Starity

Zsozsi13 profilja

Zsozsi13 white red yellow white white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. június 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • maybe I'm the side of angel...
  • Születési idő
  • 1997. november 01.
  • Lakhely
  • Barbados
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Filmnézés/sorozatnézés, olvasás, írás, zenehallgatás/zenekészítés és hasonló nem túl fárasztó tevékenység... :)
  • Zenei stílusom
  • Filmzene minden mennyiségben!*-*
  • Imádom
  • Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Originals, TVD, Trónok harca, Reign, Dracula, The Agents' of SHIELD, MARVEL, filmek, filmzenék, Hans Zimmer, James Horner, James Newton Howard, a zongorám...
  • Utálom
  • Egy jó néhány ember, akinek a pofája a kelleténél nagyobb, ValóVilág, brazil szappanoperák, Disney Channel, Disney üdvöskék, és még egy pár kisbetűs dolog.
  • Twitterem
  • - nem publikus -

London sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!

Zsozsi13
Utoljára aktív: 2016.02.15. 13:01Státusz módosítva: 2013.10.30. 16:04

Mi újság nála?

2013.10.30. 15:03Zsozsi13 új kedvence Daniel Gillies

2013.10.30. 15:03Zsozsi13 új kedvence Caitlin Stasey

2013.10.30. 15:03Zsozsi13 új kedvence Charles Michael Davis

2013.10.30. 15:03Zsozsi13 új kedvence Toby Regbo

2013.10.30. 15:03Zsozsi13 új kedvence Torrance Coombs

Bemutatkozás


     Добро пожаловать в мой профиль!

(Köszöntelek a profilomon!)

Hello kedves idegen/ismerős!Köszöntelek az új profilomon!Nagy nehezen rávettem magamat, hogy frissüljek egy kicsit ugyanis:

  1. Régi volt a profilom,
  2. Itt a nyár, szabadidő stb...
  3. Változtam, ízlésileg, stílusilag, stb..., de ezt majd később ragozom.

Előre szólok az "I HATE SOME THINGS" részt ne olvassák el (vagy saját felelősségre):

  • Justin Bieber
  • One Direction
  • Disney Channel
  • Rebecca Black
  • Selena Gomez 
  • SP, Fluor, stb...
  • Való Világ
  • Megasztár rajongók

Megértéseket köszönöm.Nos akkor bevezetnélek titeket néhány dologba, amit rólam nem ártana tudni:

About me:

Azaz "elregélem eddigi életemet NAGY vonalakban"

Nos akkor kezdem néhány fontos dologgal: Lassan 16 éve élek Észak-Magyarország egy kis falucskájában a családommal.Tavaly végeztem el sikeresen az általános iskolát (ezt azért írom le, mert ma ez nem sokaknak sikerül, mármint elvégezni) és egy elég jó hírű középiskolában folytatom tanulmányaimat. No mostmár az első évet is túléltem a gimiben, elég jó eredményekkel, úgyhogy királyság van!Eddig azt mondták rólam, hogy értelmes és vicces lány vagyok, de ezt a szüleim néha napján megkérdőjelezik főként az ÉRTELMEST.Hát amit még rólam tudni illik:

  • szeretem az állatokat, úgyhogy van 1 gekkóm, 1 kutyám, és egy macskám.
  • sportot nem igazán űzők, inkább maradok a szellemi dolgoknál
  • ennek ellenére szeretem a zumbát
  • horgászok
  • járok gyógyúszni és gyógytornára gerincferdülés miatt (nem nem vagyok ANNYIRA rokkant)
  • fogszabályzóm és szemüvegem van
  • szeretem a zenét jómagam 7, lassan 8 éve zongorázok
  • ja és nem tudok főzni!

Akkor váltsunk témát, mondjuk.... jövő és álmok:

 

My dreams, and my future:

                                       

