Starity

annieray profilja

annieray white white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. március 26.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1800. augusztus 16.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • énekelek, gitározom, verseket írok
  • Zenei stílusom
  • pop, rock, country
  • Imádom
  • szabadság, zene, harmónia, Miley Cyrus, gyorskaja, csoki.
  • Utálom
  • futni, a kétszínű embereket, a rosszindúlatúságot és a matekot!
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"I'm not your robot, I'm just me"

annieray
Utoljára aktív: 2015.03.26. 21:09Státusz módosítva: 2011.10.13. 22:10

Mi újság nála?

2014.09.27. 12:12annieray és husikaBrigittus1129 mostantól barátok

2013.06.08. 16:04annieray és Ronika Boldog mostantól barátok

2012.09.19. 19:07annieray és nickjay-love mostantól barátok

2012.09.19. 19:07annieray és mostantól barátok

2012.03.24. 14:02annieray és mostantól barátok

Bemutatkozás


Sziasztok! :) Anna vagyok, budapesti gimnazista. Szeretem az életet, általában vidám vagyok, néha viszont elég pocsék a hangulatom, ilyenkor csak sajnálni tudom a körülöttem lévőket. Pár infó rólam:

- Szeretek egyedül lenni, zenét hallgatni, irogatni, elmélkedni. Persze barátokkal is jó lenni, meg szórakozni néha( olyankor nagyon durván be tudok pörögni), de nekem nagyon fontos az egyedüllét. Művészlélek vagyok, és nagyon álmodozós típus, szóval a 45 percet eltölteni úgy hogy koncentrálok és figyelek a tanárra, szinte lehetetlen :D Énekléssel vezetem le az energiáimat és táncolással. Előbbiben egész jó vagyok, utóbbiban viszont abszolút nem, de leköt :D És még valami: imádom a smiley-kat! :D :) XD és társai ;)

- Hatalmas Miley Cyrus rajongó vagyok, ne mondj róla rosszatt a közelemben, különben baj lesz! :D Imádom a számait, a stílusát, ahogy éli az életét, nem törődik az utálkozókkal, szereti a rajongóit.  Kisebb koromban a jókislányos énje fogott meg, a Hannah Montana dalok, maga a sorozat, az aranyos mosolya, kicsit magamat éreztem Miley Stewartban, ezt nem tagadom. A vadabb, hippisebb, felnőttesebb Miley először furcsa volt, de azóta ezt is nagyon megszerettem, és teljesen megértem, hogy nem maradhat kislány örökre, ahony mi sem.  NA jól van, tudnék még írni regényeket róla, de elég annyi, h kedvenc számom tőle a The Climb, kedvenc album a Breakout. Bármit megtennék, hiogy eljussak egy koncertjére!!

- Demi Lovato: 2. számú kedvencem! Hihetetlen jó,magas, mégis nagyon erős  hangja van. A dalait nagyon szeretem, főleg a pop-rockos vonalat. A stílusa is nagyon bejön! Szerintem egy nagyon szép lány, nem is értem, hogy lehetettek azok a problémái, amiről ugye mind tudunk. Azaz, hogy értem, de úgy sajnálom Demit emiatt, egy ilyen tehetséges, gyönyörű lánynak mindig boldognak kellene lennie! És becsülöm benne, hogy talpra állt, hogy volt ereje szakemberhez fordulni, és nagyon örülök, hogy helyrejött. Nekem is nagyon sokat segített, és szerintem még rengeteg más fiatalnak is. Demi egy igazi inspiráció! <3


- American Horror Story: Imádom!! Mostanában ez a kedvenc sorozatom. Félelmetes, izgalmas, drámai, és még szerelmi szál is van benne. Tate a kedvenc szereplőm meg Violet. De a többi szereplő is egyedi. Ha nem ismeritek, érdemes rággogle-znotok, feltéve, ha elmúltatok már 16 :D és szeretitek a parát.

