Starity

Blackbird03 profilja

Blackbird03 yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. szeptember 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • augusztus 12.
  • Kedvenc időtöltéseim
  • fényképezés, zene, barátokkal lógás, sütés-főzés, olvasás,
  • Zenei stílusom
  • jóformán mindenevő vagyok
  • Imádom
  • elismerés, objektivitás, humor, értelmesség, gondolkodás
  • Utálom
  • igazságtalanság, felértékelt én (alaptalanul), rosszindulatúság, megbélyegzés

If you read, you will know that I have not written anything here.

Blackbird03
Utoljára aktív: 2020.03.19. 22:10Státusz módosítva: 2014.06.29. 16:04

Mi újság nála?

2015.01.02. 08:08Blackbird03 új kedvence Scarlett Johansson

2014.09.06. 19:07Blackbird03 új kedvence Szabó Magda

2014.08.24. 07:07Blackbird03 új kedvence John Travolta

2014.05.31. 19:07Blackbird03 új kedvence Julianne Hough

2014.05.07. 16:04Blackbird03 új kedvence Rachel McAdams

Bemutatkozás


Őszintén megvallva, fogalmam sincs, hogy milyen is lenne a tökéletes bemutatkozás...Megvallom, sosem a barát, és szavazatgyűjtés volt a célom, hanem sokkal inkább csak a szimpla fórumozgatás.
Mostanában meglehetősen gyakran kapok szavazatokat, így döntöttem úgy, hogy a közel 2 éve szerkesztés alatt lévő profilomat egy újabbra, szebbre cserélem :D

  Magamról annyit, hogy idén érettségiztem, Szegeden szereték továbbtanulni, feltéve, ha állami költségesre felvesznek. Már régóta a fórum tagja vagyok, ez már a második profilom, és nagyon szeretek ide járni. 

Talán, hogy valóban rólam szóljon ez a 'pár sor',  elmondom, hogy mi az, ami leginkább jellemez engem: Nagy kedvtelésem közé tartozik a sorozatnézés - legyen szó 1000 részes telenovelláról, vagy akár az évadokból álló sorozatokról. Jelenleg többet is figyelemmel kísérek: pl. Trónok harca, A gonosz álarca, Maricruz, Paula és Paulina, Bones, Az álmosvölgy legendája, Odaát stb. Mivel nőből vagyok, én is szeretem a romantikus szálakat, így a filmezésben is a romantikus vígjátékok a kedvenceim. Az egyik számomra kiemelkedő egyéniség Katherine Heigl, aki bár nem tökéletes színésznő, sőt mi több, nem olyan nagy szám, mégis belopta magát a szívembe azáltal, hogy nem a szokásos hollywood-i sztárpicsa. :) Szeretem őt, mert mázolás nélkül is kimegy az utcára, szeretem azt, hogy nem gebe és azt is, hogy nem látom minden nap a képét a netes oldalakon, nem beszélve arról, hogy a gyerekéért otthagyta a munkáját is. Szerintem ebben a világban ez nagyon is becsülendő. :D
Ha már színészek, akkor másik nagy kevencem az idei évben számomra felfedezett Tom Hiddleston - bár nem az alakítása fogott meg (annak ellenére, hogy nagyszerű színész) hanem sokkal inkább a személyisége. Nagyon sokoldalúan művelt emberről beszélünk. Ő az, aki folyton mosolyog, és kedves. Egy igazi gentleman. Nem beszélve a közösségi munkájáról, vagy a tánctudásáról. 

Nagyon nagy szenvedélyem a fényképezés, imádok fotózni, legyen bármiről szó. Ritka jelenség, amikor rólam készül fotó, mert sokkal inkább én vagyok az idegbeteg majomparádé, aki képes össze-vissza futkározni, hogy jó képet készítsen a bandáról. Szeretem azokat az emberket, akik szeretnek fényképezkedni, mert ővelük a legjobb dolgozni, még akkor is, ha nem fotogének. De ha már fényképek, meg kell említenem a másik nagy szeszélyemet: a képek nézegetését. Imádom őket, és egyszerűen néha nem tudok betelni velük. Kedvenc topicom a "Kedvenc képem, most". Ide rendszeresen feljárogatok.

