Starity

Noto-sama profilja

Noto-sama white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. december 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. október 03.
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • rajzolás, olvasás, anime nézés, sportolás
  • Zenei stílusom
  • ♥ rock ♥ (főleg a metálosabb hangzású)
  • Imádom
  • vicces sorozatok, anime/manga, állatok, könyvek, barátaim, képregények, rock, blogok
  • Utálom
  • állatkínzás, rasszizmus, külső alapján megítélés, beszologató emberek környezetszennyezés, cigi, ha valaki olyan dolgokat szid, aminek nincs semmi rossz hatása(olvasás, hitvallás) gumihangú énekesek (JB, MM, Barbee, Cody Simpson stb..), tipikus Disney-szo
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Noto-sama még nem állította be a státuszát

Noto-sama
Utoljára aktív: 2012.07.20. 12:12Státusz módosítva: 2012.02.04. 16:04

Mi újság nála?

2011.08.11. 19:07Noto-sama és somodyf mostantól barátok

2011.07.23. 14:02Noto-sama új kedvence Nana Mizuki

2011.06.07. 18:06Noto-sama új kedvence Nelly Furtado

2011.06.07. 18:06Noto-sama új kedvence Lakatos Yvette

2011.06.07. 18:06Noto-sama új kedvence Tyra Banks

Bemutatkozás


♥Hali!♥
12 éves  vagyok, a "kicsiloli" képviselője. Eközül kedvenc a punkloli, sailorloli, qiloli. Nagyon szeretem a Japánnal kapcsolatos dolgokat, mert érdekesek, szórakoztatóak: kedvenc mind a kultúra, mind a nyelv, mind az animék/mangák. Meg a zene. . Oda vagyok még a Vocaloidéret, közölük Gumi és az ikrek is.
Nagyon szeretek rajzolni, főként lányokat, mivel azokat már elég régóta gyakorlom. Gyakran Hetalia karaktereket és/vagy Vocaloid sztárokat. A rajzolás mellett olvasni is nagyon szeretek. Sok kedvenc könyvem van, s gyakran nézegetek könyvkritikákat.
Kicsit Aliz mániás vagyok, vagyis érdekel minden, ami Aliz Csodaországban világával kapcsolatos, imádom az Alice nevet, és már is kiszemeltem magamnak egy ilyen képregényt, Kinoshita Sakurától, azonos címmel.
Szívesen leveleznék bárkivel, velem egykorúak nyugodtan felvehetnek MSN-re, nyugodtan! nem harapok!!

De azért hagyok helyet, hogy bemutassam a kedvenc előadóimat:

- Wakeshima Kanon: Annyira jó, hogy nem egy tipikus pop zenét játszik, s ráadásul a zenéjében még csellót is hallhatunk, ami az egyik kedvenc hangszerem is. Bár annyira a Still Doll nem tetszik, a Lolitawork Liberetto, a Kuroi Torikago és Kagami nagyon megnyert magának. Igaz, a Still Dollt hamarabb hallottam, de mégis kirázott a hideg, amikor a Vampire Knightban meghallottam endingként.
- Hamasaki Ayumi: Mondhat bárki bármit, én imádom Ayut. Nagyon kedvesnek tűnik, s a dalai is nagyon jók. Legelőször a Glittert hallottam tőle, amit az egyik barátnőmnek is megmutattam, aki azóta imádja a dalt, de nem is van oda japánokért annyira. A kedvencem tőle a Blossom, ami egy hozzám nagyon illő rock ballada.
- Kawase Tomoko: Ez a nő egyszerűen király. Ő aztán érti, hogy mi az igazi rock, de komolyan. No nem úgy, mint Tommy February6, hanem mint Tommy Heavenly6. A legkedvencebb számom tőle, a Heavy Starry Chain, ami a számomra a legkirályabb rock dal, amit valaha hallottam.
- Nakajima Megumi: Nagy az esélye, hogy sztár legyen belőle, de komolyan. A hangja annyira csodálatos, hogy az már szó szerint fáj. Vidám és megnyerő egyben. Egyszerűen imádom.


Valamint vannak a Nico Nico Dougán olyan énekesek, akik Vocaloid dalokat dolgoznak fel, amik általában sokkal jobbak, mint az eredeti.

