Starity

dolores2 profilja

dolores2 white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1990. február 03.
  • Lakhely
  • Komárom-Esztergom megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás.röplabda,tánc ,zene,modellkedés
  • Zenei stílusom
  • rnb,pop,hip-hop
  • Imádom
  • Imádok sportolni, ez a lételemem. Ez mellett olvasni is nagyon szeretek, leginkább vámpíros könyveket! Amiket még imádok: a kutyáimat,a családomat, a zenét, a bulikat, a barátaimat, a filmeket és ha kajáról van szó akkor a dinnye jöhet minden mennyiségben
  • Utálom
  • Az okoskodó és a műmájer embereket ki nem állhatom!!

...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...

dolores2
Utoljára aktív: 2012.08.29. 15:03Státusz módosítva: 2011.07.17. 16:04

Mi újság nála?

2012.08.24. 12:12dolores2 új kedvence Leighton Meester

2012.08.24. 12:12dolores2 új kedvence Ed Westwick

2012.06.18. 12:12dolores2 új kedvence Rubint Réka

2011.10.12. 17:05dolores2 új kedvence Kocsis Tibor

2011.10.10. 17:05dolores2 új kedvence Malek Miklós

Bemutatkozás


 






Nos én egy 21 éves Komárom-esztergom megyei lány vagyok.Mint ahogy azt láthatod a nevem Dolores, és ez nem vicc és a szüleim sem egy szappanopera hősről neveztek el csak úgy divatból ( sokan ezt gondolják). Tehát ennek oka,hogy édesanyám olasz és olaszországban is születtem, de már egészen kicsi korom óta itt élek Magyarországon és ezt is tekintem az otthonomnak. Leggyakrabban Dodo-nak vagy Dodi-nak becéznek, ez mégsem olyan hosszú és idegen!:)Ennyit a nevemről. Általában véve kedves, barátságos és nyugodt lány vagyok, nem keresem a konfliktusokat sőt kifejezetten kerülöm őket. Ritkán tudnak kihozni a sodromból,hiszen elég jól kezelem a konfliktus helyzeteket,szépen nyugodtan elmondom a véleményemet, és ha kell akkor szívesen elküldöm melegebb éghajlatra az illetőt, persze ezt is kultúrált módon.Azonban ha valakinek mégis sikerül kiakasztania az garantáltan nem köszöni meg amit kap....szerencsére ez ritkán fordul elő!! :) 

Nagyon fontos szerepet játszik az életemben a sport, imádok sportolni!!És nem csak azért,hogy jól nézzek ki, hanem egyszerűen csak jól esik. Már óvodában elkezdtem táncolni ,aztán mikor gimibe kerültem abba kellett hagynom mert nem lett volna rá időm! Közrendvédelmi Gimibe jártam, tehát heti 4 tesi órám volt,  heti 2 karate edzés és az első két évben úszni is jártunk heti egyszer dupla órában! Mikor az úszásnak vége lett, harmadiktól elkezdtem röplabdázni és ez lett az igazi szerelmem!! Ebből ki lehet venni,hogy egy kicsit hiperaktív vagyok, ezért sokan meglepődnek azon,hogy imádok olvasni, mivel szerintük ez a két dolog nem nagyon fér össze. Pedíg nálam összefér...ez a hóbortom pedíg a gimnázium után kezdősőtt, mikor elkezdtem Győrbe egyetemre járni. Bejárós vagyok, tehát összesen napi 3 órát utazok. Eleinte nem nagyon tudtam mit kezdeni magammal,zenét hallgattam, rejtvényt fejtettem de egyik sem volt az igazi. Egyszer anyukám mondta,hogy vigyek magammal egy könyvet, mondanom se kell,hogy nem nagyon akaródzott(életemben egyetlen egy könyvet olvastam, és az is kötelező volt)de végülis elvittem. Innentől kezdve egyre jobban szerettem olvasni!! Ezért lenne egy tanácsom a fiatalabbaknak, akik elég nagy többségben vannak itt: Ne féljetek az olvasástól, csak annyi a titka az egésznek,hogy megkell találni azt a területet ami érdekel és garantáltan nem tudod majd letenni azt a bizonyos könyvet!! Én leginkább a vámpíros, misztikus könyveket szeretem ami megvan spkékelve egy kis romantikával mint pl: az alkonyat, inni és élni hagyni, a fekete tőr testvériség,vámpírnaplók,kate és bones vámpírvadász sorozat, angyalvér. Persze nem csak ezekre vagyok vevő. Imádom más országok kultúráját, történetét,főleg a keleti kultúra érdekel Na jó hagyjuk a könyveket, mert még kb 100 oldalt tudnék írni erről.:)

