zsanet02 profilja

zsanet02 white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. július 02.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Lakhely
  • Csongrád megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Barátaimmal lenni, sorozat nézés, zene hallgatás, olvasás, tumblr-ön lógni
  • Zenei stílusom
  • Pop
  • Imádom
  • TVD,Teen Wolf,PLL, Gossip Girl, kedves embereket, Demi Lovato, Nina Dobrev, barátaimat
  • Utálom
  • Kétszínű, nyalizós, hazug embereket...beképzelt, másokat lenéző lányokat/fiúkat
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

zsanet02 még nem állította be a státuszát

zsanet02
Utoljára aktív: 2017.05.31. 18:06Státusz módosítva: 2015.12.13. 19:07

Bemutatkozás

Sziasztok, nem tervezek sokat mesélni magamról, szerintem bőven elég az is, hogy én egy átlagos lány vagyok, aki azért regisztrált a Starity-re, hogy kövessem a sztár híreket, de egyébként sok kedves emberrel is meg lehet itt ismerkedni. Szerintem azért jó a Starity, mert itt sok olyan embert találhatunk akivel egyezik az érdeklődési körünk. Na de nem is húzom tovább az időt, köszi, ha végigolvasod a bemutatkozásomat ,és most el is kezdeném.

Kedvenc énekesnőim(nem sorrend):

Ariana Grande: Őt a V mint Vikóriában ismertem meg. Nagyon szerettem Catként, nagyon jól játszotta el a butuska lányt a sorozatban aztán mikor elkezdte építgetni énekesi karrierjét hirtelen nagyon híressé vált. Nem mindenki szereti, sokat azt mondják, hogy vinnyogós hangja van, de szerintem nagyon tehetséges énekesnő és szeretem a dalait.

Demi Lovato: Demit a Sonny a sztárjelöltben láttam először illetve Selena legjobb barátnőjeként ismertem meg. Demit munkásságát 1-2 éve kezdtem el követni és ekkor kezdtem őt megszeretni. A stay strong című film engem nagyon meghatott, hihetetlen dolgokon ment keresztül és ezáltal rengeteg mindenre megtanított. Sokan mondják, hogy a története csak ámítás és csak látszat, hogy másokon akar segíteni, de én úgy gondolom, hogy az a sok ember aki példaképként tekint rá és erőt merít a dalaiból az magáért beszél. Nagyon szép, erőteljes hangja van és színészként is megállja a helyét.

Tori Kelly: Talán ő nem olyan ismert Magyarországon, mint Demi vagy társai de ugyanolyan tehetséges, mint ők, ha nem tehetségesebb. Nagyon szép hangja van és a dalszövegei egytől-egyig magával ragadóak én nagyon szeretem a dalait elképesztően tehetséges énekesnő.

Selena Gomez: Nos, Selena az az énekesnő, akit talán soha nem fogok kinőni. A szívemhez nőtt azalatt a 8-9 év alatt amióta ismerem és követem. Ő volt az első híresség, akit megszerettem és ha ma már nem is vagyok akkora rajongója, mint régen, mindig is az egyik legnagyobb kedvencemként fogok rá visszaemlékezni. Igen, talán ő kilóg a sorból. Nincs olyan erőteljes, tiszta hangja, mint a fentebb felsorolt énekesnőnek de dalaival egy bizonyos élményt nyújt és ez pont elég. Én kiskoromban a Varázslók a Waverlyhelyről-ben is imádtam szóval minden okom megvan rá, hogy szép emlékként gondoljak vissza rá. Az Revival albuma is tetszik és kíváncsian várom a további dalait is.


Kedvenc énekesek(nem sorrend)

Shawn Mendes: Shawn egy csodálatos énekes. 17 éves , de leírhatatlanul tehetséges. A hangja egyedi, a dalainak igazi értelme is van, nem csak tipikus tömeg zene, sok dala közben a sírás kerülget annyira megérintenek. Nagyon szeretem, hogy ő nem az a magamutogató sztár aki beképzelt és elvan szállva magától ahhoz képest, hogy mi mindent elért nagyon szerény és ez számomra nagyon szimpatikus. Tehetsége mellett persze azt is megkell említenem, hogy elképesztően jó a kisugárzása, így szinte ahogy meglátom egy képen egyből mosolyogni támad kedvem

Nick Jonas: Nick Jonast a Jonas című sorozatból ismertem meg na meg persze a Jonas Brothers tagjaként. A banda zenéit akkoriban unásig hallgattam, így mára már ha meg hallok egyet, nem vagyok annyira elragadtatva tőlük, de az új, szóló dalai kifejezetten tetszenek. Nem csoda, hogy ő maradt a leghíresebb a testvérei közül, hiszen véleményem szerint ő volt a banda legtehetségesebb tagja. Jellegzetes hangja van, nagyon szépen kitudja énekeleni a magas hangokat és legtöbb daljában ezt meg is mutatja, ami persze nem mindenkinek tetszik, mert sokan úgy gondolják, hogy ez nem férfias. Szerintem az, hogy magas hangon is tud énekelni, csak azt mutatja meg, hogy milyen tehetséges, szóval nem tartom őt emiatt kisfiúsnak vagy gáznak, sőt kifejezetten jó énekesnek tartom.