"Lásd annak amivé válhat és azzá válik, ami lehetne!"-Hattyúk tava

Igazából szeretek álmodozni.Feltenni magamnak azt a kérdést "Mi lenne ha..." mint sok átlagos ember, csak egy részük azzal nem számol, hogy ezért nem ártana tenni is valamit.Szóval akartam már lenni rendező, ügyvéd, orvos, de most, hogy átléptem egy akadályt az életemben (általános suli) kicsit tisztábban látom az elkövetkezendő 5 évet, amit a gimiben fogok tölteni( márcsak 4!!! :D)Rájöttem, hogy ami engem érdekel és hatalamas szerepet játszik az életemben az a zene!Így aztán úgy döntötöttem, hogy turné producerként (köszönöm az ötletet Loca77-nek) vagy filmzeneszerzőként tudnám megtalálni magamat.Mindemellett a nagyszüleim támogtnak még filmes szakmák mellett, mint film ismertető vagy micsoda, esetleg riporter vagy újságíró a másik nagymamámtól.Ezt még ráérek átgondolni. de jobb már most belegondolni mi lesz majd! Most újabban a forgatókönyvírói pályán töröm a fejem! Ezt most apu javasolta, címszó, nekem adnak egy alapsztorit, úgy kivesézem, hogy az csak na! :)

Akkor térjünk ki a kedvenceimre: 

        Film, sorozat és ehhez hasonlók:

"Ne arra gondolj, mi lesz, arra koncentrálj, ami előtted van!"-Grace Klinika


Ez az idézet szerintem nagyon jól illik a filmekre.Nem tapasztalatból mondom, bár rengeteg filmet láttam már, de van még mit felfedeznem ezen a téren.A filmek közül kissé válogatós vagyok, például, nem szívesen nézek meg egy nagyon komoly drámát, viszont egy vígjáték bármikor jöhet.Persze kellenek a komoly filmek is, de én egyátalán nem rajongok értük.Szerintem egy történelmi film 1000x jobb egy drámánál.Persze mint mindenkinél nálam is vanna kivételek.Filmek közül a fantasy, vígjáték, akció, kaland, krimi, történelmi és néhány dráma az amit szívesen megnézek, de a sci-fit és a horrort sem vetem meg.A horrorra majd kitérek ANNÁL a bizonyos résznél.

A filmek közül kiemelném:

A Gyűrűk Ura és a Hobbit:

Számomra ez a film megunhatatlan.Akárhányszor megnézem mindig újabb és újabb dolgokat tár elém.Tolkien egy zseniális író volt és Peter Jackson pedig egy zseniális rendező, és ez meglátszik az eredményen.Kedvenceim belőle a tündék.Csodálatos, varázslatos lények, talán ezért szeretem őket ennyire.Színészeim Orlando Bloom, Cate Blanchett, Liv Tyler, Viggo Mortensen és persze a többiek.A Hobbitot nemrég láttam 3D-ben!Egyszerűen fantasztikus volt!2 és fél óra, de a látványtechnika, a színészek egytől egyig tökély!I Love Thorin!!! :D Azt viszont nem igazán értettem, hogy Orlando Bloom és Luke Evans miért nem volt benne! De a Smaug pusztaságában már benne lesznek!Atyaisten alig várom!*-*

A Karib-tenger kalózai:

Következő kedvenc.Tudom, hogy rengetegen szeretik, de ez nem is csoda.A Karib-tenger kalózai egy más szemszögből mutatja be a kalózokat.Nemcsak szívtelenek, és útonállók, hanem tudnak viccesek és bátrak is lenni.Természetesen a kedvencek Orlando Bloom, Johnny Depp és Keira Knightley.A negyedik része viszont némi űrt hagyott maga után, mármint nálam.Nem volt ott Elizabeth és Will, ami egy elvarratlan szál maradt.Persze Jack Sparrow kapitányból kaptunk eleget, de nem az igazi!

Narnia Krónikái:

Ez egy kreatív, ötletes filmsorozat.Az első rész bemutatja az alaptörténetet, hogy Narnia milyen csodás hely, hogy hogyan győzedelmeskedik a jó a gonosz felett.Az oroszlán nagyon jó elképzelése volt C.S. Lewisnak.A második rész majdnem annyira nyűgözött le mint az első.Ebbe szerepet játszott Ben Barnes is, aki a kedvenc színészem, és aki nagyon jól játszotta Caspiant.A harmadik résznél voltak gondjaim.Persze ott van Caspian, aki számomra fontos szereplő, de az igazi szereplőket szinte teljesen eltűntették.Gondolom a könyv is hasonlóan írja le, de szerintem Aslannak nagyobb teret kellett volna hagyni.Ennek ellenére jó volt! 

