Starity

SuZanna7 profilja

SuZanna7  
  • Csatlakozott
  • 2011. szeptember 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1992. szeptember 05.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • munka mellett tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Kirándulás, Verekedés, Zenehallgatás, Rajzolás, Kockulás.
  • Zenei stílusom
  • Rock, Metal, Techno.
  • Imádom
  • Zene. Videojátékok. Más számítógépes játékok.
  • Utálom
  • Közösségi oldalak, felkapott "sztárok", mostani elbaszott tizenéves generáció (tisztelet a kivételnek)

-nincs megadva- Miért? Mert Sajt.

SuZanna7
Utoljára aktív: 2018.07.17. 15:03Státusz módosítva: 2013.11.03. 18:06

Bemutatkozás


Hát, Hello, Idetévedt vendég.


Mint az "lelkes" üdvözlőképemből is látszik, szeretem az Anime-ket. Nagyon anime fan nem vagyok, és ha valaki kirtizálja ezt a műfajt, vagy lemesézi, tegye, nem fogom lenyakazni érte. ^-^ (Vagy de :D)
Közlöm pár kedvencem meg azt is hogy miért szeretem, csak, hogy ez a téma is ki legyen májazva: Another (Jó sztori, sok vér, pszichoizmus, kell ennél több?), Ao No Exorcist (Vicces, Aranyos, Érthető sztori, sajnálom, hogy ilyen rövid), Deadman Wonderland (meg nem tudom mondani miért. Vér van benne és gyilkolás.), Devil May Cry (Vicces és mert a DmC játékot is imádom. Majd erre is kitérek), Hataraku Maou-sama! (Mennyit nevettem rajta te jó ég. Nagyon vicces, és aranyos Anime :3) K-Project (Na, ezt nem tudom megindokolni. Talám mert szép a grafikája, és mert érthető jó sztorija van), Pandora Hearts (Break nagy fazon. Vicces volt mikor idegesen tömte magába a kockacukrot azt mondva "Megölöm! Felnégyelem!" Meg Gil-t is bírom. Nem Tudom miért) Psycho-Pass (Nos név kötelez. Pszichopataság volt benne, bár én végig Makishima-nak drukkoltam. Mert végülis...Igaza volt)

Magamról azt, hogy könnyen ideges leszek, és nehezen nyugszikolok (Ugye Misaki-Chan? :3) Tűrőképességem az általam utált zenészek, műfajok, emberek kedvelőivel szemben elég nagy, csak akkor fog betelni a cérna, és elszakadni a pohár, ha ő utálja azt, amit én szeretek, és nekem vagy előttem mondd rá rosszakat. Na akkor meneküljön, amerre lát, mert nagyon megbánja. De nem vagyok szadista  se pszichopata :3 Bár mondjuk már kiskoromban láttam a Happy Tree Friends-et, így előfordulhat, hogy mégis az vagyok. Sokat mosolygok, és nevetek, de akkor mikor a legjobb barátnőmmel vagyok, akkor olyan dolgokon is képes vagyok nevetni, amin alapjáraton nem.

Mint minden normális ember (Neeeem) én is imádom a zenét. Talán én túlságosan is. Ennyi baj legyen. Mindenfélét meghallgatok, nem csak rock-ot, de az a kedvencem. (Nos igen. Itt eléggé allergiás vagyok arra, ha valaki azzal jön nekem, hogy a rock az szar, és elvont vagyok, meg hogy a JB az 1D meg a dízni sztárok a jók. Persze semmi baj nincs, ha valaki ezeket szereti, de ha nem áradozik nekem róla, felőlem haverok is lehetünk. Semmi akadálya) Kedvenceim: Hollywood Undead, Breaking Benjamin, Linkin Park, Three Days Grace, Thousand Foot Krutch, Skillet, Green Day, Coldplay, Cinema Bizarre, Black Veil Brides. (nincs sorrend, lehet kihagytam valakit, kedvenc sztárok résznél tessék érdeklődni)

Akkor most jönnek a játékok. Huh, hát nem tudom, hogyan írjam le, hogy rövid, tartalmas és érdekes legyen. Sok játékkal játszottam már életemben, Mindenfélével a horrorr-tól kedzve a startégiai-ig, a lövölgözős és ügyességi játékokon át mindennel. Pár kedvenc amit már végigjátszottam (van ahol meg nem tudom mondani melyik részével, mert rég volt): Devil May Cry (4 és 5 vagy DmC) Amnesia (The Dark Descent[Tervezem, hogy a Machine For Pigs-et is]) Tomb Raider (Legend, Anniversary, 2013, Underworld) Assassin's Creed (1, 3, Brotherhood, Revelations) Unreal Tournament (3, 2004) Call Of Duty (megnemmondommelyikrészével) Medal Of Honor (enneksetudommegmondani) Villámcsapás Hadművelet (de szerettem ezt...)
Akkor már azt is leírom, mikkel szeretnék még életemben játszani: Outlast, Ib, Mad Father, The Crooked Man (Megtanultam a There Was A Crooked Man versecskét :3) Witch's House, Penumbra (összes része) AC (azok a részek, amikkel nem játszottam még) DMC (ugyanaz mint az AC-nél) Metro (összes része) FF (Leginkább a 7, és a Crisis Core, de bármelyiknek örülnék) Kingdom Hearts (Erm..Mert sajt XD)

Kedvenc színeim: Kék, Fekete, Piros, Fehér.

Kedvenc Filmjeim: Hellboy, Chihiro Szellemországban, Vándorló Palota, The Road To Eldorado (...)

Kedvenc Sorozataim: Fringe, Merlin, Visszajárók, Hogyan készült, Élet Az Emberek Után (...)

Szeretem a misztikus dolgokat. Kedvenceim: Démon, Angyal, Elf, Sötét Elf, Sárkány, Főnix.

Annyira sötét lelkivilágom azért nincs. Kérem, Őrizzék Meg Pánikjukat, Nyugalomra Semmi Ok.

Szeretek végigjátszásokat nézni különféle játékokról. Kedvenc videósaim: Senshi, Szefi, Grazor, PDP, Cry.

Szabadidőmben a gépezés, vagy zenehallgatás mellett szoktam kirándulni a családommal, várakhoz, megmásszuk a hegyeket/dombokat, és meglátogatjuk a várakat.

 

Köszönöm, hogy benéztél! ^-^


Randomképek

Kedvenc :D
C'mon
Ib (Character)
The Crooked Man
Viola
I Foooound Yooou!

Barátok

Black Emo
Black Emo

visszatérő vendég

Solen
Solen

visszatérő vendég

Viree
Viree

új tag

hang
hang

új tag

Az egyetlen
Az egyetlen

★Sentimentalist -...

kaulitzcsaj
kaulitzcsaj

új tag

Cintus
Cintus

új tag

Meisan
Meisan

∆ spica ∆

Dominica J
Dominica J

Inovel