Starity

Selz1992 profilja

Selz1992 yellow red blue blue blue yellow  
 • Csatlakozott
 • 2011. július 20.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • leighade™
 • Születési idő
 • április 04.
 • Lakhely
 • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
 • Weblapom
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Jade Thirlwall Lili Reinhart Leigh-Anne Pinnock Perrie Edwards Jesy Nelson Cole Sprouse Camila Mendes K.J. Apa

" I'm still here bitches. And I know everything. -A "

Selz1992
Utoljára aktív: Ma, 14:58Státusz módosítva: 2017.08.14. 17:05

Bemutatkozás

 


   

 La noche está para un reggaetón lento, de esos que no se bailan hace tiempo 

 
Üdvözöllek a profilomon! Egy átlagos tizenhat éves lány vagyok, a nevemet nem szeretem, ezért nem is kívánom megosztani. Szeretek utazni, és minden álmom, hogy több nagyvárosba is eljussak, de legfőbb álmom London. Emelett szeretek táncolni is, sorozatokat nézni és zenét hallgatni. Én magam egy kisvárosban töltöm mindennapjaim, kivéve iskola időben, mivel kollégista vagyok egy nagyvárosban. Mindig is vágytam a nagyobb városokba, a falusi és kisvárosi élet számomra elég unalmas, hiszen nem lehet itt semmit csinálni. Most kicsit rátérnék a kedvenceimre. A legnagyobb kedvenceim, a csodálatos Little Mix, akikről később még bővebben is fogok beszélni. Mint már említettem, imádok sorozatokat nézni, jó néhány sorozatot megnéztem már, illetve folyamatosan nézem őket. A két legnagyobb favorit a Pretty Little Liars, aminek bár sajnos vége, mindig is az egyik legkedvesebb sorozat marad számomra. A másik pedig a Riverdale, amit még csak pár hónapja nézek, de ennyi idő bőven elég volt, hogy beleszeressek. Ezeken kívül még pár sorozatot említenék meg: The 100, Teen Wolf, Gossip Girl, The Originals. Zenei területen mindenféle előadót hallgatok, műfajba viszont a pop áll hozzám a legközelebb. Kedvenc lánybandán mellett nagyon szeretem Shawn Mendest, és még nagyon sok előadót, akit egyesével nem sorolnék fel. 

 


Jade Amelia Thirlwall és Lili Pauline Reinhart. A két legcsodálatosabb név számomra, a két legcsodálatosabb személy az életemben. Mindkettőjükre egyformán felnézek, és büszke vagyok rájuk. Különbözőek, de számomra mégis egyformán fontosak. Először is Jade. A legtehetségesebb énekesnő, akire már 2013 óta felnézek. Emellett nagyon jó táncos és egy csodálatos ember. Imádom a mosolyát, a nevetését, az akcentusát, az alakját, mindenét. De legfőképpen, hogy ilyen jó ember. Bátran kiáll másokért, támogatja a melegeket, transzvesztitákat és nem fél kimondani a véleményét. Jó szívű, adakozik, kórházakat, iskolákat látogat. Csodálatos példakép mindenki számára. Nincs elszállva magától, egy rendkívül kedves, aranyos lány. Imádom a vicceit és a humorát. Ráadásul egy különleges szépség. Imádom az arcszerkezetét, olyan különleges arcvonásai vannak. Gyönyörűséges, azok a szemek, a haja, a mosolya. Minden tökéletes rajta. Most jöjjön Lili. A legjobb színésznő. Sajnos őt nem ismerem olyan régóta, 2017. áprilisában ismertem meg. De ez a pár hónap elég volt, hogy amennyire lehetséges, közel kerüljön a szívemhez. Fokozatosan növekedett a szeretetem iránta, augusztusra pedig már kimondtam: igenis példaképként tekintek rá. Nem csak azt imádom, ahogy színészkedik, hanem a hangját is. Egyszerűen csodálatos, angyali és olyan kellemes hallgatni. És természetesen ő is csodálatos ember. Nem láttam még személyt, aki a hírnév ellenére is ennyire két lábbal a földön járna. Egy természetes szépség, a mosolya pedig a legszebb az egész világon. Irigylésre méltó alakja van. Mindkettőjüket imádom, és támogatni fogom őket a végsőkig. Drága Jade és Lili, köszönök mindent! 

  

