Darkness profilja

Darkness yellow red red yellow blue yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. május 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Misanthrope Vegan
  • Lakhely
  • Budapest
  • Zenei stílusom
  • ¡METAL! JoeyJordison/Deathcore/BrutalDeath/ Symphonic/Goregrind/MelodicDeath/ MelodicBlack/SymphonicBlack/Death/ SymphonicDeath/BlackenedDeath/ SlammingBrutalDeath/Black/ TechnicalBrutalDeath/...
  • Imádom
  • veganism/metal/Vadon/sötétség/gore/ könyvek/dob/bass/biológia/írás/Joey/ lemezek/olvasás/videojátékok/Cattle Decapitation/etológia/art/Nathan (kutyus)/...
  • Utálom
  • OSTOBASÁG/pózolás/szolipszizmus/önámítás/csordaszellemem/média/ szűklátókörűség/előítélet/homofóbia/ rasszizmus/hazugságok/állátkínzás/ EMBERISÉG/vallás/ünnepek/pop/ vadászok/nem-ember állatok kihasználása/divat/"emberi felsőbbrendűség"/...
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Joey Jordison Paul Gray Travis Ryan Lord Ahriman Tommy Dahlström Satyr Zeb Nilsson Namtar Gaahl Mitch Lucker Seregor Asvargr Dominator Josh Elmore Joe Duplantier Mario Duplantier Ardek Cronos Wednesday 13 Chaq Mol Emperor Magus Caligula Noah Carpenter Alex Webster Draug

Hamarosan frissittem a sztáradatlapokat

Darkness
Utoljára aktív: 2017.01.24. 17:05Státusz módosítva: 2017.01.24. 17:05

Bemutatkozás

Mielőtt még belekezdenék az első kérdés, hogy mit keresek én itt? Nos bárki láthatja, van egy pár lapom, ez a fő ok, amiért itt vagyok. Így javaslom, senki se próbáljon a hátam mögött intézkedni velük kapcsolatban, bár sokat nem is tehetne (egyébként is rendszeresen figyelem a topikot). Egyébként meg bizonyos lapokkal hajlandó vagyok alkura, illetve ha a létező legnagyobb kedvenced van nálam és felelősségteljes szerkesztő vagy, akkor akár ajándékba is odaadom a lapját, természetesen ez messze nem minden lapra érvényes.
Megjegyezném, hogy nem kérek semmilyen körlevelet vagy akármilyen „lájkolos” baromságot, sem ocsmány szidalmazást. Ezen felül hajlandó vagyok szóba elegyedni akárkivel, aki képes értelmes mondatokat alkotni. Vagyok már annyi ideje tag, hogy tisztában legyek a dolgok menetével, így ha nem tudsz valamit, szívesen segítek, amiben csak tudok.
Másfelől tisztában vagyok azzal, hogy igazából senki se olvassa profilomat, egyébként kifejezetten nem érdekel szavazataim száma, de természetesen ha szavazol és jelzed nekem, akkor azt megköszönöm és ha jogosnak ítélem meg, viszonzom.

