Starity

Guardian Angel profilja

Guardian Angel white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1997. november 05.
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • videózás, fotózás, kosárlabda
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jennifer Aniston Bruno Mars Johnny Depp Julia Roberts Ryan Gosling Andrew Garfield Emma Stone Ian Somerhalder

The smile is such spinline, which can right everything :)

Guardian Angel
Utoljára aktív: 2015.07.31. 19:07Státusz módosítva: 2013.10.19. 22:10

Bemutatkozás

 

      WELCOM TO MY WORLD!

Szia, kedves idegen! Most megtudhatsz rólam néhány információt. Ami előtt még tovább olvasnád, el szeretném mondani hogya szavazat mindig visszamegy, de csak akkor jelölj be ha vannak közös kedvenceink vagy érdeklődésünk.


Kedvenc Szinészek


Jennifer Aniston: Ő az a színésznő akit simán nevezek a kedvenc színésznőmnek. Zseniális színésznő és  igazán jó rendező. A jóbarátok című sorozatban elég sokan megismerhették. Jennifer Reachel karakterével belopta magát a szívembe és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Igazán mégis a Kellékfeleség című filmben szeretem meg ahol zseniálisan játszotta Katherine szerepét. Ezeken kívül még olyan zseniális filmekben szerepelt mint az Exférj újratöltve, a Sejtcserés támadás, A minden6ó és a Szakíts, ha bírsz.


Andrew Garfield: Életemben először a Közöségi háló című  filmben láttam. Igazából nem is akartam megnézni ezt a filmet, csak átmentem a barátnőmhöz aki pont ezt nézte. Andrew volt benne a kedvencem, szerintem nagyon jól játszotta Eduardo szerepét, de a kedvenc színészeim közé csak akkor került, amikor megnéztem a Csodálatos pókember című filmet. Nem gondoltam volna, hogy így megfogom szereni ezt a pasit. Egyszerűen zseniálisan játssza Peter Parker karakterét. 

http://data.whicdn.com/images/35535427/tumblr_m96pkaafUj1rb074eo1_500_large.png

Ian Somerhalder: Én is azon lányok közé tartotok akik kábulatába estek a Vámpírnaplók című sorozatnak. Itt ismertem az egyik kedvenc színészemet Ian-t. Nagyon szerettem amikor a sorozat elején a rossz fiút játszotta, aztán ahogy szerelmes lesz kezd egyre inkább jó útra térni. Talán azért szeretem mindent megtenne szerelméért, Elenáért. Zseniálisan játssza Damon szerepét és szerintem ő az egyik leghelyesebb színész is a sorozatban. Nem véletlen, hogy a legkedveltebb színészek között van.


Johnny Depp: Ő az a pasi aki szerintem bármilyen karaktert eltud játszani. Láthattuk a Csokoládéban mint vándor, a Charlie és a csokigyárban mint a csokigyár dilis igazgatója, az Alice Csodaországban mint az őrült kalapos és az Éjsötét árnyékban mint egy vámpír. Legtöbben a Karib tenger kalózaiból ismerik ahol Jack Sparrow szerepét játszotta. Zseniálisan játssza Jack karakterét mind a négy részban. Én is ebben a filmben szeretem meg igazán Johnny-t.

Emma Stone: A Könnyű nőcske sztárját szerintem nem lehet nem szeretni. A két legsikeresebb filmje  az Őrült, dilis, szerelem és a Csodálatos pókember. Mindkét film a kedvenceim közé tartozik és szerintem mindegyikben zseniális volt. Remélem, hogy még sok sikeres filmben megfogja mutatni a tehetségét.

 Julia Roberts: Még kisebb koronba láttam elöször a Micsoda nő című filmben és egyszerűen imádtam. Ő az a a szinésznő, akit első pilantástól kezdve profinak tartottam. Nagyon tehetséges, gyönyörű szép és a mosolyától mindig jó kedvem lesz. Julia öröké a kedvenceim közé fog tartozni. 

 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhOqTRxRKXao8n9aY84rw5H_OnnE0tt3CDt-w6_ZvI-Do_nNxahleqcmzOaw

 Kedvenc énekesek


Britney Spears: Bár sokszor hallunk róla negatív cikkeket és hozzászólásokat én attól még simán mondom, hogy ő az egyik kedvenc énekesnőm. Zseniális hangja van és a számai is nagyon jók. Tény, hogy volt egy időszak az életében amikor rosszra fordultak a dolgok körülötte, de most már úgy látszik, hogy kezd egyenesbe jönni az élete. Ő tényleg egy olyan nő akinek mindenki tudja a nevét.


Bruno Mars: Az egyik legjobb énekes akit valaha hallottam. Nagyon tehetséges és neki tényleg jó hangja van. Amit nagyon szeretek benne az a stílusa. A zenéin is nagyon lehet érezni ezt a könnyű, laza stílust. Tényleg nincs egy száma sem, amit megtudnék unni.

 

Enrique Iglesias: Igazán tehetséges énekes és nagyon helyes. A kedvenc albumom tőle a Euphoria ami egyszerüen zsenális és a kedvenc dalom tőle az I like it amiben Pitbull is szerepel. Az éneklésen kívül szinészkedik is. Szerepelt a Volt egyszer egy Mexikóban amiben Johnny Depp is szerepel. Szerepelt a híres Két pasi meg egy kicsi sorozat egyik részéban és az úgyszintén híres Igy jártam anyátokkal néhány részében.

 

Heincz Gábor: Nála jobb magyar énekest nem ismerek. A zenéi nagyon jók és nem lehet unni őket. Nagyon sajnáltam, amikor nem ő ment ki a 2012es Eurovíyióra. Szerintem vele jobb helyezést is elérhettünk volna. Remélem még lesz pár olyan jó száma, mit a Learning to let go és az Easy loving you.


One Direction


Igen, én is azon lányok közé tartozom akik imádják ezt az öt fiút. Kedvenc számaim tőlük az I Want és a Stole my heart amiket sajnos sokan nem ismarnek, pedig nagyon jó számok. Nem birom az olyan lányokat akik Dirctionernek hívják magukat, amikor csak a What makes you baeutiful-t ismerik. Mindegyikőjüknek van egy stílusa és mind a öt fiút nagyon szeretem, de én legjobban Harry-t kedvelem. Imádom a mosolyát és ahogy megigazítja a haját.  Remélem,hogy ők nem olyan banda lesznek akik szétválnak és egy év mulva már senki sem emlékszik rájuk.

http://data.whicdn.com/images/35709327/tumblr_m999rxlgL81rd6wt7o1_500_large.jpg