http://kephost.com/images/2017/08/22/Logomakr_6eaoGH.png

2012-ben ismertem meg a Little Mix nevű bandát. Rajongójukká viszont csak 2013. áprilisában váltam. Már első pillanattól fogva megtetszett a zenéjük, amit legelőször hallottam, a Wings még 2012. végén, azonban akkor még nagyon el voltam foglalva a One Directionnel és nem is gondoltam, hogy ennyire sokat fognak nekem jelenteni valaha ezek a lányok. Aztán azon az áprilisi napon a Youtube-ot böngésztem, és szembejött velem ismét a Wings. Ismét meghallgattam, de itt nem áltam meg, sorba jöttek a dalok, a How Ya Doin', a DNA, a Change Your Life. Aztán megnéztem a Starity profiljukat és igen, talán ekkor szerettem meg őket. Elsőre Jade volt a favorit, és Perrie, nagy sajnálatomra akkor még Leighvel és Jesyvel nem is nagyon foglalkoztam. De ahogy teltek a hónapok mindannyian a szívemhez nőttek. Tűkön ülve vártam a Salute albumot, és mikor kijött egyszerűen imádtam. Aztán ugyanez a Get Weirddel és a Glory Daysszel is. Napról napra egyre jobban imádom őket, és egyszerűen nem is tudom hogy lehet valakiket ennyire szeretni. Ezek a lányok annyira alulértékeltek, és sokkal, de sokkal több rajongót érdemelnének. Tehetségesek, ó de még mennyire. A hangjuk élőben is olyan, mint a felvételeken, és azok a show-k, amit lenyomnak, a koreográfia, a vizuális elemek, a táncosok, minden olyan csodálatos, Alig várom, hogy élőben is láthassam őket. Emellett pedig a világ legaranyosabb lényei, egy rossz szót nem lehet rájuk mondani. Örülük, hogy most már nagyobb önbizalommal rendelkeznek és nem félnek megmutatni tökéletes alakjukat. Nem érdekel mit csinálnak, én mindig mellettük fogok állni, és támogatom őket. Nem tudom elképzelni az életemet nélkülük, mindig az életem részei lesznek. Egyszerűen, megnézek egy interjút, egy klipet, egy fellépést és sokkal jobb kedvem lesz. Tőlük nyerem az önbizalmam és miattuk tudok kiállni magamért. Náluk nagyszerűbb embereket keveset ismerek, sajnálom, hogy sokan nem látnak túl a felszínen. Nem ismerik őket, és úgy ítélik el őket. Pedig nem lehet nem szeretni őket. Ők a legbiztosabb pontok az életemben, és ez nem fog változni. Little Mix always & forever ❤

   


Sosem gondoltam volna, hogy a Pretty Little Liars után lesz még egy olyan cast, akik ennyire közel fognak kerülni hozzám. És mégis. A sorozatot még csak április közepén kezdtem el nézni, de már most a legnagyobb kedvencemmé vált. Nagyon örülök, hogy még az első évadnál megtaláltam a sorozatot, hiszen így minél több időt lehetek velük. A színészek az elején még csak pár emberke volt, akiket néztem és szimpatizáltam velük, mostanra viszont már egytől egyig imádom őket. Csodálatos embereket ismerhettem meg a személyükben, amiért hálás vagyok. És ezt nem csak a leghíresebb, főbb színészekre értem. Hiszen mellettük a kisebb figyelmet kapó szereplők és színészek is csodálatosak. Most írnék róluk néhány szót. Lili Reinhart. A csodálatos hercegnőm, akit ma már kedvenc színésznőmnek tartok. Csodálatos személyiség, erős, gyönyörű nő. Cole Sprouse. A szerelmem, és plátói férjem. Már több, mint 10 éve ismerem, és annyira örülök, hogy visszatért az életembe. Camila Mendes. Egy aranyos, kedves lány, aki előtt még nagy karrier áll. Gynyörűszép, karakteres arca van. K.J. Apa. A kis vörös szívtipró. Csodálatos ember, akinek imádom az akcentusát. Madelaine Petsch. Hihetetlenül jó színésznő, aranyos, kedves. Egyszerűen nem értem, hogy lehet valaki ilyen gyönyörű, az alakja pedig bombasztikus. Casey Cott. Humoros, kedves és helyes. Nagyon jó színész, sajnálom, hogy kevesebbett kap a reflektorfényből. Asleigh Murray. A kedvenc cicusom. Nagyon szeretem a stílusát, a hangját. Nagyon vagány és aranyos csajszi. Hayley Law és Asha Bromfield. Csodálatos a hangjuk, aranyosak, gyönyörűek. Sajnálom, hogy nem mutathatják meg többet a tehetségüket. Igen, még rengetegen vannak, de szerintem a további részletezéseimre senki sem kíváncsi:D Egy szó, mint száz, imádom őket, mindannyian csodálatosak, tehetségesek és imádnivalóak. 

 

 

Hát, elérkeztünk csodálatos profilom végére. Remélem tetszett, ha nem akkor ez van. A szabályokról annyit, hogy csak úgy ne jelölj barátnak, nem vagyok barátgyűjtő, akik a barátaim között találhatóak, nem véletlenül vannak ott. Bár ezt a szabályt, ahogy észrevettem nem sokan tarották be, így letiltottam ezt a funkciót. Ne kérj ingyen lapokat, nagyrészt a kedvenceimet szerkesztem, ha valakiről lemondok mindig jelzem. A lapjaimat viszom cserélem, ha érdekel valaki dobj meg egy üzivel, nem harapok. Ha esetleg bármi hibát vélsz felfedezni a lapjaimban, azt is kérlek nekem jelezd. Szívesen ismerkedek, de nincs szükségem 10-11 évesek nyáladzására, szóval kérlek ettől kíméljetek. A legnagyobb kedvenceimért harapok, szóval, ha teheted ne a közelembe szídd őket. A szavazatokat köszönöm, a legtöbb esetben visszamegy. Nos, ennyi lettem volna.