Starity

Fanni0325 profilja

Fanni0325 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2010. november 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Miss Anonymus
  • Születési idő
  • március 25.
  • Lakhely
  • Argentína
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Itthon lenni a családommal, és a házi kedvenceinkkel.
  • Zenei stílusom
  • Épp amilyen kedvem van...
  • Imádom
  • Családom, a barátaim, The Walking Dead, olvasni, napozni
  • Utálom
  • Azt, aki okot ad rá.

A hit segít, hogy mindent más színben láss...

Fanni0325
Utoljára aktív: 2019.06.02. 07:07Státusz módosítva: 2017.02.05. 14:02

Bemutatkozás

Halihó!

Üdvözöllek a profilomon, remélem elnyeri a tetszésedet. Nem írok regényt, ugyanis néhány mondat alapján lehetetlen, hogy normálisan megismerj, szóval ime a szabályok:

  1. Ne jelölj, - mivel nem vagyok barátgyűjtő - csak akkor, ha legalább egyszer már váltottunk üzenetet.
  2. Ne írkálj felesleges posztokat a falamara, hogy ˇSzavaztam, légyszi te is.". Ha valóban elbűvöl az adatlapod, és szimptaikusnak talállak, akkor igérem voksolok rád.

~ Rólam ~

Csupán egy kék szemű, szőkésbarna hajú, csendes és független lány vagyok, akinek már nincsenek nagyratörő álmai, vágyai pedig pláne nem. Eléggé hirtelen természettel áldott meg a sors, sokszor érzékelem teljesen kilátástalannak az adott helyzetem, máskor viszont le sem lehet ütni, annyira pörgök, tehát a hangulatingadozás nálam mindennapos. Általában mosolygok, még akkor is ha legbelül apró darabokra hullottam. Ha valamit szeretek és azt mondhatom elégett is vagyok vele az, hogy szerencsére jó a színészi tehetségem, így képes vagyok egy látszólag vidám vigyor mögé rejteni bánatomat. A szeretteim véleménye alapján elmondható, hogy kedvesen valamint figyelmesen viselkedem a környezetemben élőkkel, sajnos túlságosan is, ezért nem tudok lelkiismeret-furdalás nélkül gonoszkodni. Én vagyok az a csaj, akit rondának neveztek, félrelöktek, ám ha az érdek úgy kívánta ott voltam, ha kellett... Nincs igazán sok barátom, sem olyan akivel bármit megoszthatok zokszó vagy félelem nélkül, mivel nem bízom az emberekben. Irtózatosan nehezen engedek közel magamhoz mást, azonban, ha ez megtörtént, az illetőt már nem szeretném elveszíteni. 

Ért már szerelmi csalódás az életem során, de hát kit nem? Nincs bennem semmi átlagon felüli, rendelkezem sötét foltokkal a múltamban, és ugyanúgy napsugaras emlékeim is vannak. 

Nem áll szándékomban könyvmolynak, esetleg stébernek tűnni, de imádok olvasni. Ez az egyetlen dolog évek óra, amely megnyugtat, ettől lehiggadok és kevésbé leszek frusztrált.  Egy lehengerlő történet akár napokig képes lefoglalni. Talán a kedvencem benne, hogy szabadon szárnyalhat a képzeletem. 

 

~ KEDVENCEIM ~

 
P I N K

 Abszolut favorit minden tekintetben. A zenéje, a stílusa, a jelleme,  a hangja, a  vadócsága,  szóval egy példakép. Gyönyörű nő, őszinte,  szókimondó,  mindemellett csodálatos édesanya. Tetszik, hogy ő  maga írja a dalai többségét,  ezzel kifejezvén önmagát.  Példamutató ember vált belőle, annak ellenére, hogy  milyen  fiatalon az alkohol és a drogok bűvkörébe esett. Elképesztő  tehetség, ő képes egyszerre táncolni és énekelni is. 


