Ninaa. profilja

Ninaa. yellow white white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. január 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ♛ smuldersholic
  • Születési idő
  • 1998. október 21.
  • Lakhely
  • Kanada
  • Zenei stílusom
  • Shakira. Robin Sparkles. Jennifer Lopez. Ivi Adamou. Loreen. Nirvana. Cascada. AC/DC .
  • Imádom
  • >> bemutatkozás
  • Utálom
  • tiniribancok, okoskodó 10évesek, disney-s tehetségtelenek ( tisztelet a kivételnek, hm...)

Barbie is a b*tch, she is just a witch...

Ninaa.
Utoljára aktív: 2014.06.20. 12:12Státusz módosítva: 2014.01.03. 19:07

Mi újság nála?

2014.03.24. 17:05Ninaa. új kedvence Alena Shishkova

2014.02.02. 16:04Ninaa. új kedvence Greg Graffin

2014.01.29. 18:06Ninaa. új kedvence

2014.01.29. 18:06Ninaa. új kedvence Anastasiya Vinnikova

2014.01.03. 21:09Ninaa. új kedvence Karen Mulder

Bemutatkozás


A PROFILOM MÁR NEM AKTUÁLIS. VISZONT ÍGY HAGYOM, MERT RENGETEG ÉRDEKES EMBERT ISMERTEM MEG, VALAMINT NAGYON SOKAT DOLGOZTAM AZ ALÁBBI LÁTHATÓ KIS SZÖVEGGEL- KÉPVÁLOGATÁSSAL.

I'm just praying and waiting for YOU, Life.

Ez itt még mindig Nina, immár jó sokadik alkalommal alkalommal, de még mindig élek ám. Utoljára is 14 éves voltam, álmodozó, merész- mert YOLO. Őszinte vagyok, tehát kimondom, hogy Vancouver-ről álmodok, szeretnék Kanadában élni, hiszen véleményem szerint ez a világ legcsodálatosabb országa-  és gyönyörű városokkal, tájakkal, emberekkel körülvéve.  De nem kell előre szaladni, hiszen a tinikor a legjobb időszak, így a bulik ( nem a részeg-ribancos ) , a barátok, és a sorozatok, valamint a divat jár jelenleg a fejemben.  Legjobb barátnőim K, R, SZ, és persze az én Demzem, Lénám, és az örök vicces LULUPeas. Ja,igen, Marry ME, Á.I

If we ever meet, girls&&boys

Számomra tényleg két ember maga a tökéletesség, ők pedig Cobie "Schetbatsky" Smulders, és Mila Kunis. Mindkét színésznő gyönyörű, eszméletlen módon tehetséges, és persze kedvesek is- megjegyzem,  Cobie anyukának sem utolsó. Jelenleg A Ted című mozifilmet szeretném megnézni, főleg Seth és Milus miatt, de persze a Bosszúállók sem utolsó.

Milena Markovna Kunis.  Az egyik legeslegszebb nő, akit valaha is láttam, és annyira irigylem ezért! De persze iszonyatosan nagy rajongója vagyok, hiszen ukrán, mégis meg tudta ezt az utat járni, ahol most áll.  Más kérdés, hogy a szülei tényleg kivitték Amerikába, de hát hányan buktak el... Nagyon nagy név lett a szakmában, és nem is csodálom, hiszen óriási tehetség és erő van benne- és ezt csodálom.  Minden projectjét IMÁDOM,  Azok a '70-es évek Showtól kezdve a Barátság Extrákkalig.  Meglepő, milyen karakteres hangja van- ezt tényleg csak az angol szinkron tudja átadni, mert a magyar hangjai nem mindig a legjobbak- mondjuk nincs is, akinek MO-n olyan hangja van, mint neki... Amikor énekel, akkir is gyönyörűen cseng, komolyan, egy csomó hírességet lealázna.  A Fekete Hattyúban valami csodálotos volt a tánca, és figyelemre méltó, hogy milyen szép az arca, alakja.  Példakép, akit soha, de soha nem tudnék nem szeretni.  

Cobie Smulders. Az az ember, akire 100%-osan felnézek, tisztelem, teljes szívemből szeretem. Nagyon szeretnék olyan lenni, mint ő, a legnagyobb példaképem- ráadásul kanadai, amiért pluszpont jár. Bevallom, konrátan az általa alakított Robin Scherbatsky-ra hasonlít a személyiségem- imádom Kanadát, titkos vágyam, hogy tiniposztár lehessek, nem tervezek gyermeket-igen, már most kimondom, de attól még kedvelem őket- érdekel az újságírás,  erős vagyok, és Robin Sparkles-fanatikus- számomra létezik, és a kedvenc énekesnőm. Minden egyes munkájában fergetegesen alakít, és nincs olyan, amit ne szeretnék benne. 30 éves, viszont már anyuka, és nagyon jó szülő. Ugráltam örömömben, mikor megtudtam, hogy Ő lett Maria Hill a The Avangers-ben! Az Így Jártam Anyátokkalt nincs, aki ne ismerné, és a sorozatban is iszonyatosan jól játszik- olyan, mintha rászabták volna Robin karakterét- nem véletlenül azért lett kanadai, mikor a producerek megtudták, hogy Cobie is az. Gyönyörű, mit nem adnék, hogy úgy nézhessek ki, mint Ő... Modellnek is csinos volt, tehát maga minden, amit csak akarok elérni.

She's a beautfiul, talented one

Kedvenc sztárok

1 Cobie Smulders
2 Shakira
3 Mila Kunis
4 Jennifer Lawrence
5 Alyson Hannigan
további kedvencek

Barátok

Lena015
Lena015

visszatérő vendég

Liafen
Liafen

Raise Your Glass™

lokiscsaj
lokiscsaj

visszatérő vendég

AvrillirvA
AvrillirvA

visszatérő vendég

Esztíí6
Esztíí6

visszatérő vendég

Kelly
Kelly

musical&series™

Vandi
Vandi

AM

ashley95
ashley95

új tag