Tehát ki is az az elmebeteg, aki Sötétségnek szólíttatja magát? Ezen szörnyetegről sok dolgot el lehet mondani, a legegyértelműbbel kezdeném, a metallal. Nagyjából tíz éves korom óta hallgatok metalt és az elvakult popmániások véleményével ellenben nem csak hörgés vagy akármi. Az említett „műfajjal” ellenben kemény munka áll mögötte és nem lopott dallamokból áll. Tisztába vagyok azzal, hogy sokak számára felfoghatatlan a dalok jelentése, szépsége, nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki nem szereti. Nekem elképzelhetetlenül sokat jelent, ahogy ezt mindig is tette, de ez az én dolgom és semmi kedvem sincs kifejteni. Még annyit megjegyeznék, hogy kedvenc zenekarom a Cattle Decapitation, zenészem pedig Joey Jordison, akiért mellesleg mániákusan rajongok (enyhén szólva).
Nem csak ateista, de kifejezetten válásellenes is vagyok. Nincs szükségem kitalált figurákra, mesékre és dogmákra ahhoz, hogy élhessem az életemet. Bár a legrosszabbak az egyházak. Számomra felfoghatatlan hogy hihet bárki is olyanokban, amit adott vallások és egyházak összehordanak. Legalább a hétfejű sárkányok és a vallások mennyisége gyanakvóvá tehetné a hívőket. Másfelől addig nem zavar senki hite, míg azt anélkül tenné, hogy bárki másra rá akarná erőltetni és nem minden második mondatában dicsőíti istenét/isteneit. Az egyházak már más téma, de semmi kedvem sincs ebben a profilban kifejteni.
Nem unalmamban, jókedvemben lettem embergyűlölő. Valójában nincs ember, akit gyűlölnék, magát a fajt vetem meg cselekedetei miatt. A társadalom (igen, a társadalmat is gyűlölöm), mely szolgákat csinál és időnként megöli saját fajtársait, a sok ostobaság, amit kitalálnak és összehordanak, a média, mely meghülyití és egyformává, befolyásolhatová teszi szolgáit, a pusztítás, amit véghezvisznek a bolygón, az, hogy mániákusan eltipor, kihasznál, megkínoz és megöl más fajokat és a többi.
Mivel ezt nem részletezném, eljutottunk a következő ponthoz: veganizmus.Igen, tudom, hogy mindenki utálja a veganokat. Különösebben nem kívánom részletezni ezen témát, de pár dolgot mindenesetre leszögeznék. Nem egészség, családi nevelés vagy hasonló okokból döntöttem így, azért vagyok vegan, mert nem kívánom semmilyen szempontból támogatni (nem-ember) állatok kihasználását/kínzását/gyilkolását. Nem a te anyád, nem a te tejed. Nem a te tested, nem a te húsod. Nem a te havibajod, nem a te tojásod. Nem a te hányásod, nem a te mézed. Nem a te csontod, nem a te trófeád. Nem a te bőröd/szőrméd, nem a te ruhád/táskád. Nevetséges azt mondani, hogy „erre tenyésztik őket”, mintha ők élveznék azt a nyomort, amiben leélik rövid életüket, ami néha csak pár perces.
Ezek után szerintem egyértelmű, hogy állatszerető és állatvédő vagyok. Jelenleg egy kutyussal, Nathannal élek együtt. Hiperaktív, csibész, hisztis, játékos, szeretetteljes és a legjobb barátom, akit elmondhatatlanul szeretek. De szeretem én a gyűrűs szúnyogokat, sarki farkasokat, Corcorax melanorhamphos-okat, kockamedúzákat, zöld gyíkokat, királykobrákat, nagy szarvasbogarakat, mangalicákat… 
Emellett rajongok a művészetekért, PC játékokért, néhány sorozatért és számtalan könyvért. Utóbbiak közül főleg a biológia/etológia témájuak fognak meg, nem csoda, hisz etológusnak készülök. 
 

Folytatás valamikor. Addig is hallgassátok ezeket a remekműveket.

On this celestial body, third planet from the sun
Of earth, of terra, of gaia...
a spreading cancer, the self-destruct financer
Earth's largest natural disaster

So this is what you want?
A world not suitable for life?
(Self-damning idiots, with traits abhorrent and hideous)
Damn your traditions, god damn your religions
Shit on your systems, to hell with your decisions
As long as gravity holds these two feet to the ground

I stand here guilty in sadness and humility
Part of the problems - never to solve them
In a way we have become... culturally dumb

How can you look me in the eyes and tell me
you're proud of what you've done within this life?

Ignoring the trash heap that is our daily lives
a disparaging wasteland, a hell on earth paradigm
Extinction level living - the fate of all unwinds
Too ignorant, too selfish to read the warning signs

So this is what you want?
A world not suitable for life?
(Self-circling vultures, damming garbage cultures)
Fuck your traditions, fuck your religions
Fuck your systems and fuck your decisions

How can you look me in the eyes and tell me
you're proud of what you've done within this life?
Your footprint can't dematerialize and when you did look
where you've left your children behind... a world unsuitable for life