Melissza7 profilja

Melissza7 yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. május 26.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. december 07.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene,olvasás, szìnház.
  • Zenei stílusom
  • minden.
  • Imádom
  • kaja, bulik.
  • Utálom
  • iskola.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

:)

Melissza7
Utoljára aktív: 2013.12.20. 13:01Státusz módosítva: 2013.07.14. 19:07

Mi újság nála?

2013.11.30. 19:07Melissza7 és Eniiikee99 mostantól barátok

2013.11.30. 19:07Melissza7 és NiallHoranLove4Ever mostantól barátok

2013.11.13. 15:03Melissza7 és fanni1216 mostantól barátok

2013.09.29. 10:10Melissza7 és Rrékaaaa mostantól barátok

2013.09.13. 17:05Melissza7 és Evikee15 mostantól barátok

Bemutatkozás


szia. üdvözöllek az adatlapomon. :)xx

rövidke bemutatkozásom:

a teljes nevem Czvikker Melissza. 1998. december. 7.-én születtem, éjszaka 23:40 -kor, a Nagyváradi szüldőben. Romániában élek anyukámal és mostoha apukámmal. szüleim elváltak.. van egy mostoha nővérem Kinga, akit nagyon szeretek♥ ..magas vagyok, kék szemű, szőkés barna hajú, vicces, barátságos, kedves, szerethető, érzékeny.. naiv. ìrò és szìnésznő szeretnék lenni mikor nagy leszek. imádok énekelni, ha nincs is gyönyörű hangom.. a szinház a második othonom, a könyvtár pedig a harmadik. szerepelek egy szindarabban a Dzsungel Könyvében, amiben sajnos nem kaptam fontosabb szerepet de legalább én is fent vagyok a szinpadon előadás közben. nagyon sikeres az előadás és mindig taps vihart szoktunk kapni. csodás érzés mikor felkapcsolják a villanyokat és meglátod, hogy az emberek állva tapsolnak. szeretek olvasni, nagyon is. J.K.Rowling szeretette meg velem az olvasást a Harry Potter könyveivel. tisztelem és szeretem azt a nőt. csodásan ìr.

van egy kutyusom Pufi.. aki kezd öregedni.. annyira okos, hűséges, bátor.. nagyon nehéz lenne tőle megválni !.. sosem volt szerencsém a szerelemben, mindíg elhitették velem, hogy szeretnek miközben minden hazugság volt. utálom a hazug embereket ! nincs annál rosszabb mikor megtudod, hogy az életed egy része csak hazugságokból állt.. az idén végzem a nyolcadik osztályt. tizenkedik osztály után szìnész egyetemre szeretnék menni.. ami után majd megszeretném írnì első, saját könyvemet. sokak szerint tehetséges vagyok az írásban. nem tagadom, nagyon szeretek kitalált történeteket ìrni. van egy blogom a kedvenc bandámról szól, a One Direction -röl.

nagyon szeretem őket, a hibáikkal együtt.. lassan egy éve Directioner vagyok, és mióta ismerem őket az angol tudásom is fejlődött. annyira csodásak, tehetségesek, helyesek. egy párszor már megsirattak, főleg mikor a koncert felvételeket nézem és bele gondolok, hogy lehet, hogy én sohasem fogok velük találkozni, hogy sohasem tudom majd elmondani nekik, hogy mennyire szeretem őket és, hogy milyen fontos szerepet töltenek be az életembe..

bolondok, de mégis szeretni valóak.. szereztem egy pár új barátot, nekik köszönhetően. a legjobb barátnőmet is miattuk ismertem meg.. minden úgy kezdődött, hogy kommenteltem egy 1D -s oldalhoz, amin ő volt az admin.. beirt ismerősnek és azóta beszélgetünk. ő magyarországi nagyon ritkán szoktunk találkozni. sokszor szoktunk veszekedni de ő mindìg azt mondja, hogy nincs olyan barátság ahol ne veszekednének. ő nekem olyan mintha a hugom lenne, nagyon szeretem♥.

a kedvencem a bandábol Niall. a szőke, pukizós kis ìr manó. nagyon sokan utálják.. mit nem lehet szeretni benne ? az én szememben tökéletes ! gyönyörű tengerkék szemei vannak, a hagja pedig csodaszép. rengeteg pletykát szoktam olvasni, amikben az áll, hogy összejött egy hìrességgel.. bevallom, akkor mindig elszomorodok, de ha ő boldog akkor én is. ha egyszer találkozok vele, lerohanom és megölelem. azt mondják óriási öleléseket tud adni. jó lenne egyszer ki próbálni.. mikor szomorú vagyok, anyum mindig avval szokott vígasztalni, hogy hogyha lenne elég pénze akkor elhozná nekem Niall -t. annyira aranyos mikor ezt mondja♥.