- Hanatan: Eredeti neve Yurika, de a Nicora Hanatan néven teszi fel a videóit, de viszont albumát Cordelia néven adta ki. Gyakran énekel duettet Pokotával. Nekem ő a leges-legkedvencebb énekesnőm az egész világon, de komolyan. Egyszerűen gyönyörű a hangja, tökéletes mind a rockhoz, mind a pophoz, de komolyan. A legkedvencebb számaim tőle az Aitati (katt ide, hogy meghallgasd. Ez egyébként egy gyönyörű jpop dal, Gumi feldologozás) és a Time&Space (katt, a hallgatásért. Egyébként, egy Rin feldolgozás, és egyszerűen imádom ezt a számot). Remélem, egy szép nap híres énekesnő lesz belőle :D
- Yamai: A másik kedvencem. Neki pedig nagyon nőies és tiszta a hangja, tökéletes énekesnő lenne belőle. A hangja pedig annyira szexi. Az első Nicós volt szinte, akit meghallgattam. Kedvencem tőle az Eh? Ah, sou (katt, hogy meghallgasd. Ez egy Miku cover, rohadt dögös dal.) és a Sayonara no Kawari ni Hanataba wo (katt, hogy hallgasd. Gyönyörű szép jpop ballada. Imádom.).
-Choucho: Choucho-sama :DDD. Olyan szép, csajos hangja van, nem csodálom. hogy annyira népszerű a Nicon. A hangja annyira tökéletes, szinte minden dalhoz kitűnően illik, legfőképpen a Miku dalok állnak jól neki, de végül a pop dalok mennek hozzá legjobban. Ráadásul már fel is lépett egyik barátnőjével, aminek pár videóját láttam. Ott nagyon csinos is volt, és szimpatikus, a barátnőjét a hangjával messzire lekörözte. A legnagyobb kedvencem tőle, a Hajimete no koi ga owaru toki (Katt, katt. Egy gyönyörű supercell dal, mely arról szól, milyen, mikor az első szerelem véget ér.). Valamint a Just be friends (Katt ide. Egy Luka feldolgozás, amit biztos sok Vocaloid fan ismer.).
- Valshe: Ő a legsokszínűbb énekesnő. Ugyanis nagyon jó a hangja, képes nagyon férfias, nagyon csajos hangon énekelni és rappelni is. Annyira szeretek, mikor fiúsan énekel, annyira dögös, egyszerűen imádom :D Róla nem linkelek be, keressetek rá, mert nagyon megéri, de ajánlom az Imitation Blacket, amiben nem csak ő énekel, a Luka Luka Night Fevert és a Migikata ni Chout.

Kedvenc sztárok

1 Tomoko Kawase
2 Neil Patrick Harris
3 Ayumi Hamasaki
4 Janicsák Veca
5 Kenichi Matsuyama
6 Skye Sweetnam
7 Nami Tamaki
8 Angelina Jolie
9 Demi Lovato
10 Nana Kitade
11 Patai Anna
12 Alyssa Milano
13 Lady Gaga
14 Bereczki Zoltán
15 Tóth Gabi
16 Dammak Jázmin
17 Emily Osment
18 Kanon Wakeshima
19 Erika Toda
20 Aya Hirano
21 Ashlee Simpson
22 Amy Lee
23 Nakajima Megumi
24 Megumi Hayashibara
25 Kusumi Koharu
26 Phoebe Tonkin
27 Wolf Kati
28 Walt Disney
29 Palvin Barbara
30 Evanna Lynch
31 Rácz Gergõ
32 Emma Watson
33 Kasza Tibor
34 Natalie Horler
35 Tyra Banks
36 Lakatos Yvette
37 Nelly Furtado
38 Nana Mizuki
további kedvencek

Üzenőfal

zsancy96 Sok a közös kedvenc,szimpi is vagy, szóv alap,h ment a szavazat XD

2011.10.21. 14:02

Szia! SZimpatikus vagy úgyhogy szavaztam! ;D

2011.05.08. 15:03

Nana95 Sok közös kedvencünk van, szimpi vagy, ment a szavazat!^^

2011.05.04. 21:09