Starity

kyrus2000 profilja

kyrus2000  
  • Csatlakozott
  • 2010. november 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2000. április 09.
  • Lakhely
  • Komárom-Esztergom megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Olvasás, írás
  • Imádom
  • Divergent, Hunger Games, Zoey Deutch, Shailene Woodley
  • Utálom
  • r*bancokat akik mindenkire rámásznak
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Jump or stay in the boat" - Beautiful Darkness

kyrus2000
Utoljára aktív: 2015.11.19. 16:04Státusz módosítva: 2014.05.06. 09:09

Bemutatkozás

Hello! 

Üdvözöllek szerény kis "hajlékom"-ban, ahol minden fontosabb dolgot megtudhatsz rólam. Alul, pedig a sztárok elől kábé kedvenc sorrendben vannak téve, de a többi már nem igazán. Először viszont a játékszabályok:

- Ne fikázd a kedvenceimet, én sem szoktam másokét                  

- Csak akkor jelölj barátnak, vagy írj üzenet, ha legalább 1 valami közös bennünk

Ugye, nem is lesz olyan nehéz? De vágjunk is bele. 


#Me

Gondolom senki sem akarja az apróbetűs, bemutatkozós részt olvasni, szóval inkább rövidítek.
Én egy abszolút áltagos tizenéves vagyok, nagy álmokkal (ezeknek az egyike az, hogy megtaláljam a saját Chuck Bass-emet <3)

. Az olvasás és az írás az életem, azért, mert ezernyi életet megélhetsz velük és a könyvek mindig megértenek.

"Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek..., amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik." - Csillagainkban a hiba


 

 

#Idols

Zoey Deutch

Egyszerűen imádom. Az összes eddigi filmjét láttam és imádom. Az egész lányból valami olyan dolog sugárzik, amitől rögtön megkedveled. Az interjúkból látszik, hogy nagyon normális és nincs elszállva magától, mint más sztárok. Szerintem a Vámpírakadémiában tökéletesen játsza Rose Hathaway-t, nekvivaló szerep és megérdemelné, hogy többször is belebújjon abba a szerepbe.

 

Shailene Woodley

/Divergent, The Secret Life of the American Teenager, Spectacular Now/

 

Leighton Meester (Queen B <3)

/Gossip Girl, Monte Carlo/

 

#Actress

  

Emma Watson                           Emma Roberts

   

Candice Accola                                     Lucy Fry

            

                   Aimee Teegarden                                 Natalie Dormer

 

#Actors

(alias " a férjeim hosszú listájának teteje")

 

      

Josh Hutcherson                                       Thomas Mann

 

             

Dylan O'Brien                                                Max Irons 

                    

   

Sam Claflin                                        Nathaniel Buzolic                 

 

 

 

#GossipGirl

A Gossip Girl egy olyan sorozat, amit muszáj külön megemlítenem a többi kedvencem előtt is. 2012 nyarán kezdtem el nézni nagy nehezen, mert először kicsit fiatalnak találtam magam hozzá, de aztán egy nyár alatt ki is végeztem mind az 5 évadot, majd utána decemberben, amikor a hatodikkal folytatódott, azt is folyamatosan követtem. És azóta 3-szor néztem már végig.

A Gossip Girl-ben minden megvan, aminek szerintem benne kell lennie egy jó sorozatban. Tökéletesen ábrázolják a New York-i elit életét és azt is, hogy hogyan maradjunk önmagunk. És persze olyan sztárokat vonultatnak fel, akikre egy életen át emlékezni fogsz. Blake Lively (tökéletes példaképalkat), Leighton Meester (még mindig az a kisvárosi lány, aki a sorozat előtt volt és Queen B), Taylor Momsen (számomra mindig is Little J marad), Ed Westwick (legszexibb angol pasi a világon), Chace Crawford (elolvadok akányhányszor meglátom egy képen), Penn Badgley (Magányos Srác) és Michelle Trachtanberg (Georgina Sparks egy új definíciója az ördögnek!) (valamint Pletykacica hangjaként Kristen Bell). 

 

Kedvenc párosom: Blair és Chuck

'"Work like a Humphrey

Think like a Bass

Look like an Archibald

Act like a Waldorf

Dress like a Van Der Woodsen"

 

 

#Series

rengeteg sorozatot nézek, ezek az elsődlegesek)

                    

       

    

   

    

 

 

 


#Movies


Az Éhezők Viadala

Amikor megjelent az első film, párhuzamosan olvastam vele a könyvet, majd utána szinte egy hétvége alatt végeztem mind a hárommal és az első kivételével az összes eddigit moziban is láttam (ezért is van Futótüzes poharam <3). Én is rengetegszer képzeltem magam Katniss szerepébe (akit szerintem Jennifer Lawrence tökéletesen alakít).

Team Peeta (és Josh Hutcherson )

 

Beavatott

A beavatott egy olyan könyv volt, amit a film előtt olvastam ki, egyrészt azért, mert tudtam, hogy Shailene Woodley lesz Tris. Aztán megláttam Theo James-t Négyesként és azóta fanatikussá váltam.

 

Beautiful Creatures

Az Alkonyat utolsó része előtt mutatták be az előzetését és akkor én már tudtam, hogy nekem ezt a filmet meg kell néznem. Sokakkal ellentétben imádtam és emiatt a könyv is a nagy kedvenceim között van. (Alden és Alice helyébe nem is tudnék mást képzelni)

 


 

#Books

Én könymoly vagyok, de ha te nem vagy az, akkor nyugodtan lejjebb tekerhetsz, de igazából fontosnak tartom ezt is leírni, mert ez is a lényem része. Szóval első és legfontosabb tudnavaló a könyveimnél, hogy a Szent Johanna Gimi szent és sérthetelen. (Leiner Laura "miatt" akarok író lenne és ezzel "megváltani" a világot). Pontosan tudom, hogy mit jelent a Szeptember 8, a Wonderwall vagy a muhaha és a barátnőimmel teljes sorokat tudunk idézni a könyvekből. További kedvencek Éhezők viadala triológia (Suzanne Collins), Harry Potter könyvek (J.K. Rowling), Beavatott triológia (Veronica Roth), Fallen sorozat (Lauren Kate), Delirium triológia (Lauren Oliver), Lenyűgöző terentmények és folytatásai (Kami Garcia és Margaret Stohl),  Gyönyörű sorscsapás és folytatásai (Jamie McGuire), Burok (Stephanie Meyer), Shiver-Borzongás és folytatásai (Maggie Stiefvater), Vámpírakadémia sorozat (Richelle Mead), Bábel (Leiner Laura), Párválasztó sorozat (Kiera Cass), Vaskirály és folytatásai (Julie Kagawa), Legenda triológia (Marie Lu) és még sorolhatnám tovább, de ez is elég hosszú lett így is........

 

#Teams

                  

                    

                 

            

 

#Relationships

Blake Lively & Leighton Meester

 

Andrew Garfield & Emma Stone

 

 

Dylan O'Brien & Tyler Posey

 

 

 

Hát ennyi lettem volna én, ha egy kicsit is felkeltettem az érdeklődésemet, vagy van bennünk közös, akkor jelölj barátnak, vagy írj üzit! 

XOXO


2015.02.18