Bosszúállók:

Imádom ezt a filmet!!!!Szerintem 2012 legnagyobb filmje volt!Egyszerűen fenomenális a történet, a szereplők, az animáció MINDEN!!!Az, hogy összehoztak egy ilyen csapatot le a kalappal!A zene csodás a színészek úgyszintén!Erre mit lehet még mondani? :)

Vasember 3: 

Nem tudom miért, de most óriási késztetést érzek arra, hogy kifejtsem a véleményemet a Vasember-széria leutolsó részéről! Imádom, elsősorban!!!Szerintem a sorozat legütősebb része!Poénok, drámák, szerelmek, és nem utolsó sorban akciók!Tony Stark egyszerűen ahw... megint mint az első kettőben! :D 

Sorozatok:

Vámpírnaplók:

Anno még néhány éve elkezdtem nézni az RTL Klubon.Aztán a késői vetítés miatt ez abbamaradt.Viszont alig egy fél éve megint elkezdtem nézni, mert egy kicsit bosszankodtam, amiatt, hogy mindenkinek mennyire tetszik és, hogy milyen jó, de én még nem láttam belőle jóformán semmit.Most pedig olyan szinten megfogott a történet, hogy egyszerűen nem bírom abbahagyni.Eddig Alkonyat mániám volt, most Vámpírnaplók.Kedvencem belőle a két Salvatore testvér, Elena és Klaus.Szerintem nagyon izgalmas és mindig tartogat valami meglepetést.Ezért megunhatatlan!

Castle:

Mint már említettem odavagyok a krimikért.Ebben a változásban nagy szerepe volt a Castle című sorozatban.Annyira tetszik, ahogy Nathan Fillion által játszott író egyfolytában a zsaruk nyomában van.De Kate Beckett iránti vonzalmát meg gyáva kifejezni, hanem inkább leírja egy könyvbe.Az aranyköpések nagyon jók és a történet szintúgy profi.Nem tudtam, hogy egyszer sorozatfüggő leszek!

Sherlock:

Nos igen, én is hatalmas Sherlock fanatikus lettem, vajon miért? Benedict Cumberbatch színészi tehetsége egyszerűen magával ragadott, és ahogy Martin Freeman Dr. Watsont alakítja... Szerintem ők mindenidők legjobb Sherlock-Watson párosa!:D 

Doctor Who:

Igen, mostmár tényleg kezdem úgyérezni, hogy sorozatőrült vagyok! :) Egyszerűen a Doctor a mindenem!!! Amikor elkezdtem nézni ( úgy egy hónapja) azt hittem, hogy Ecclestonnál nincs jobb Doctor, aztán jött David Tennant! Atyaúristenmegzabálom! Egyszerűen IMÁDOM!!!! :) (frissítve: 2013. aug. 31.) Jelenleg még nem tartok Matt Smithnél (5. évad) de nem hiszem, hogy fölözni tudná Davidet! :D Bár.... majd meglátjuk! ;)


Trónok harca:

Imádom, imádom, imádom!!! Fantasztikus! Nem is tudom, hogy hogy nem vettem észre eddig, hogy ez a sorozat milyen fantasztikus! A könyvet kezdtem el olvasni, és mivel nemigen értettem az elejét, elhatároztam, hogy megnézem az első évad első részét, hátha abból megértek valamit, és olyannyira magával ragadott, hogy alig 2 hét alatt befejeztem az első két évadot! A harmadik meg! Atyám, ha anyuék tudnák miket nézek, már rég agyonütöttek volna! :D

 

Nos ünnepélyesen kijelentem (az Úr 2013.-dik évének 11.-dik hónapjának 02.-dik napján), hogy sorozatbuzi vagyok! :D

Sorozatok:

Vámpírnaplók, Originals, Sherlock, Castle, Doctor Who, Trónok harca, Reign, Dracula, Sleepy Hollow, Agents of S.H.I.E.L.D., Gossip Girl, Tudorok, Merlin kalandjai, Döglött akták, A mentalista, Dr. Csont, Doktor House, Cobra 11.

 

És egy kis kritika:

Hollywood Hírügynökség:

Ezért a kritikai "sorozatért" ODAVAGYOK!!!Szirmai Gergely valami elképesztően jól tudja kritizálni a filmeket, és mostanában egyre jobb és jobb videókat készít!!!Hogy csinálja?Az egyszer biztos, hogy kritika terén ő a példaképem!És ÖRÖK példaképem!

