Starity

Byee profilja

Byee yellow yellow white white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. április 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • The raven
  • Születési idő
  • április 26.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Filiz Ahmet Megan Follows Clark Gable Okan Yalabık Peter Jackson Vivien Leigh Mucsi Zoltán Deniz Çakır Ian McKellen Agatha Christie J.R.R. Tolkien Molnár Piroska

Hoffmanosodás gátolva.

Byee
Utoljára aktív: 2016.01.11. 20:08Státusz módosítva: 2015.03.01. 20:08

Bemutatkozás


 

Műkedvelő vagyok, egy igazán kis ártalmatlannak látszódó teremtmény. De a látszat a fontos, nem? Aminek mondanak, azok vagyunk. És hogy minek mondanak? Képzelt kis szörnyeim alkotónak mondnak, a művésznek, akinek meg kellet ölnie magát, hogy, átjuthasson abba a végtelenül mámorító állapotban, amikor csak úgy vagy. Csak úgy vagy és a világaidban jársz, azokban a kis titkos zugokban, amiket te alkottál. Nem, nem képzeltél. Azok már léteznek. Ez azzal jár, hogy bármennyire is akarom, nem mindig tudok úgy hozzáállni a közös világban történtekhez, ahogy az elvárva van.
Nos, már rég gondolkodom, hogy minek mondjam magam, én, aki tudom, hogy mi a való. És a válasz mindig ugyanaz. Egy vén bolond. Nem sok dolog tud érdekelni, csak pár. Azokért odavagyok. És egész nap csak álmodozok. Imádom ezt a mondatot. Azon ijesztő kreálmányok közé tartozok, akiknek nem kell szeszes ital, vagy bármiféle anyag hogy kiüssék magukat és olyanokat gondoljanak vagy beszéljenek, aminek mások számára nincs értelme, én már magamban egy őrült bolond iszákos vagyok, és az én drogom az ember és az élet. Vicces megfigyelni őket, de csak úgy messziről, mint az állatkertben. Nincsenek barátaim, vagy csak ezzel ámítom magam, már lassan nem is tudom ki az én és ki az, akinek mondom magam. Azért ne higgyétek, hogy teljesen bolond vagyok, ahhoz még kell pár év, hogy ez bekövetkezzen, vagy lehet, hogy ezt is csak azzal kéne magyarázni, mint a legtöbb dolgot. Kamaszodsz. Szomorú vagy? Kamaszodsz. Állandóan zabálsz? Kamaszodsz! Különcnek érzed magad? Kamaszodsz! Csak hát kezdem úgy érezni, hogy ez egy mellébeszélés. na, jó hanyagoljuk ezt a melankónikus hangulatot. mindig ez van, ha az ember úgy ír, hogy közben zenét hallgat, szörnyű. Nem illendő keverni két művészeti ágat. Nos, hát nem tudom, hogy most mit írtam, nem fogom elolvasni, mert, utálom az egészet. Tudom, hogy nem is ezt várná el egy rendes mai kamasz, csakhogy a kedvenc főnevemet kaptassam, és kéne egy pár nem is tudom bekezdés vagy színes betűk, de azt inkább hagyom másnak, az nem én vagyok. Igen, ez lennék én. Mert mindannyian ugyanúgy különbözünk egymástól a legválasztékosabb módokon.
Még annyi hogy Trónok harca, Reign, és Szulejmán fan vagyok, meg sok más sorozatot is kedvelek.Emellett hatalmaos Gyűrűk ura rajongó vagyok, a Harry Pottert sem vetem meg és kezdő könyvgyűjtő vagyok. Zenei ízlésem meg sokrétű de alap kedvenc nállam a Queen, a Beatles, és Michael Jackson.
                                                              

                                                                     ♛

 

A jelen pillanatban Filiz Ahmet, Megan Follows, és Lord Eddard Stark x Lady Catelyn Stark az én mindeneim, az én szerelmeim, igen túl sokszor használták ezt a szót és túl sok mindenre...

 

 

                                                  

 

Igen, tudom, hogy nem hagytam elég információt meg motivációt a barátkozásra, de szeretem a kihívásokat, meg inkább facebookon szeretek beszélni. Ja és nyugodtan lehet engem szólítani Cat-nek meg Matrakcsinak, amelyik tetszik, mert a Byee nevet már nem tudom megváltoztatni.

Üzenőfal

szia szavaztam mert tetszik a profilod!

2016.05.12. 17:05

Mért' is ne? :D Jó újra beszélni ^^

2015.08.20. 12:12

Lovatics04 Ennek örülök,köszönöm a szavazatot:) További szép napot!

2015.08.18. 17:05

Lovatics04 Szia,szavaztam,nagyon szép profilod van:3

2015.08.18. 17:05

Szia. Szavaztam, mert tetszik a profilod

2015.06.23. 11:11