08.12. 13:01

Dolly-Lolly Köszönömm cépen.:) hát gond egy szál se ugyanis inkább köszönöm, mert szeretek profilokat olvasni xD

2011.07.19. 12:12

LeyDale szavaztam jelöltem:)Bocs a sok profilért.

2011.07.18. 17:05

Dolly-Lolly okéoké köszii az infót :)

2011.07.17. 12:12

Szia,csak azt szeretném mondani hogy a Miss Montezes profilomat törlöm ne keress,ha az új teljesen kész van majd én bejelöllek és szólók:)

2011.07.16. 12:12