a példaképem Perrie Edwards. régebben utáltam meg beképzeltnek tartottam, de mikor megláttam, hogy milyen szépen beszél a Directioner -ekkel, akkor rögtön változott a véleményem. azóta ő a kedvenc 1D barátnőm. nagyon szeretnék vele találkozni és megölelni. sokan le rib*ncozzák csak azért, mert féltékenyek rá.. nagyon tehetséges. imádom a hangját. bárcsak olyan szerencsés lehetnék mint ő.. Perrie bebizonyìtotta, hogy a sok utálkozó és fenyegető üzenet ellenére is képes tiszta szìvéből szeretni és hű maradni barátja mellet. nagyon tisztelem őt♥.

a kedvenc csaj bandám a Little Mix. csodaszép hangjuk van, és ők is csodaszépek. kábé egy fél éve vagyok Mixer. szinte mindent tudok róluk, ugyanúgy mint a One Direction -röl. a dalaik mind az igazságot tükrözik.. bárcsak ellátogatnának Magyarországra vagy Romániába egy koncert alkalmábol. biztos ott tombolnék az első sorba. sajnos nincsenek Mixer barátaim, de majd szerzek egy párat♥.

az eggyik kedvenc filmem a Titanick. minimum tizszer biztos, hogy láttam, de valahogy mindìg elsìrtam magam. még bele gondolni is szörnyű, hogy igazábol mit élhettek át azok akik a Titanick -on utaztak és azt hitték, hogy biztonságban fognak megérkezni New York -ba.. olyan szép az a film, és romantikus.. az igaz szerelem, ami Rose és Jack között volt. bárcsak engem is ùgy szeretnének mint ahogy Jack szerette Rose -t.. ♥

a kedvenc szìnésznőm Emma Watson. hihetetlen, hogy ez a csaj huszonhárom éves mikor csak tizenkilencnek néz ki ! nagyon tehetséges. már az első Harry Potter filmben ő volt  kedvencem ' a kis okoskodó Hermione '.. annyira aranyos és kedves. szeretem a stìlusát. több filmben láttam már és mindegyikben nagyon jól végzi a dolgát.. ♥

a legnagyobb kedvenceim a Harry Potter filmek. nem tudok be telni velük ! de szerintem a legeslegjobb a hatodik és a hetedik rész. bárcsak több részből állna.. sokat nevettem és sokat sirtam ezeken a filmeken. mikor kissebb voltam mindig jajjgattam mikor láttam, hogy anyumék H.P. -t néznek, mostanság már ők jajgatnak mikor látják, hogy kapcsolom be a házi mozit és veszem elő a H.P. CD -éimet. millió köszönet a rendező(k) -nek. ♥

blogom: http://tlww.blogspot.ro/

fészbuk -os 1D oldal: https://www.facebook.com/One.Direction.loves.page

szkájpom: czvikker.melissa

ászkfm: http://ask.fm/MelisaCzvikker

ha szeretnél velem beszélgetni akkor keress fel a fenti oldalakon. szívesen társalgok mindenkivel.

köszi, hogy be néztél :)xx

bye♥.

Kedvenc sztárok

1 Zendaya
2 Justin Bieber
3 Vanessa Hudgens
4 Selena Gomez
5 Debby Ryan
6 Bridgit Mendler
7 Naomi Scott
8 Ashley Tisdale
9 Harry Styles
10 Liam Payne
11 Zayn Malik
12 Niall Horan
13 Louis Tomlinson
14 Rihanna
15 Christina Aguilera
16 Kristen Stewart
17 Carly Rae Jepsen
18 Cher Lloyd
19 Lucy Hale
20 Danielle Peazer
21 Perrie Edwards
22 Aura Dione
23 Jade Thirlwall
24 Jesy Nelson
25 Leigh-Anne Pinnock
26 Emma Watson
27 Rupert Grint
28 Alan Rickman
29 Jason Isaacs
30 Daniel Radcliffe
további kedvencek

Barátok

Nikol12
Nikol12

visszatérő vendég

vadcsaj
vadcsaj

visszatérő vendég

hanna1997
hanna1997

visszatérő vendég

Via Gunn
Via Gunn

új tag

Zsuzsy01
Zsuzsy01

új tag

Üzenőfal

Ginaa29 Boldog születésnapot:)

2014.12.07. 18:06

szia szavaztam :)

2014.09.10. 19:07

szia szavaztam, nagyon tetszik a profilod!!! Jelöltem is, Directioner és Mixer is vagyok!! :)))

2014.05.05. 14:02

Anett124536 Sziia! :) Szavaztam:) Tetszik a profilod *.* és nekem is Niall a kedvencem ^.^

2013.11.24. 09:09

fanni1216 szavaztam :)

2013.11.03. 12:12