Virág.. profilja

Virág.. white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. augusztus 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. november 25.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • tánc, zenehallgatás, olvasás, gépezés ^^
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Zayn Malik Louis Tomlinson Liam Payne Niall Horan Harry Styles Perrie Edwards Danielle Peazer Szurovecz Kitti Adam Lambert Kelly Clarkson David Guetta Usher Cher Lloyd Rita Ora Selena Gomez Rihanna

Virág.. még nem állította be a státuszát

Virág..
Utoljára aktív: 2015.10.29. 08:08Státusz módosítva: 2014.01.02. 22:10

Bemutatkozás

Üdv az adatlapomon! :D

 

Nagyon boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok mindenkinek!! ◕‿◕  

                                                                       

                                                                       

 

      Örülök, hogy erre jársz, hiszen akkor nem hiába kezdek neki egy remélhetőleg megtekintésre alkalmas adatlap szerkesztésének. Ha az olvasottak és látottak után szimpatikusnak találsz vagy több közös dolgot is vélsz bennünk felfedezni, szívesen elfogadok egy szavazatot vagy jelölést. 
                                                                                                                                                                    
     Kezdeném is az elején. Egy átlagos 15 éves lány vagyok, tele egyre bonyolultabb és lehetetlenebb álmokkal. Zala megyében születtem, és máig is ott élek egy viszonylag kicsi emeletes ház egyik lakásában. Szüleimen és a 12 éves öcsémen kívül egy hörcsögöt is bevontunk a családba lassan már majdnem 2 éve. Jelenleg 9. osztályos, vagyis első éves gimnazista vagyok. Szabadidőmben általában zenét hallgatok, olvasok vagy netezek. Korábban sokáig táncoltam is, de valahogy az utóbbi évek során ez már eltűnt az életemből, leginkább az időhiány miatt. Emellett szeretek rajzolni, bár sose voltam belőle igazán tehetséges, de van pár művem, ami egészen jól sikerült. Arra vonatkozóan egyelőre még nem tudok senkinek se értelmes választ adni, hogy mivel szeretnék később foglalkozni, ugyanis elég tanácstalannak érzem még magam ilyen téren. Bár nagyon vonzzanak a külföldi lehetőségek, úgyhogy később nagyon szívesen kipróbálnám magam a határokon túl is.
     Elég változó tud lenni a hangulatom, de ez leginkább az utóbbi időben lett így. Egyre több dolog tűnik fel az életemben, ami nagy mértékben befolyásolja a hangulatomat, így egyik napról a másikra is jelentősen tud javulni vagy zuhanórepülés szerűen romlani. Általában nem szoktam ezeket annyira feltűnően kimutatni, sokkal jobban szeretem magamban lrendezni. Másokhoz igyekszem normálisan és kedvesen viszonyulni, amennyiben ezt az illetőtől is elvárhatom.
      Tipikusan az az álmodozó típus vagyok, nagyon könnyen el tudok veszni képzelgéseimben, álmaimban. Hacsak párnára hajtod a fejed vagy elindítasz egy jó számot, úgyse tudsz többé megálljt parancsolni a képzeletvilágodnak. Ezek alapján többször is született már bennem valamilyen regény- vagy novellaötlet, de az írás nem az én asztalom, nincs meg hozzá a kellő türelmem. Egyébként engem nagyon tudnak foglalkoztatni az (alvás közben lezajló) álmok, már jópárszor kísérletezgettem is vele. Leginkább akkor jutnak el hozzám ilyen ötletek, ha előző nap valami hihetetlenül csodás képzelgés játszódott le a fejemben, és szeretném újra megismételni vagy legalább egy hasonlót megteremteni. Persze ugyanazokat az álmokat sose tudom visszahozni, úgy, ahogyan szeretném, de volt alkalom, mikor sikerült kisebb eredményeket elérnem.:DD A másik dolog, ami szintén szolgálhat okként, az a valaki, akit nagyon szeretek.<33 De szerintem nem vagyok ilyenkor egyedül azzal, hogy teljesen mással álmodom (általában olyannal, akivel nagyon nem szeretnék), mint akit kitűztem célként. Bár lehet, hogy csak én vagyok olyan idióta, hogy ilyeneken gondolkodom.

      Nagyjából elmondtam azokat a dolgokat magamról, amiket fontosnak  tartottam, a kedvenceimről pedig lejjebb olvashatsz.

