Starity

imolaaaa profilja

imolaaaa white  
  • Statisztika
  • 88 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 37 barátja van
  • 61 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. szeptember 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • szeptember 21.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • táncolni, zenét hallgatni, filmet nézni, haverokkal lógni
  • Zenei stílusom
  • szinte minden stílust meghallgatok
  • Imádom
  • család, barátok, filmek, könyvek :)

"But who is A?"

imolaaaa
Utoljára aktív: 2022.11.15. 14:02Státusz módosítva: 2015.02.05. 16:04

Mi újság nála?

2016.08.17. 00:12imolaaaa és SophieeDrummer mostantól barátok

2016.02.07. 21:09imolaaaa új kedvence Tyler Blackburn

2015.11.29. 20:08imolaaaa új kedvence Theo James

2015.11.01. 12:12imolaaaa új kedvence Gregg Sulkin

2015.10.25. 22:10imolaaaa új kedvence Candice Accola

Bemutatkozás


Sziasztok  :)


Imola vagyok, 17 éves. Most leszek végzős a gimiben, és igazából szeretek oda járni. (na nem azért, mert annyira jó tanulni, de a barátok miatt megéri) :) Imádok táncolni, zenét hallgatni, bulizni, olvasni, filmezni, sorozatot nézni, haverokkal lógni :)  Mindig pörgök és jó kedvem van :D Szeretek barátkozni, ha szeretnél nyugodtan jelölhetsz barátnak, nem harapok :) Na de ennyit magamról, most lépjünk túl rajtam :)


Kedvencek:

Mivel szeretek bulizni (más kérdés azért, hogy nem úgy járok el, mint a legtöbb tizen éves, hanem ritkábban), nyilván imádom a zenét. Nem lennék meg zene nélkül, a legtöbb dolgot zenehallgatás mellet csinálom. :)
Dj-k közül is vannak kedvenceim, még pedig az első számú: Dimitri Vegas és Like Mike <3 Tomorrowland által ismertem meg őket, és azóta szoktam hallgatni. Mindig előrukkolnak valami újjal és megunhatatlan. Aki szereti az ilyen zenéket, muszáj meghallgatnia! Imádom őket. <3
Akiket még hallgatni szoktam: VINAI, KSHMR, R3hab, Deorro, DVBBS, Hardvell, Martin Garrix, Steve Aoki, Nervo, Calvin Harris, Nicky Romero,David Guetta, Tiesto...:)

Igazából kedvenc énekeseim, énekesnőim nincsenek. Ami újakat találok, vagy csak Youtube-on valamire rákattintok azt hallgatom:) Bandák közül viszont van egy kedvencem a The Wanted. Évek óta hallgatom őket, igaz mostanában kevesebbszer, de akkor is ő az eslő számú nekem. Sosem fogom megunni. Mindenkit szeretek, de a kedvencem Nathan. Imádom a hangját, a személyiségét....és a humora is helyén van. :)

Kedvenc bandák: All time low, Green day, Paramore, Bring me the horizon...:)

Kedvenc filmek:

Rossz szomszédság 1-2 <3 Moziban láttam először, és azonnal megtetszett. Iszonyú, hogy mennyire jól játszák a szerepeiket. Nem is mondok róla többet, mert kihagyhatatlan film. :)

 

         

Beavatott <3 Nagyon nagy kevencem lett, árhányszor meg tudnám nézni. :) Imádom benne a színészeket, nagyon jól összeválogatták őket. Theo James...nem is tudom mit írjak róla, annyira megszerettem. Hihetetlen tehetségesnek tartom színészként és énekesként is. Jó humora van, mindig mosolyog, nagyon kedves és (sajnos mem tapasztalatból mondom) nagyon jó barát is. Ha tényleg igaz a hír, akkor nagyon sajnálom, hogy nem tudják befejezni, de örülök, hogy ennyit láthattunk, nekem megérte. :)

                 

Az útvesztő <3 Hogy őszinte legyek, azért mentem el a moziba megnézni a filmet, mert Dylan o"Brien az egyik kedvenc színészem, az sem számított, ha annyira nem nyűgöz le a film...amellett, hogy nagyon tetszett benne az alakítása, az egész filmet imádtam. Pörgős, van benne sok akció, izgalmas, szóval nem az a fajta, amin elalszol. Várom a harmadik részt, nagyon kíváncsi  vagyok. :) 

 

További kedvencek: Deadpool, Terhes társaság, Halálos iramban, Ahol a szivárvány véget ér, Hogyan legyünk szinglik,  Csajkeverők, The DUFF...:)  

 

Kedvenc sorozatok:

A zöld íjász <3 Imádom, imádom, imádom:) Általánosban a fiúk mindig ezt akarták nézni a suliban is, de a lányoknak (küztük nekem sem) tetszett az ötlet, mert gondoltuk mi, hogy milyen új hülye sorozatot találtak megint. Most már értem, miért akarták annyit nézni, mert én is eljutottam arra a szintre, hogy megállás nélkül néztem volna :D A legjobb barátnőm mondta, hogy nagyon jó, és hogy kezdjem el nézni, nem fogom megbánni. Igaza lett, azóta is nézem, és nagyon örülök, hogy elkezdtem :) És köszi fiúk :D Nagyon jó színészeket válogattak be a sorozatba, és mielőtt kérdés lenne, igen Olicity fan vagyok :) Nagyon örültem nekik:) És annak is, hogy a Teen wolfban szereplő Jackson-t, azaz Colton Haynes-t is bevették a csapatba :) És nagyon megszerettem benne az íjászt, Stephen Amell-t :) Nem csak a színészi tehetsége miatt, hanem ő tényleg az az ember, aki szereti a rajongóit, és próbál minél közelebb kerülni hozzájuk. Van egy nagyon aranyos kislánya, akit szinte mindennél jobban szeret, és most egy kis időre félrevonul, csak hogy vele tölthesse az idejét, és a családjával. Ez hatalmas dolog, és ezt meg kell becsülni:) De azért nagyon várjuk vissza, és az új évadot is! :) Ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot :) <3

 

 

Teen wolf <3 Nem nagyon szerettem a sorozatokat ezelőtt, mert tudtam, hogy mi lesz a vége...nem tudtam abbahagyni, annyira megtetszett:) Egyszerűen imádom. Nem lehet megállni, hogy ne nézd, annyira sok minden történik benne, olyan izgalmas. Na és a szereplők... :) Mindenkit imádok benne, de a kedvencem Stiles <3 Nagyon jó karaktert játszik. Scott-al a sorozatban legjobb barátok, és az életben is. Hatalmas, hogy milyen hülyeségeket tudnak csinálni, nagyon jókat lehet röhögni rajtuk. :D Várom a többi évadot is, remélem (sőt tudom), hogy mindegyik ilyen jó lesz :)

 

The Flash <3 Idén kezdtem el, A zöld íjász után nem is volt kérdés, hogy elkezdjem-e. Imádom a szereplőket és az egész történet nagyon jó. Ennek is szintén várom a folytatását, kíváncsi vagyok, hogy a mostani évad befejezése után mit hoznak ki belőle. Annyi film és sorozat érkezik az ősszel. Mikor lesz már...? 

                                                                

Pretty Little Liars <3 Nagyon szeretem ezt a sorozatot. :) Még ennyi évad után is nagyon izgalmas. Már kicsit hosszú a sorozat, és el lehet veszíteni a fonalat, de remélem, hogy a végén azért összeáll a kép :) 

De a kérdés: ,,WHO IS A?"

 

 Kedvenceim még: Gossip girl, Younger, Carrie naplója, Kínos., Faking it, Skins :)


Nincsenek szabályok, nyugodtan jelölhetsz barátnak, de:

- Kérlek ne lopj a profilomról, hosszú ideig dolgoztam vele, nem azért, hogy te csak úgy ellopd!

-Ha netán, valamilyen különös okból szavaznál, kérlek írd ki az üzenőfalamra, hogy én is szavazhassak rád :) Persze, ha megkértek, hogy szavazzak, akkor nem fogok.....

Ennyi lettem volna :) Köszi, hogy benéztél, remélem tetszett :)

Kedvenc sztárok

1 Nathan Sykes
2 Rihanna
3 Calvin Harris
4 Max George
5 Jason Statham
további kedvencek

Randomképek

nathan sykes.jpg

Barátok

Detta
Detta

Queen♛

Lucky5
Lucky5

state of grace

Patyó12
Patyó12

Mrs. Lautner

Dorykaaa
Dorykaaa

Crystal Sky

Üzenőfal

BeatlesFan9 Köszi a szavazatot, és örülök, hogy tetszik a profilom! :)

2016.08.17. 09:09

BeatlesFan9 Szia! Szavaztam, mert szép a profilod, és vannak közös kedvenceink :)

2016.08.08. 13:01

Ritya Szia szavaztam, szép profil :)

2015.09.06. 17:05

csabcsi5 szia szavaztam mert gyönyörű profilod van nagyon elnyerte a tetszésem

2015.08.27. 09:09

Bogiii5 Szia:) Szavaztam és jelöltelek mert nagyon tetszik a profilod,sok közös kedvencünk van és szimpinek tűnsz nagyon:)

2015.07.28. 19:07