A könyvek kapcsán megemlítettem az egyetemet.Mint azt már írtam Győrbe járok, Andragógia szakra, ami egész pontosan felnőtt oktatást jelent ( de azt hozzá teszem a felnőtt oktatáshoz konkrétan semmi köze, tehát nem tanár leszek vagy ilyesmi) Ha minden jól megy akkor jövőre végzek művelődészervező és személyügyi szervező szakon,egész pontosan pedíg rendezvény szervező szeretnék lenni, addíg viszont össze kell még kaparnom egy nyelvvizsgát! Ezért mostanában egy kicsit kiszorult az  életemből a sport és az olvasás, mivel jelenleg a diploma a legfontosabb. Ja igen erről eszembe jutott még egy fontos tulajdonságom, ha valamit el kezdek azt be is fejezem és mindíg a legjobb eredményre törekszek, nagyon ambíciózus vagyok és egy kicsit maximalista is! Na de nem akrom ám magam tökéletenek beállítani, van jó pár rossz tulajdonságom is. Pl: nagyon makacs vagyok, és türelmetlen,hajlamos vagyok első látásból megítélni embereket( annak ellenére,hogy már sokszor bebizonyosodott,hogy nem kéne)nem vagyok egy határozott típus, sokszor döntésképtelen vagyok, és ami a legjobban zavar saját magamban,hogy nagyon érzékeny vagyok( amit próbálok elrejteni és keménynek mutatni magam)!!

Most írok egy kicsit azokról akiket/amiket szeretek, és akiket nem.A filmek és a zene előtt megemlíteném azt is,hogy imádom a divatot, a ruhákat, a kiegészítőket és imádok sminkelni is. Tervezem is,hogy az egyetem befejeztével elvégzem egy smink tanfolyamot is. Röviden ennyit erről.Színészek közül a kedvenceim Jennifer Aniston,Jessica Alba, Gerard Buttler,Can Gigandet, Ryan Reynolds, Johnny Depp.A  Disney féle "tehetségek" kíméljenek!! Zenével kapcsolatban Beyonce, Rihanna az örök kedvenceim, de szeretem Lady Gaga , David Guetta,Justin Timberlake,Lil Wayne és Nicki Minay zenéjét. Leginkább tehát az r&b, hip-hop és a pop zenét szeretem.Ki nem állhatom ezeket az "összerakott sztárokat" ezekbe beletartozik az összes Disney gyerek, Justin Bieber és hogy a magyarok közül is említsek párat Sp, MM, Barbie meg a hasonló emberkék. Úgyhogy akik ezeket a "sztárokat" istenítik,jobb ha nem is keresik a társaságomat!! Előre is köszi!!  Végül jöhetnek a filmek és sorozatok. Hát bekell valljam sajnos Barátok közt függő vagyok már nagyon rég, ezenkívűl szeretem a vámpírnaplókat, a sex és new yorkot, a születettfeleségeket,  a Rubit, ezeken kívűl a való világot és az éden hotelt is szeretem. Rengetek olyan film van amit szeretek, nincsen kedvencem, de vannak kiemelkedőek. Ilyen a Másnaposok, a Transformers, Marley és én, Avatar,Sex és New york, Séta a múltban, Halálsoron,A hetedik, A megérzés......remélem nem hagytam ki semmit. ja és minden mesét imádok,de a kedvencem az Ariel!! Imádom!!

Minden tiszteletem a tiéd és köszi ha a végére értél!! Csók

Kedvenc sztárok

1 Rácz Béla
2 Cam Gigandet
3 Beyoncé
4 Rihanna
5 Taylor Lautner
6 Johnny Depp
7 Justin Timberlake
8 Ryan Reynolds
9 Lady Gaga
10 Jessica Alba
11 Jennifer Aniston
12 Bárbara Mori
13 Gerard Butler
14 Ami James
15 Chris Nunez
16 Jenson Button
17 Nicki Minaj
18 Jake Gyllenhaal
19 Baricz Gergő
20 Varjú René
21 Malek Miklós
22 Kocsis Tibor
23 Rubint Réka
24 Ed Westwick
25 Leighton Meester
további kedvencek

Randomképek

382.jpg
223.jpg
338.jpg
339.jpg

Barátok

Rihanna100
Rihanna100

új tag

Bot Kriszti
Bot Kriszti

új tag

ashleydark
ashleydark

visszatérő vendég

Üzenőfal

Carmen013 Boldog Születésnapot! :)

2016.02.03. 17:05