Beyla profilja

Beyla white red red yellow yellow blue  
  • Csatlakozott
  • 2012. szeptember 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Feel Invincible
  • Foglalkozás
  • dolgozom
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jennifer Garner Emily Vancamp Mark Pellegrino Gerard Butler John Cooper Jen Ledger Jake Gyllenhaal Kylie Minogue Leonardo DiCaprio Joe Flanigan Robin Dunne Sergio Di Zio Amanda Tapping David Hewlett Noah Wyle Gordon Ramsay Kirsten Vangsness Gillian Anderson David Duchovny Sarah Carter Seth Gabel Leighton Meester Claire Danes Bridgit Mendler

Beyla még nem állította be a státuszát

Beyla
Utoljára aktív: Ma, 20:33Státusz módosítva: 2017.04.23. 16:04

Bemutatkozás


Címkefelhő, avagy tömören arról, ki is vagyok én

● 25 ● írói babérokra törő írópalánta ● gyermekápoló ● fegyverek és ballisztika ● kémregények és kémfilmek ● hidegháború ● hírszerzés – CIA, egykori KGB ● muszlim kultúra ● összeesküvés elméletek ● paleoasztronautika ●

Az elmúlt nyolc évben számtalan bemutatkozást írtam az adatlapomra. Voltak közöttük Háború és béke terjedelmű, míg rövid és velős is. Igyekszem jelen pillanatban is a tömör lényegre szorítkozni.

Abszolút nem hétköznapi személyiségem magával vonzza az abszolút nem hétköznapi hobbijaimat, amiket, ha a legtöbb ember olvas illetve meghall, csak néz rám meglepetten, és csak annyit tud mondani, „Komolyan?”. Naná, hogy komolyan! Míg másokat a divat, a vásárlás és miegyéb lányos dolgok érdekelnek, addig az én szívem a fegyverek és a ballisztika felé húz. Nagyon szeretem a munkámat, a szakmámat, ám, ha erősségem lenne a matek és a fizika, habozás nélkül fegyverszakértőnek mennék. Imádom az összeesküvés elméleteket, valamint hiszek a paleoasztronautika alternatív történelmi elméletben, ami kimondja, hogy a múltban idegen civilizációk látogatták meg a Földet és befolyásolták történelmünket. Betegesen rajongom az amerikai hírszerzésért, célom a CIA működésének tanulmányozása. Érdeklődöm a muszlim kultúra és a buddhizmus iránt is. Zenét illetően a Skillet a mindenem lassan egy évtizede, a kedvenceim pedig – azt hiszem, de nem biztos – 50-ig sorrendbe vannak rakva, utána már csak egy hatalmas katyvasz az egész.

Mint sok más tag profiljával ellentétben, nekem szabályaim nincsenek. (ez is milyen már?!) Ha szimpatikus vagyok szavazhatsz, sőt mi több, barátnak is jelölhetsz, ha a kedved úgy tartja. Nekem nem oszt nem szoroz, ha esetleg te is benne vagy Barátaim listájában. Amúgy sem ez alapján döntöm el, hogy ki szimpatikus és ki nem.

Barátok

AmyVie
AmyVie

Kartik.♥

Fan-ily6889
Fan-ily6889

Fanily of Anastacia ®

Macaroth
Macaroth

Hintalózsoké

Fozi Dodi
Fozi Dodi

The Scout

Alison Lerman
Alison Lerman

♦ Princess of Persia™♦

Lambika
Lambika

Cseh Banán

Tilas
Tilas

új tag

Toxic
Toxic

Clone™

wiky96
wiky96

Fighter