Starity

Dorinaa. profilja

Dorinaa. white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. február 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 2001. április 30.
  • Lakhely
  • Baranya megye
  • Kedvenc időtöltéseim
  • starity=fórum
  • Imádom
  • Selena

Zayn Malik♥

Dorinaa.
Utoljára aktív: 2012.08.23. 18:06Státusz módosítva: 2012.07.12. 20:08

Bemutatkozás

Alohaa...

magamról..:

dorina vagyok de nem ez az igazi nevem. szóval a nevem jenny de csak hívj jencnek, jennynek, vagy sellinek. 10 és 14 éve között járok.  aszeptembert nem várom túlzottan szerintem ezzel nem vagyok egyedül. van egy kutyim lilli. valahol baranya megye szélén lakom egy kis faluban. szeretem a zenét  az a mindenem.

Selena Gomez...

először a disneyn láttam Alex karaktereként majd hallottam pár számát ami nagyon a fülembe mászott. nagyon megszerettem. attól mert szeretem selenát attól még kinem álhatom Justint .

Alexandra Stan...

a száma stílusa egyszerűen nagyszerű nagyon jó hangzásuk van.  Alexandra pedig egy hatalmas nagy tehetség.

Fluor Tamáskaa.....

igaz már nem bírom annyira amennyire bírtam de egész türhető. a "partyállat" egész jól sikerült. talán van benne egy kicsi tehetség.

Barátkozás....

na hát barátaim nagyon nincsenek az oldalon szóval ha esetleg barátkozni szeretnél akkor írj egy üzit nem harapok. szívesen beszélgetek bárkivel mert egész barátkozós tipus vagyok.

Kedvencek...

selena,eszti, neon színek, kutyik, Vámpír naplók, New York, Vegas, Los Angeles, barátok, szünet, sommer, ashley, Dr. Csont, disney, LMFAO, piros, hülyeségek, család, barna, halszálka fonás, pizza, afnta, cola, ice tea, gitár, dob, david henrie, divat, csőgatyó, világosrózsaszín, Zayn Malik.

One Direction...

a fiúkat nem rég láttam meg elöször hát bevallom nem nagyon kedveltem őket de szép lassan megszerettem őket főleg Zaynt és Niallt. Nekik kettőjüknek van a legjobb hangjuk. Talán melegek talán ez csak egy olcsó kis lejáratássőt biztos. Szánalmas hogy az irigység befojásolja azokat akik One Direction ellenesek és ennek a levét a fiúk sisszák meg ami igazságtalanság. Jó igaz minden hazugságnak vannak alapjai. Azt nem mondom hogy lehettek félreértések és azokra még több épült és így                                                      

kezdődött ez az egész pletya ked ez akkor is szánalmas.

Cassie Scerbo....

először a "Hajrá Csajok 4"-ben láttam és összekevertem Ashley Tisdaleel. Majd rájöttem hogy koránt sem hasonlít a két lány max Ashley High School Musicales karaktere Sharpay hasonlít annyira Brook karakterére. Nagyon megszerett Cassiet szinte lassan már a példaképpemé is vált.

 

Debby Ryan....

Bailey Pickett szerepét nagyon jól játszotta az ikerfiúk sorozatában. Nagyon megkedveltem őt is és a karakterét is. A számai nagyon tetszenek csodálatos hanga van. Majd a "Rádió Lázban" láttam és rettenetesen jól alkalmazkodik az összes szerephez amit eddig kapott. Tehetséges.

Candice Accola...

ahogy felfelé már írtam nagyon szeretem a Vámpír naplókat belőle különösen kedvelen a Caroline karakterét játszó Candicet. Ninát is megkedveltem de nem annyira mint őt. Eggyétud válni a szerepével. Tökéletes színésznő.

még egy pár szó rólam...:

nem vagyok egy átlagos lány. húzom az ajtót mikor arra egyértelműen rávan írva hogy tolni. futkosom az esőben esernyő nélkül. hátst ugrok az ágyba azt várván hogy elmerülök az álmok tengerében. 3 héttel ezelött felírom hogy Vakáció hátha hamarabb eljöt.

                                                                                                                       /én szóltam/

Hát ennyi lenne kicsit hosszan nem várom el hogy végig olvass csak annyit hogy ne kritizálj és ne lopj

Na páááááá!