Beyla profilja

Beyla white red red white yellow blue  
 • Csatlakozott
 • 2012. szeptember 22.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • félangyal
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • dolgozom
 • Kedvenc sztárjaim
 • Jennifer Garner Emily Vancamp Mark Pellegrino Gerard Butler John Cooper Jen Ledger Kylie Minogue Leonardo DiCaprio Joe Flanigan Robin Dunne Sergio Di Zio Gordon Ramsay Amanda Tapping David Hewlett Seth Gabel Gillian Anderson David Duchovny Sarah Carter Kirsten Vangsness Leighton Meester Claire Danes Bridgit Mendler Stana Katic Holly Valance

Beyla még nem állította be a státuszát

Beyla
Utoljára aktív: Ma, 10:27Státusz módosítva: 2017.01.01. 21:09

Bemutatkozás


Címkefelhő, avagy tömören arról, ki is vagyok én

● 25 ● írói babérokra törő írópalánta ● gyermekápoló ● fegyverek és ballisztika ● kémregények és kémfilmek ● hidegháború ● hírszerzés – CIA, egykori KGB ● muszlim kultúra ● összeesküvés elméletek ● paleoasztronautika ●

Az elmúlt nyolc évben számtalan bemutatkozást írtam az adatlapomra. Voltak közöttük Háború és béke terjedelmű, míg rövid és velős is. Igyekszem jelen pillanatban is a tömör lényegre szorítkozni.

Abszolút nem hétköznapi személyiségem magával vonzza az abszolút nem hétköznapi hobbijaimat, amiket, ha a legtöbb ember olvas illetve meghall, csak néz rám meglepetten, és csak annyit tud mondani, „Komolyan?”. Naná, hogy komolyan! Míg másokat a divat, a vásárlás és miegyéb lányos dolgok érdekelnek, addig az én szívem a fegyverek és a ballisztika felé húz. Nagyon szeretem a munkámat, a szakmámat, ám, ha erősségem lenne a matek és a fizika, habozás nélkül fegyverszakértőnek mennék. Imádom az összeesküvés elméleteket, valamint hiszek a paleoasztronautika alternatív történelmi elméletben, ami kimondja, hogy a múltban idegen civilizációk látogatták meg a Földet és befolyásolták történelmünket. Betegesen rajongom az amerikai hírszerzésért, célom a CIA működésének tanulmányozása. Érdeklődöm a muszlim kultúra és a buddhizmus iránt is. Zenét illetően a Skillet a mindenem lassan egy évtizede, a kedvenceim pedig – azt hiszem, de nem biztos – 50-ig sorrendbe vannak rakva, utána már csak egy hatalmas katyvasz az egész.

Egyébként végtelenül türelmes, segítőkész embernek tartom magamat. Szeretek, sőt mi több, akarok is segíteni másokon ott és úgy, ahol csak tudok. Talán a pályaválasztásom sem a véletlen műve. Nagyon szeretek intelligens eszmecserébe/vitába bonyolódni, bár az tény, hogy nem ezen az oldalon. Elenyésző a vitázni tudó, értelmes, megfelelő háttér információkkal rendelkező tagok száma a fórumon, akikkel ténylegesen érdemes komolyabb vitába szállni még annál is komolyabb témát illetően.

Mint sok más tag profiljával ellentétben, nekem szabályaim nincsenek. (ez is milyen már?!) Ha szimpatikus vagyok szavazhatsz, sőt mi több, barátnak is jelölhetsz, ha a kedved úgy tartja. Nekem nem oszt nem szoroz, ha esetleg te is benne vagy Barátaim listájában. Amúgy sem ez alapján döntöm el, hogy ki szimpatikus és ki nem.

Barátok

AmyVie
AmyVie

Kartik.♥

Fan-ily6889
Fan-ily6889

Fanily of Anastacia ®

Macaroth
Macaroth

Hintalózsoké

Fozi Dodi
Fozi Dodi

The Scout

Alison Lerman
Alison Lerman

♦ Princess of Persia™♦

Lambika
Lambika

Cseh Banán

Tilas
Tilas

új tag

Toxic
Toxic

Clone™

wiky96
wiky96

Fighter