További kedvencek:

Gyűrűk Ura1-3, Karib-tenger kalózai1-4, Narnia Krónikái1-3,  Másnaposok1-2, Király!, Thor, Vasember1-3, Batman, Arthur király, A tolvajok hercegnője, Robin Hood, A király beszéde, Sherlock Holmes1-2, Twilight1-4, Trója, Dirty Dancing, Csillagpor, Dorian Gray, Világok harca, Holnapután, Star Wars1-6, Horrorra akadva1-4, Holdhercegnő, A spártaiak titkos élete, Trója, Trancsírák, A három testőr, Pretty Little Liars, Csatahajó, Éjsötét árnyék, Hófehér és a vadász, Django elszabadul, Gossip Girl, Supernatural,  Jégkorszak1-4, Star Trek stb...

 

Színészek:

A színház csak addig van, amíg az ember hisz a játékban!

 

Egy jó színész ezer bőrbe képes bújni.Ám mostanság kevés jó színész van.Ennek az oka több mint valószínű az, hogy olyan filmeket csinálnak, amikben csak másodlagos a színész szerepe.Elsősorban az animáció és látványtechnika áll.Én azonban kifogtam párat, akik szerintem méltók arra, hogy színésznek nevezzék őket.

Az örök kedvencemmel Ben Barnessal szeretném indítani a listám.Neki szinte az összes filmjét láttam és mindegyikben nagyon nagyon meggyőzött.Szexi és tehetséges színész és énekes is egyben.A kedvenc filmem tőle a Narnia Krónikái 2 és 3, a kedvenc számom pedig a Love Never Dies.Egyszerűen isteni a hangaj és a megjelenése.Szimpatikus és néha olyan rosszfiús és ez az, ami igazán megfogott benne.Természetesen a kedvenceim között az első helyen áll és nem is vagyok hajlandó letaszítani onnan!

Az első helyeken férfi hírességek találhatók.Nagyon szeretem a női színészeket és énekeseket is, de most nálam a fiúk viszik a prímet!

Mindez idáig abban a hitbe éltem, hogy a "Ben Barnes-Tom Beck-Orlando Bloom-sorrenden" semmi, illetve senki nem fog változtatni. Na ekkorát nagyon régen tévedtem. Hát elmesélem, hogyan kezdődött. Egy szép nyári napon semmi dolgom nem akadt. Minden jó sorozat leállt, nyáriszünetre, semmi jó filmet nem adtak, így kis buksimba ötlött, hogy bele kéne nézni a sherlock című angol drámasorozatba. Így is tettem. Úgy a 7-dik percben egy hullászsákon át kandikált bele egyenesen a kamerába ez az ember az ő gyönyörű zöldeskék szemeivel. Azonnal megolvadt a szívem. De azonnal meg is szakadt, amikor alig 2 nap alatt befejeztem mindkét évadot. Istenem, imádom! Benedict Cumberbatch egyszerűen... Ő EGY SZÍNÉSZ!!! Helyesbítek Ő A SZÍNÉSZ!!! A Suszter, szabó, baka, kémben is nagyon tetszett, meg a másik Boleyn lányban, a Star Treket, meg a Hobbitot még meglátjuk, de benne soha nem fogok csalódni! :D És mindezek mellett kifogástalanul énekel és vezet! :D

Akkor most most következzék a Cobra 11 rajongók álompasija, Ben Jager (nincs umlautos "á"xD) alias Tom Beck! Nagyon szeretem, mind színész, mind énekes, mind "civil" ember. Nagyon szeretem a Superficial Animal című albumát. Annyira megnyugtató hangja van.. :) Hát neki a vezetési technikáin még javítani kellene, de ez nem tartana vissza attól, hogy rábízzam az életem egy fuvar (vagy akár több) erejéig... Szerintem Semir-nek ő az eddigi legjobb (és talán legtartósabbxD) társa. Eléggé elkeseredtem, amikor megtudtam, hogy kiírják a sorozatból! :'( De ne ölnék meg, csak mittudomén áthelyeznék vagy valami stílusos kiírást csinálnának! Miért kell mindig kinyírni a jó pasikat! Ez igazságtalanság!!!