Justin Bieber: Oké, talán most ezmiatt sokan nem olvassák tovább a bemutatkozásomat vagy tipikus tinilánynak gondolnak, akit egy szép pofi megtud hatni és elvakult rajongásba kezd. Nos nem, és nem vagyok elvakult rajongó tisztában vagyok Justin hibáival, viszont élvezhető dalai vannak, ami miatt muszáj megemlítenem a bemutatkozásomban. Nagyon nagyon sokáig én is utáltam őt és mai napig sem értek egyet mindennel, amit tesz vagy mond, viszont az utóbbi időben nem egy olyan dalt adott ki, amit nagyon megszerettem. Még mindig nem a legférfiasabb előadó és ő az a személy, akit sokan soha nem fognak tudni megszeretni, de szerintem a mostani dalainak adni kellene egy esélyt. Jó, nem azt mondom, sokan nem hatódnak meg pár normálisabb daltól, de úgy gondolom, hogy attól még, hogy nem kedvelsz valakit hallgathatod a zenéjét. A Justin egy b**i és hasonló beszólások már nagyon lejárt lemezek így, hogy barátnője is volt ez nagyon alaptalan számomra. Megértem azokat, akik beképzeltnek tartják és úgy gondolják, hogy elszállt magától, de nekem tetszenek a dalai, ezért nem is fogom az alapján elítélni a munkásságát, hogy milyen botrányokba keveredett vagy milyen a személyisége.

Kedvenc színésznők(nem sorrend):

Holland Roden: Holland Rondent mint sokan mások, én is a Teen Wolf nevű sorozatban ismertem meg, Lydia Martin karekterébe bújva. Én személy szerint nagyon tehetséges színésznőnek tartom, nagyon hiteles adja elő a karakterét és szívesen megnézném más sorozatban vagy filmben is.

Claire Holt: Őt a H2O egy vízcsepp elég című sorozatban láttam először, ahol még nagyon nagyon fiatal volt. Később a Vámpírnaplókban láttam, ahol már sokkal jobb színészi játékot láthattunk tőle, majd a "saját" sorozatában, a The Originals néven futó sorozatban, ami egyébként a a Vámpírnaplók testvérsorozata már egy rendkívűl tapasztalt, jó színésznő nézett vissza ránk a tv képernyőjéről. Az évek során nemcsak, hogy megszépült, hanem színészi tehetségét is tökéletesre csiszolta. A kedvenc szereplőm a The Originalsban, szerintem nagyon jól adja elő Rebekah karekterét.

Jennifer Lawrence: Jennifert az Éhezők Viadala és a Napos Oldal című filmből ismerem. Szerintem jó színésznő, nagyon illik hozzá Katniss Everdeen szerepe, nem is találhattak volna jobb embert, erre a szerepre.

Emily Rossum: Nos, nem tudom, hogy hányan ismerik a Shameless című sorozatot, de én onnan ismerem Emilyt. Emily jó színésznő, szerintem nem mindenki vállalna be egy ilyen szerepet, ahol úgymond mutogatnunk kell magunkat a sorozat hitelessége érdekében, de úgy gondolom, hogy az, hogy valaki egy ilyen merész feladatot bevállal, az is csak azt mutatja, hogy mennyire rátermett és jó színésznő. Emily nemcsak, hogy jó színésznő, hanem nagyon szép hanggal áldotta meg a sors, úgyhogy érdemes utánanézni.

Színésznők, akiket még szeretek: Candice Accola, Crystal Reed, Nina Dobrev, Victoria Justice, Lucy Hale, stb stb...

Kedvenc színészek:

Dylan O'Brien: Dylant a Teen Wolfból ismerem, de már azelőtt is halottam róla és főként miatta kezdtem el nézni a sorozatot, ami persze nagyon jó döntés volt. Imádom a karakterét, és azt is, ahogy eljátsza, elképesztően jó színész, az útvesztőben is imádtam. Neki is van egy imádnivaló kisugárzása, ami miatt nem lehet nem szeretni.

(szerkesztés alatt..)