 


 

A D A M  L A M B E R T

Mindörökké a kedvenc énekesem. Roppant tehetséges, fantasztikus  hangjon énekel, imádom. Igazán helyes, tudom, hogy meleg, de  emiatt nem fogom megutálni, hiszen ő egy előadóművész, elsősorban a produkcióját, a dalait értékelem, melyek minduntalan levesznek a lábaimról. Számainak szövegét álmomból felkeltve is kívülről fújjom, a szívem hevesebben dobog ha hallgatom erőteljes, hibátlan hangját. Karizmatikus egyéniség, vonzó szempárral. Okos, jószívű, kedves, közvetlen. Kétségtelenül lenyűgöző ember.

 

 

D E M I  L O V A T O 

Sokat hallatott mostanában magáról, a gyógyulásáról, betegségéről, arról , hogyan győzte le, és lépett túl a sérelmeken. És zseniális lánynak gondolom, a legtehetségesebb palánta, aki a Disneytől kikerült a nagyvilágba. Gyönyörű csaj, lélegzetelállítóan tiszta hanggal, egyedi stílussal. Kiemelkedő színésznő, és énekesnő egyaránt. Imádom a dalait. Szívhez szólóak, szép szövegűek, a fájdalmairól énekel, a rengeteg bántásról, amit az eddigi pályafutása során kapott az emberektől. Miért kell pizskálni? Tény, ő nem tökéletes, de ki az? Senki!!! Irigyei hibájából gondok akadtak önbecsülésével, holott nem kellett volna az utálkozó véleményeket komolyan vennie. A Rock tábor idején kedveltem meg, majd kisebb időszak következett, mikor egy darabig elfeledtem, ám a problémáikor azonnal kiálltam érte, azóta hű rajongója vagyok. Szégyellem is magam, hogy ennyire későn kapcsoltam, de teljes mértékben át tudom érezni a bánatát. Demi káprázatos ember, bárki aki mást mond, önmagával sincs megelégedve. Ez a lány egy kincs. Nagyszerű példakép a mai fiatalság előtt, megmutatta, hogy sosem szabad feladni, mindig van remény, muszáj harcolni. 

 

~ KEDVENC SOROZATOM ~

Egyszerűen odáig vagyok érte. Az összes részt láttam egytől egyig, van amelyet többször is. Akad olyan epizód, ami a top 5-ös listámon szerepel, és olyan is, mely annyira túlzottan nem nyerte el a tetszésem. De hát nem próbálkozhatnak csak az én igényeimnek megfelelni, hiszen képtelenség lenne... Együtt sírtam, máskor közösen nevettünk, vagy féltünk a szereplőkkel. Sokan úgy vélik, undorító, és csak az ödöklés megy benne. Igen, valóban kell egy bizonyos szintű gyomor befogadóképesség, hogy egy durvább részt az ember kibírjon, de a drámai vonulat a lényeg. A szereplők viszonyai, konfliktusai, szerelmek, harcok, ezek, amik felpörgetik a sorozatot és szinten tartják, a zombik öldöklése pedig elengedhetetlen, ha életben akarnak maradni. Sajnos így a 7. évadra eljutottam oda, hogy a karakterek a szívemhez nőttek, nem vészelném át - eddig is alig sikerült -  ha bárkitől búcsúzni kellene, holott nem mindannyiuk volt állandóan a szívem csücske. Nekem is, ahogy több ezer rajongónak Daryl a kedvencem. Őt nem lehet nem szeretni. Egy előítéletes, fajgyűlölő csávóból egy érzékeny, törődő, és szeretetéhes férfi lett, aki a csapat közepe, szíve, lelke, nélküle nem lenne Walking Dead. Egyébként a képregényben - ami alapján készült a sorozat ( habár kevés az egyező elem) ő nem is létezik. A lehető legjobb ötlet volt őt megalkotni, gratulálok a készítőknek. 

 

Ha bármi más édekelne velem kapcsolatban kedves látogató akkor írj nyugodtan, az én harapásom nem fertőző, nem váltotat át!