Attól, hogy most lecsúszott a dobogóról, meg kell említenem Orlando Bloomot is, mivel igencsak kedves emlékek fűznek hozzá. Például ő volt az első férfi színész aki nagyon tetszett (igen még Ben Barnes előtt:P). A Karib-tenger kalózaiban láttam először, majd a Gyűrűk Urában, amiben nagyon-nagyon megfogott a játéka. Szerintem ő ideális választás volt Legolas szerepére. A Mennyei királyságban is szerettem, bár ott annyira nem tetszett, nem tudom miért...ja és persze kifogástalanul szerepelt a Három testőr 2011-es feldolgozásában, mint Buckingham herceg!AHW*-* A Hobbit 2. Smaug Pusztaságát már nagyon várom! Kíváncsi vagyok milyen lesz benne, bár a trailer alapján állati lesz már megint...:D

 

További kedvenceim:

Ioan Gruffudd, Chris Hemsworth, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bradley Cooper, Johnny Depp, Robert Downey Jr., Josh Duhamel, Chen Kun, Nathan Fillion, Christian Bale, Alex Pettyfer, Adam Garcia, Chris Evans, Keira Knightley, Jackson Rathbone, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Hugh Jackman, Tom Cruise, Emma Watson, Augustus Prew, Travis Van Winkle, Luke Evans, Chris Evans, Gary Oldman, Phobe Tonkin, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Clair Holt, Emilia Clarke, Sophie Turner, Peter Dinklage stb...

Zene:

"A zenédben, az érzéseidet kell kiárusítanod!"-Matthew James Bellamy

Szüleim szerint jó ízlésem van zenében.Nem ragaszkodom egy kötött műfajhoz.Jöhet bármi, csak az a bármi JÓ legyek.Egy zene akkor jó, ha libabőrös lesz tőle a kezem.Mostanában egyre jobban érdeklődök a filmzene iránt, ami szerintem a filmek egyik meghatározó eleme.Ha nincs zene, akkor nem tudod magad belelélni a történetbe.Az én szemszögemből leglábbis így van.Most viszont énekesekre térnék rá.Íme a kedvenceim:

Az előző profilomon is említettem Eric Saadet.Ő most sem maradhat ki, ugyanis imádom a hangját.Szerintem az Eurovisiont simán megnyerhette volna, mert a Popular száma talán az egyik legjobb volt a 2011-es szériában.Bár Wolf Kati is odatette magát, de Ericnek a száma mindenhogyan vitt mindent, legalábbis itt nálam.Azóta megjelenő és azelőtt megjelenő számai is nagyon a szívemhez nőttek, mert szeretem a szerelmes számokat és természetesen a bulizós nóták is elmennek.Igaz még nem hallgattam meg a legutóbbi nagy albumát, de készülök rá, hogy minél hamarabb azt is meghallgassam, és természetesen alig várom, hogy a következőt is kiadja!

Az ő megismerésüket mint már a régi profilomon említettem egy barátnőmnek köszönhetem.Igazából régen fogalmam sem volt mi az a 30 Seconds to Mars.Mára már szinte az összes számukat ismerem és természetesen szeretem.Kár, hogy nem mehettem el tavaly a Volt fesztiválra, pedig esélyem volt rá, hogy ellátogathatok oda.Már késő bánat!A kedvenc számom tőlük a Closer to the Edge, de az összeset szívesen meghallgatom.Ha rockos hangulatom van, rájuk 100%-ig számíthatok.Kár, hogy ők ilyen kevés albumot adnak ki!Reménykedek benne, hogy az idén is ellátogatnak majd hozzánk!Akkor talán el is jutok a koncertjükre!

Az apukám szeretette meg velem a Guns'N'Rosest.Először ügyet sem vetettem arra, hogy mit hallgat néha a kocsiban.Amikor egyszer ketten mentünk fel Pestre, akkor hallottam meg a You Could Be Mine című számukat és döbbentem rá, hogy ez nem is olyan rossz, sőt egyszerűen fantasztikus!Axl Rose hangja maga a rock.Ez az amit a mai zenéből hiányolok.Vannak, akik lenéznek, hogy ilyen "1000 éves zenét" hallgatok, de nem!Ez a zene nem pedig az a nyáladdzás, amit egy-két mai tinisztár intenzíven végez a színpadon!Annyi biztos, hogy azok a sztárok soha nem fognak az ő nyomukba lépni, sőt meg sem fogják közelíteni ezt a sikeres és híres bandát!Rock'N'Roll!!!!!!!