   

 

One Direction 

 

                               

      Amíg meg nem ismertem őket, nem is tudtam igazán milyen rajongónak lenni. Első hallásra és látásra bedobtam őket képzeletben az unalmas, tömegbandák dobozába. Nem keltették fel a figyelmemet, így nem is szándékoztam jobban utánuk járni. Sőt, ha jól emlékszem, mikor megláttuk a tévében öcsémmel legelőször a WMYB-t, mindketten cikizni kezdtük őket, úgy ahogy máig is teszi sok ember. A következő klip, ami számomra még mindig csak másodikként ugrik be (annak ellenére, hogy ez később jelent meg, mint a GBY), az a One Thing. Ennél a pontnál határoztam el magamban, hogy rájuk nem érdemes pocsékolni a tévézi időt, így rendszeresen elkapcsoltam tőlük. Ez még így is ment egy darabig, egészen a Gotta Be You-ig. 2011-ben adták először tévés csatornák a videóját, engem valahogy mégis elkerült, és csak tavasz végén került arra sor, hogy meghallgassam és belepillantsak. Már a klip eleje megfogott és a tévéhez ragasztott, de aztán anya közbelépett és másik adóra kapcsolt. Erre nem mondtam semmit, hanem egyszerűen rákerestem youtuben a számukra, és most már az elejétől a végéig végighallgattam. Ekkor már valami elkezdődött bennem, talán ez lehetett az az időszak, ami egy nagy fordulatot jelentett az életemben. A következő hetekben, hónapokban végignéztem az x factoros fellépéseiket, videónaplóikat, és még sok mást, amit csak találtam. Nyáron meghallgattam az Up All Night című albumukat, ami pedig még inkább közelebb vitt engem a Directionerré váláshoz. Egyértelműen a zene pop műfaját képviselik, így a többi számukba is könnyen beleszerettem.
     Pár hónap után már lazán én is a Directionerek táborát erősítettem, és ez máig is így van. Nagyon jó érzés a rajongójuknak lenni, hiszen egyértelműen kimutatják, hogy nagyra becsülnek és szeretnek bennünket. Óriási türelmet és kitartást sugároznak felénk, ami nem is meglepő, hiszen a tehetségük mellett mi vagyunk a másik tényező, ami segítette őket a világ meghódításában, és ez időről időre csak tovább fokozódik. Rengetegszer hallhatunk botrányokat különböző sztároktól akár az újságokban, interneten vagy a tévében, nekik mégis sikerül megtalálniuk az egyensúlyt, hiszen nem szállnak el maguktól és igyekeznek minden olyan dolgot elkerülni, amivel csalódnának bennük a rajongóik vagy a családjuk. A harmadik, egy szintén nagyon fontos tényező, hogy bármikor számíthatnak egymásra, hiszen 5-en könnyen támaszt tudnak nyújtani egymásnak. Mindegyikük fontos szerepet tölt be a bandában, ezért el se tudnánk képzelni azt, ha valamelyikük hiányozna. Mindegyikük a maga módján különleges és egyedi, mindenkihez rengeteg dolgot lehetne felsorolni indokként, hogy miért is szeretjük. Már nagyon sokszor bebizonyították, hogy a tehetségük és jó kinézetük mellett, hatalmas szívük van, nemcsak a hozzáartozóik vagy a rajongóikkal, hanem a rászorulókkal szemben is, gondoljunk csak a Red Nose Day-re és a ghánai útjukra.
     A továbbikahoz is nagyon sok sikert és kitarást kívánok nekik, és remélem még rengeteg boldog pillanatot élhetek velük együtt át, mert bármennyi idő is fog eltelni, számukra mindig lesz a szívemben.♥

                                   

 

 

     Természetesen - ahogy a Directionerek többségének - nekem is van közülük kedvencem, aki nem más, mint Zayn. ♥ Kedves, aranyos, intelligens, vicces, helyes, tehát egyszerűen szeretnivaló. Imádom a stílusát, a hangját, nagyon ügyesen rajzol, és rengeteg szeretet van benne. Jelenlegi párját, Perriet szintén nagyon tehetséges és gyönyörű énekesnőnek tartom, szerintem ők ketten tökéletes párt alkotnak együtt, így egyáltalán nem lepődtem meg Zayn eljegyzési lépésén, őszinte örömmel fogadtam a hírt. :D
Nagyon sok boldogságot kívánok mindkettejüknek! : ) <333

 



♥ 2010. június 23. ♥

 

2014. január 3 óta:

LoveMyProfile.com - Profile Counters