-Jóban Rosszban: Indulás óta nézem, és nagyon szeretem, egy részt se hagynék ki belőle. :D

- Stílusom elég kevert :D Az előbb említett 2 kedvenc sztárom stílusából gyakran merítek ihletet :D Imádom a hippis cuccokat, laza farmerral, de van mikor nőiesebben öltözködöm tunika, leggings,stb.. Néha rockos ruhákat is magamra veszek. Szóval, tényleg igazán mindent :D És imádom a magassarkú cipőket, és sokat is hordom őket, mert elég alacsony vagyok, de sportcipő is jöhet.

 

- Ausztrália/Amerika: Ide szeretnék eljutni, esetleg egy időre ki is költözni. 8 éves korom óta tervezem ezt, de még nem jött össze, de remélem nem marad soha be nem teljesült álom.


-Taylor Swift/Pink/Nick Jonas: Ők azok a ztárok, akiket még nagyon szeretek. Taylor dalait imádom, a hangját annyira nem szeretem. Pink egy nagyon jófej nőci, dalai szuperek. Nick Jonas <3 álompasi!!! :D Ja, és persze van még jópár sztár, akiket szeretek!

-Justin Bieber/Selena Gomez: Szerintem (bocs már előre is) ők a média, a hírnév rosszul alakítgatott emberkéi. Justin egy tehetséges srác, szerintem még aranyos is volt régebben, most már nem igazán jön be, de a hangját(amikor olyan kedvem vanXD) és a dali közül párat szeretek. Csak ez z őrület körülötte nekem messze nagyon sok! Selena rajongója voltam, de az utóbbi időkben kezdem megutálni. Csak a hírneve miatt van együtt Justinnal, ez majdnem biztos, nem tud élőben énekelni, a dalai egész jók, de az egész csaj egy megtestesült reklámtábla, már ne haragudjatok!

- Gitár, versírás, dalírás, éneklés, tánc: Ezzek a hobbyjaim. Van egy kiadatlan verseskötetem, és szerintem összesen vagy már 50 versem. Legtöbbet életről, halálról, a világ ro,lottságáról írok. Dalokat elég kezdő szinten írok főleg gitárra. A gitározás hihetetlenül jól ki tud kapcsolni, imádom! Az uccsó kettőről meg már írtam :)

Jelölj be nyugodtan barátnak, ha szimpinek tartasz, és szavazz rám!

Üdv.: Anna/ Annie


Kedvenc sztárok

1 Miley Cyrus
2 Demi Lovato
3 Hilary Duff
4 Nick Jonas
5 Vastag Csaba
6 Taylor Swift
7 Emily Osment
8 Jason Earles
9 Selena Gomez
10 Pink
11 Kesha
12 Eva Longoria
13 Pierce Brosnan
14 Adam Sandler
15 Tóth Gabi
16 Ashley Tisdale
17 Drew Barrymore
18 Cole Sprouse
19 Cariba Heine
20 Katy Perry
21 Michael Jackson
22 Chelsea Kane
23 Christina Aguilera
24 Janicsák Veca
25 Kevin Jonas
további kedvencek

Randomképek

miless.jpg
Hannah-Montana-Blue-Jeans.jpg
97mHYkjmAFqqUxAt6nCsVQ.jpg
lizzie-maguire-hilary-duff-400a112806.jpg

Barátok

lillu.
lillu.

visszatérő vendég

Cassie3
Cassie3

leebit♡

Üzenőfal

Zsu14 Nagyon boldog szuletesnapot.

2012.08.16. 19:07

Orsie16 Szia, ne haragudj de töröltem a kapcsolatot mert nem beszéltünk még egymással és mostmár csak a barátaimat szeretném megtartani! Ha én jelöltelek be akkor elnézést kérek^

2012.02.21. 19:07

szia be jelölsz

2012.02.18. 10:10

zita1966 szia szavaztam nagyon szép profil :)

2012.01.01. 15:03

Zsu14 Koszi a jelolest,nagyon szimpinek tunsz,szavaztam ( :) ^-^ :) <3 ;) :D :* :X :P ,amiert szereted a smiley-kat)

2011.12.28. 15:03