Starity

Potyidanon profilja

Potyidanon yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. június 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1996. május 17.
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Rettenetesen sok filmet nézek,talán túl sokat is.Szeretek színházba járni,bár erre sajnos ritkán jut időm,és játszani is szeretek,az iskolai színjátszókörben.Látni és láttatni-ezt szeretném tenni egész életembe.Ezért szeretek fotózni és rajzolni.Meg persze azért,mert lenyugtat.Kevés időm jut az olvasásra is,de igyekszem minden pillanatot kihasználni.És szeretek írni.Nagyon.Bármit-verset,novellát,regényt-bár az utóbbit sajnos még sosem tudtam befejezni... :)
  • Zenei stílusom
  • Hmm...magyar alternative rock.Talán azt a leginkább.De ha megérint egy dallam,fölpörget egy ütem,megkönnyezek egy szöveget,nem érdekel,ki írta,vagy ki énekli.A zenéz érezni kell,semmi más nem számít.Éppen ezért hangulatomtól és a helyzettől függően más ze
  • Imádom
  • Imádom az új könyv illatát.És az antikváriumok különleges atmoszféráját,amely semmihez sem hasonlítható.Amikor egyedül ülök a vízparton,nézem az eget,és lábamat a jeges vízbe lógatom.Imádom a cigifüstöt nézni,érezni a szelet és a nap melegét a bőrömön.
  • Utálom
  • A tökfőzeléket! :DD És hogy bár őrült vagyok,sokszor annyira frusztrálva érzem magam,hogy bennem ragad a sok kreativitás és őrült gondolat.Rengetegszer van úgy bűntudatom,hogy igazából nem rontottam el semmit,nem bántottam meg senkit,és ez nagyon hülye ér
  • Weblapom
  • - nem publikus -

"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"

Potyidanon
Utoljára aktív: 2015.02.24. 20:08Státusz módosítva: 2012.10.02. 09:09

Mi újság nála?

2014.08.10. 21:09Potyidanon új kedvence Olivia Wilde

2014.07.22. 21:09Potyidanon új kedvence Daniela Ruah

2014.05.07. 19:07Potyidanon új kedvence Scarlett Johansson

2014.05.02. 10:10Potyidanon új kedvence Demi Lovato

2014.04.26. 11:11Potyidanon új kedvence Laura Prepon

Bemutatkozás


 Sziasztok!

Aki olvasta az előző profilomat,már rendelkezik egy képpel rólam.

Azóta azonban (körülbelül egy év) nagyon sokat változtam.Vannak dolgok,amik egyszerűen megváltoztatják a hozzáállásunkat a dolgokhoz,és ezáltal,akár akarjuk,akár nem,megváltozik az egész életünk.Dönthetsz úgy,hogy nem engeded be,de hosszútávon csak rosszat teszel vele magadnak.

Én beengedtem.Magamba szívtam mindent,és most azt mondom,szinte tökéletesen boldog vagyok (bár...fogalmam sincs,mit jelent az,hogy tökéletes.Honnan tudjuk,hogy elértük azt,amit "tökéletesnek" nevezünk,ha előtte nem tudtuk,hol tartunk?)

Az alapadatoknál tulajdonképpen mindent elmondtam magamról.De pár dolog kimaradt,esetleg csak vázlatosan került be.

Látni és láttatni.Amit más nem lát,vagy én esetleg máshogy látom,szeretném megmutatni.Azt gondolom,ez a művészek dolga.(Talán nem kellene ezt a szót használni,mindenkinek eszébe juttatja a megalapozatlan,általánosított előítéleteket...).Valami olyat adni,amit csak te adhasz.Nem baj,ha nem értik.Majd lesz valaki,akinek sokat jelent.Akinek valami olyat tudtál adni,ami megváltoztatott benne valamit.

Hogy mit írok?Igazából mindent.Főként talán verseket.A mélyebb érzéseket ebben a formában tudom leginkább kifejezni.Gondolok itt a boldogságra is.A 'mélyebb érzés' nem jelent feltétlenül depressziót.Szoktam írni hosszabb dolgokat is,most éppen egy regényen dolgozok,remélem ennek a végére jutok.Kedvenc költőm József Attila és Ady.Íróm talán Kosztolányi.

Úgy gondolom,hogy az emberek félre értik a Harry Pottert.Sokan (főként keresztény körökben...) azt mondják,ez a gonoszról,a mágiáról szól.Pedig nem.Valami olyan mély,olyan megfoghatatlan "varázslatról",amit talán pont nekik kellene legjobban ismerniük:a szeretetről.

Szeretem a kultúrkocsmák hangulatát.A pincék dohos,hűvös levegőjét.A jó bor illatát.A szél simogatását,és a nap érintését a bőrömön.Szeretek egyedül lenni és "gondolkodni".Azért idézőjelben,mert talán nem ez a jó szó rá.Inkább az "érezni".Szeretek az autó ablakán nézni kifelé,mikor csönd van,csak a zene szól.Ilyenkor olyan dimenzióba jutok,ahol nincsen más,csak én,és a gonolataim.Nagyszerű érzés,mindent megbeszélhetsz magaddal,úgy,hogy senki se hallja.Próbáljátok ki!

Nem vagyok amúgy hülye.Tizenhat .éves vagyok,kicsit talán koraérett,de jelenleg nagyon boldog.Mert megtaláltam a helyemet. :)

 

 

 

Ne jelölj be,ha még nem beszéltünk!Ha nem tudom,ki vagy,nem foglak visszajelölni...

Kedvenc sztárok

1 Johnny Depp
2 Kate Hudson
3 Colin Firth
4 Muri Enikő
5 Nagy Sándor
további kedvencek

Randomképek

Keira Knightley
Severus Snape <3
Jack Sparrow
Pirates of Caribbean

Barátok

lina kat
lina kat

visszatérő vendég

Vattacukor96
Vattacukor96

visszatérő vendég

p.vivien
p.vivien

visszatérő vendég

Almáspite
Almáspite

visszatérő vendég

Üzenőfal

Lejlus szoa :) nagyon szimpatikusvagy es enis rengeteg de rengetg filmet nezek :) szavaztam persze :)

2015.01.08. 16:04

anzi7 Gyönyörű a profilod. Azt hiszem pár dologban hasonlítunk,és fontosabb dolgokban,bár én nem így írtam meg a bemutatómat. Olvasd el a profilomat :) Mivel elolvastam a profilod minden egyes betűjét, inkább jelölj be te,ha majd úgy gondolod :)

2014.07.09. 19:07

szia,szavaztam szép profilod van

2014.06.20. 08:08

Judit2013 Szia! Nagyon szép a profilod. :) Szavaztam és bejelöltelek, mert sok közös kedvencünk van.

2013.10.13. 15:03

Szia! Azért írok ide, mert üzenetet nem tudtam írni, de ez is jó lesz :) Szívesen leveleznék veled, ha van kedved, mert rengeteg mindenben hasonlítunk, én is imádok írni és fotózni és rengeteg filmet nézek. Legnagyobb kedvencem Johnny Depp minden mennyiségben, úgy láttam te is szereted. A Harry Potterrel kapcsolatban meg teljesen egyetértek. Olvasd el a profilom és ha esetleg szimpatikus vagyok, szívesen beszélgetnék veled, talán találnánk közös témát ;)

2013.05.26. 13:01