Megemlítem a zenét is, ami kitölti mindennnapjaimat. Kicsi koromtól kezdve én vagyok az egyetlen fekete bárány a családban, aki muzikális. Én az oviban xilofonon toltam, a suliban énekkarba jártam, tanultam furulyázni és zongorázni is. Szeretem a zene minden formáját - legyen az klasszikus, vagy mai modern gépi zene, de a legvérpezsdítőbb számomra a klasszikus gitáros-dobos élő zene - és ezen belül is a rockosabb vonal.
A pop zenék is a képzeletbeli rangsor legelején állnak. Talán kiemelem az egyik kedvenc énekesnőm, Beyoncét, aki élőben is ki tudja hozni magából ugyanazt, egy nagyszerű nő, aki nem mutat magából többet a kelleténél, és a hangjával vívta ki az elismerést, vagy Nicole Scherzinger, aki, hogy egy fórumtársam szavaival éljek, "egy 2 lábon járó szexbomba", szeretem, hogy sokoldalú személyiség, imádom, hogy tud meglepetést okozni, hogy ennyire szép nő, és hogy ennyire tehetséges nem csak az éneklésben- hanem a táncolásban is. Persze egy cseppet irigykedve nézek rá a bombasztikus alakja miatt, de azt hiszem a nők többsége is ezen a véleményen van. ;)

Még megemlítem a másik szabadidős tevékenységemet: az olvasást. Jelenleg Defoe Robinsonjával töltöm napjaimat. De akár hozzátehetem, hogy néha szeretek angolul olvasni, hogy megcsillogtassam minimális angol tudásomat, vagy angolul twitterezni.

Igyekszem objektív maradni és józanul gondolkodni. Sajnos volt már olyan, hogy az egyik fórumtársam azért törölt a barátjai közül, mert az egyik kedvencét én nem kedveltem. Nem vagyok VV imádó, vagy Belieber, Directioner de még Selena Gomez fan sem. Nem kedvelem azt, ha valakinek feltűnési viszketegsége van, és én úgy gondolom, hogy jogom van hozzá, hogy saját véleményem legyen.

Ha szavazok, az azért van, mert nagyon szép és igényes a profilod, vagy szimpatikus vagy a hozzászólásaid alapján. Ha jelöllek - és akkor érezd magad megtisztelve, akkor aztán tényleg nagyon szimpi vagy. :D Többnyire ez utóbbi ritkán fordul elő- lásd a barátaim számát.
Nem vagyok barát-és szavazatgyűjtő sem. A szavazatok mindig visszamennek, persze ha írsz az üzenőfalamra. A jelölések nem.

Végezetül szeretném megköszönni azt, ha végigolvastad a nem éppen rövidke bemutatkozásom. Örülök, hogy erre jártál. :D

 

2014. június 23.


Kedvenc sztárok

1 Chris Hemsworth
2 Liam Hemsworth
3 Tom Hiddleston
4 Nicole Scherzinger
5 Katherine Heigl
további kedvencek

Barátok

An_d_a
An_d_a

inebriant

Üzenőfal

szia,szavaztam,mert tényleg nagyon szép és részletes a profilod

2014.08.17. 09:09

Cute girl 998 Szia! Szavaztam rád, nagyon jó a profilod. :)

2014.07.28. 11:11

Fan-ily6889 Nagyon köszönöm én is! :-) Rendben, igyekszem! ;D Üdv!

2014.06.29. 12:12

Fan-ily6889 U.i.: szépséges a profilod is, úgyhogy ezért IS lőttem egy szavazatot! :-)) Csodás hétvégét!! :-)

2014.06.28. 12:12

Fan-ily6889 Szia! :-) Nagyon köszi a szép kommentet a "Popénekesnők rockslágerekkel" c. cikkemhez, - tök jó volt olvasni egy igazi értelmes véleményt! :-))) Örülök amúgy, hogy bejött és, hogy vannak még olyanok itt, akik értékelik az ilyen kis irományokat! :-)

2014.06.28. 12:12