Ezt a nőt egyszerűen imádom!Soha életemben nem hallottam, olyan tiszta hangot mint az övé.A számai rendkívül szívhez szólóak és lágyak.Sokszor, amikor fáradt vagyok vagy szomorú, Enyát hallagatom és megnyugszom.Néha kisírom magam, de az nem baj.Hozzá fogható énekesnő soha nem volt és nem is lesz.A kedvenc számom tőle a A Day without Rain!Mivel zongorázok ezt már megtanultam és a család kedvencévé vált.Gyönyörű!Egyszerűen el nem tudom képzelni mit esznek a mai éneksenőkön.Egyik sem közelíti meg még csak egy kicsit sem ezt a hölgyet.Azt sem értem miért mondják Céline Diont a "királynőnek"(igen van aki így nevezi), amikor ő sokkal tehetségesebb!!!

További kedvencek:

Omega, Scorpions, Metallica, Vastag tesók, Tankcsapda, Tarány Tamás, AC/DC, Adele, Leona Lewis, Avicii, Skrillex, Beyoncé, Céline Dion, Kelly Clarkson, Shakira, Enrique Iglesias, Pitbull, Andrea Boccelli, Tom Beck, stb...

Filmzene:

Mint említettem szeretem a filmzenét.Ezen a téren szeretnék kiemelni néhány zeneszerzőt, akik megérdemelták a díjaka, nevezéseket és büszkék lehetnek rájuk a világ bármely pontján:

Egyszerűen zseniális, amit ez az ember ír.Minden egyes hang elrepít egy másik világba.Ha már megnézek egy filmet és hallgatom a zenéjét sokszor hamar rájövök, hogy bizony ez a zseniélis ember komponálta hozzá a zenét.100 százalékosan megérdemelte az Oscar-díjat és az elkövetkezendő filmek zenei díjait is megfogja.Tőle nincs olyan zene, ami ne lenne jó!Mindent olyan összhangba tud hozni, hogy az hihetetlen.Mit nem adnék érte, ha egyszer fele annyira lennék sikeres mint ő!Példaképem és mesterem, akitől bármikor szívesen vennék órákat!Ja igen, ő Hans Zimmer!

Howard Shore a másik zeneszerző, aki mndig a maximumot hozza ki a műveiből.Az Oscar-díj a legkevesebb, amit ez az ember kaphat.Minden zeneszerzőnem megvannak a sajátosságai.Az ő zenéjében is benne van egy olyan csengés, akkord vagy akármi, amiről tudni lehet, hogy igen ezt a zenét Howard Shore írta.Szerintem egy zeneszerző művének majdnem olyan fontos szerepe van a filmben mint a történetnek.Bele sem tudnék gondolni, ha nem lenne filmzene.Szerintem ettől lesz izgalmas egy film!Howard Shore egy zseni, akárcsak a többi zeneszerző!

Könyv

"Jó írás olvasása közben megáll körülötted a világ!"-Polgár Ernő

Igen én is szeretek olvasni.Szerintem egy könyv van olyan jó mint egy film.Persze embere válogatja, de ez így van.Én egy könyvbe bele tudom élni magam és ez a legfontosabb.Ha úgy olvasol egy könyvet, hogy nem is érdekel, akkor mindenre figyelsz csak arra nem, amit írnak.Pedig másként nem érted meg a történetet.Talán ez az oka annak, hogy a diákok fele nme olvassa el a kötelező olvasmányt.Na de kitérek a kedvencekre.

  • L.J. Smith-Vámpírnaplók: Akárcsak a sorozat a könyv is lenyűgöz.Érdekes és izgalmas.
  • Stephenie Meyer-Twilight Saga: Szerintem nagyon jó könyv bár egy kicsit nyálasnak tűnik nekem és, hogy Bella folyton meg akar halni...ettől eltekintve jó!
  • Elizabeth Goudge-Holdhercegnő:Szerintem nagyon aranyos történet.És ahogy le van írva az csodálatos!
  • Christopher Paolini-Eragon: Nem ismertem ezelőtt ezt az írót, viszont amikor a könyvet elolvastam elámultam.Nagyon jó és 15 évesen írt meg egy több mint 500 oldalas fantasyt!Le a kalappal!
  •  J.R.R. Tolkien-A Gyűrűk Ura: Elsősorban azért olvasom, mert a kedvencem.A könyv nagyon izgalmas és olyan furcsa, hogy teljesen úgy írja le Tolkien, mintha ő is része lenne annak a világnak!
  • Richard Castle-Heat Wave-Naked Heat: A Hőhullám és a Meztelen hőség nagyon jó és izgalmas könyvek.És persze Rookban benne lapul nem is túl mélyen Castle személyisége!
  • C.S. Lewis-Narnia Krónikái: Talán először fura, hogy ennyi idősen ilyeneket olvasok, de a történet csodás, magával ragadott! 
  • Margaret Sthol-Kami Garcia- Lenyűgöző teremtmények, Lenyűgöző sötétség- Lenyűgöző káosz: Ez a könyvsorozat egyszerűen fantasztikus! A szerzők olyan szépen és meghitten írják le Lena és Ethan kapcsolatát, ahogy eddig még sehol sem olvastam! Egy teljesen másik világ tárul a szemem elé, amikor ezt a könyvet olvasom! Csodálatos!
  • George R.R, Martin- Trónok harca: Igen, még csak az első részt olvastam el belőle, de már rajta vagyok a másodikon is! Az első elég mély nyomokat hagyott bennem! Mindent olyan részletességgel, olyan pontossággal ír le Martin, hogy nem tudom magam, nem beleképzelni a történetben!

