Starity

kuszkusz4ever profilja

kuszkusz4ever white white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • január 05.
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Zenei stílusom
  • rock, alternatív, punk

twist and shout

kuszkusz4ever
Utoljára aktív: 2013.12.29. 19:07Státusz módosítva: 2013.03.29. 12:12

Mi újság nála?

2013.11.21. 22:10kuszkusz4ever új kedvence Nicholas Hoult

2013.11.12. 21:09kuszkusz4ever új kedvence Pásztor István

2013.08.10. 22:10kuszkusz4ever új kedvence Mika

2013.08.02. 16:04kuszkusz4ever új kedvence Jack Antonoff

2013.08.02. 16:04kuszkusz4ever új kedvence

Bemutatkozás


Légy üdvözölve idegen! Nem tudom, hogy tévedtél ide, de bizonyára volt okod rá. Ha nem bírod a kedvenceimet, nem akarod megismerni őket vagy még csak azt se tudod kik ők (nem csodálkozom, ha így van) nem kell végig olvasnod. Ám ha érdekel akkor sem akarom sokáig rabolni az idődet. Ha van valami kérdésed, szívesen várom az üzenetedet.

Hol is kezdjem. Egy tizenvalahány éves lány vagyok. Idegen társaságban csendes vagyok és visszahúzódó, de ha a barátaimmal vagyok szinte be nem áll a szám. Ja, igen, a barátaim. Imádom őket, mert elfogadnak olyan őrültnek, amilyen vagyok és általában ők is őrültködnek velem.

Imádom a zenét. 8 éves korom óta zongorázom. Majdnem minden stílust képes vagyok hallgatni, de őket szeretem legjobban: Muse, Kaiser Chiefs,  Arctic Monkeys, Lana Del Rey, The Beatles, The Killers, Supernem, U2, 30 Seconds To Mars, The Poster Boy, Maximo Park, Mister Heavenly, Oasis, Kispál és a Borz, The Subways, Florence and the Machine.

Nagy Harry Potter-rajongó vagyok. Akkor szerettem meg, amikor még olvasni se tudtam. Anyukám olvasta nekem az első részeket. Aztán megtanultam olvasni és a többit egyedül olvastam el. Szerintem a könyvek összességében jobban sikerültek, mint a filmek. A negyedik rész például szerintem sokkal jobb is lehetett volna. A harmadikban pedig az időrendnél változtattak "kicsit" a dolgokon. Ezt leszámítva a filmek is jók lettek (főleg az utolsó négy).

Sokat olvasok, de nem állandóan. Szeretem a novellákat, de ugyanúgy a nagyregényeket is.  Kedvenc íróim: Ernest Hemingway, William Shakespeare, Alison Weir, J.D.Salinger.

Általában olyan sorozatokat nézek, amiknek az alapsztorija érdekes. Nemrég kezdtem el nézni az Agymenőket (The Big Bang Theory), de nagyon imádom és gyorsan ’falom’ a részeket. Másik kedvencem a Pretty Little Liars, amit akkor kezdtem nézni, amikor már a második évad ment Amerikában, de hamar behoztam a lemaradásomat. A harmadik kedvenc, bármikor-megnézek-belőle-egy-részt sorozat számomra az Így Jártam Anyátokkal (How I Met Your Mother). Egyszerűen imádom az összes szereplőt, mindegyikőjüknek van olyan tulajdonsága, amit én is magaménak tudhatok. Végezetül jöjjenek azok a sorozatok, amiket még szintúgy szeretek: Glee, Skins, Gossip Girl, Bones, Grace Klinika, Sherlock.

Kedvenc filmjeim röviden: Eredet, Fekete hattyú, Nevem Sam, Rekviem egy álomért, Runaways, 500 nap nyár, 50/50,  Bakancs lista…meg nagyjából az összes Johnny Depp, Woody Allen, Scarlett Johansson film.

Barátok

tothbianka
tothbianka

valhalla

tya04
tya04

Schrödinger macskája

kriszti03
kriszti03

Lannister