I HATE SOME THINGS

Jajj hát elérkeztünk ide is!Akkor kezdem a beszámolómat!Nagyon idegesítő tud lenni, ha egy "FAN" akkor is megvédi a kedvencét, ha valamit tényleg elszúrt.Persze ez természetes, hogy kiáll érte, de amikor még okoskodnak is mellé na azt UTÁLOM!!!Én sem ma jöttem le a szélvédőről, ismerem a mostani Cölöböket és azt ami ma "TRENDI"!Íme a bizonyíték:

  • Diseny Channel: Bevallom anno és is szerettem a Disney csatornát.Amikor még elviselhető volt a műsor kb. 3-4 éve.Aztán szépen bemutatták, hogy a sz*rból is lehet várat építeni.Hány milliót is zsebelnek be naponta???A húgom is nézi a Disneyt és feláll a szőr a hátamon, amikor a közelében vagyok!Szegény Walt Disney forog a sírjában, amiért ezt tették a nevével!Mi ez amit adnak???Egy nagy nulla!És amikor 16 17 évesek is ezt nézik, akkor már elgondolkodok rajta, hogy most én vagyok az egyetlne épelméjű ember, vagy én vagyok hülye?Szóval nem tűröm el semmi szín alatt ezt a csatornát, csak, hogy finom és nőies maradjak!Rohadjon ki a lelkem, ha ilyet nézek!
  • Justin Bieber, SP, Fluor stb...: Aki ilyet hallgat az nem ismeri igazán a zenét!Ez nem éneklés amit ezek művelnek!Amikor majd 1 DB TISZTA HANGOT ki tudnak énekelni, majd, akkor nevezhetik magukat énekesnek rappernek, avgy akárminek is hívják őket, de addig nem!Szóval, ha valaki a mi házunkban ehhez hasonló zenét hallgatna, akkor valószínűleg fenn a padláson lógnék, apám nadrágkötőjére felkötve!!!!
  • Selena Gomez, Rebecca Balck stb...: Hát igen!Nem fér a fejembe, hogyan sikerült ezeket előkotorni!Selenát még meghallgatom nyafogás nélkül, de ha ezt a Rebecca Blacket meghallom azt kívánom, bár süketen születtem volna, vagy jobb hallást kívánok a rajongóinak!
  • Való Világ, Megasztár, Éjjel-nappal Bukarest... akaom mondani Budapest: Szeretem az X-Faktort, mert ott legalább itt-ott feltűnik egy TEHETSÉG!De ez a Megasztár olyan szinten értékelhetetlen, hogy arra nincsenek szavak!Én az oda kiálló énekesek helyében (persze van aki jól énekel ott is 1-2) elásnám magam!A Való Világ egy primitív "szórakoztató" valóságshow, ahova olyan emberek jelentkeznek, akik azt hiszik, hogy fél évig bezárva egy kalitkába jobb lesz nekik és ismertté válnak!Hát szánalmas! Az Éjjel-nappal Budapest pedig... inkább hagyjuk, mert még a végén idegzsábát kapok!
  • One Direction: Jajj hát elértünk a kis aranyoskákhoz!Nem mondom, hogy rettenetes, mert elviselhető, de néhány rajongójuk olyan hogyis mondjam primitív, hogy az már felháborító.Ahogy nézegetem a cikkek alatt a kommenteket és ahogy okoskodnak!Azzal nincs baj ha szereti, az engem nem érint, de NE KÉNYSZERÍTSE RÁ MÁSOKRA, HOGY RAJONGJANAK UTÁNUK!!!Szóval engem meg ne kérjenek arra, hogy lájkoljak ilyen-olyan 1D-s oldalt, mert olyat mondok, hogy azért élve elégetnek!
  • Eredeti amerikai horror szutyok: Na igen, írtam, hogy kitérek erre a filmkategóriára. Azért gondoltam, hogy írok erről, mert nagyon idegesítenek a horror filmek, főleg ezek a mai amerikai szutykok! Komolyan megcsinálnak egy horrorfilm sorozatot, de mindegyik rész gyakorlatilag ugyanazt taglalja! Lehet, hogy csak azért vagyok ilyen, mert én a véres, hideg vérrel gyilkolós horrortól bealszok! Ha egy igazán ijesztő filmet akarok nézni bekapcsolok egy sci-fit vagy mit tudom én mit, vagy egy norvég horrort, bár azok sem nyerték el a tetszésemet! Ellenben a horror vígjátékokkal, amiknek egy jó része hatalmas, még jobb mint egy "normál horror"! :D

Na ennyi volt, remélem túléltétek ezt a részt!Annyi kérésem viszont van, hogy ne kommentáljátok főleg ne úgy, ahogy szokták a rajongók, hogy mert ilyen olyan hülye vagyok, hogy nem nézem/hallgatom ezt!Tartsa meg magának!Tiszteletben tartom, hogy szereti, de engem ne emésszen ezzel!Köszönöm!

Szeretnék köszönetet mondani néhány embernek:

Bakocsengének, mert mindig mellettem áll!

Loca77-nek, mert mindig kisegít!

Tina9612-nek, Stella_estrella-nak Nataa12-nek és PetSal-nak, és i.Tuli-nak azokért a nagyon jó beszélgetésekért!

House of Wax-nak az avatarokat és a segítséget!

Köszönöm!:)

Adatlapokról csak annyit, hogy szívesen cserélek, de csak kedvencre!Amiket én készítettem pl.: Patrick Doyle, Celtic Woman tagjai és a lapjaim háromnegyede azokat csak olyan kedvencre cserélek aki benne vsan legalább a top 50emben!Nem cserélem Richard Claydermannt, Howard Shoret, Juliet Stevensont, és Travis Van Winklet.

Szavazatok mindenképpen visszamennek és általában a jelölések is!De kérlek ha törölsz ÍRD LE, hogy miért!

Köszi hogy benéztél!És elolvastad, már ha elolvastad! 

Ja és csak úgy a végére: Winter is coming! :D

2013.június 18.

 

                                                                   

Kedvenc sztárok

1 Ben Barnes
2 Benedict Cumberbatch
3 Tom Hiddleston
4 Tom Beck
5 Orlando Bloom
6 Chris Hemsworth
7 David Tennant
8 Ian Somerhalder
9 Torrance Coombs
10 Daniel Gillies
11 Luke Evans
12 Karl Urban
13 Joseph Morgan
14 Ioan Gruffudd
15 Tom Mison
további kedvencek

Randomképek

Elizabeth Swann.jpg
ben.jpg
eric.jpg
jack.jpg

Barátok

Denali
Denali

detective

Tomforever
Tomforever

♥Sherlock♥

andiehoney
andiehoney

új tag

Barbii
Barbii

visszatérő vendég

Üzenőfal

RescueGirl11 Szia ! Szavaztam,nagyon jo a profilod ! :)

2015.11.01. 10:10

hidasicaszandra Szia!Jelöltem ugye nem baj egyépként klassz profilod van;)

2014.05.02. 19:07

Pocok2001 És ha szereted az igényes zenét (nyilván :)) tudom ajánlani a Nightwish-t. Ez egy finn szimfonikus metál együttes, de nem hörgős (annyira). Nagyon cizellált és kellemes, úgyhogy, ha van kedved nézd meg ;)

2014.04.20. 13:01

Pocok2001 szia, szavaztam és jelöltelek, mert szerintem eléggé hasonlít az ízlésünk (egy kicsit zene, de gőleg a filmek terén, és persze Hollywood Hírügynöksééééég!!!!!!) :))

2014.04.20. 13:01

hidasicaszandra Szia szavaztam azért mert aranyos a profilod;)

2014.02.10. 15:03